Superstiții și mituri despre păcănele

Superstiții și mituri despre păcănele

Dimensiune font:

| 20-05-2022 12:42

 Atunci când vine vorba de jocuri de noroc, un lucru e clar: păcănelele (sloturile) sunt cele mai populare jocuri printre pasionați, indiferent că vorbim de cazinouri online sau săli de jocuri stradale.

Deși au apărut ceva mai târziu în evoluția jocurilor de noroc în istorie, sloturile au devenit într-un timp scurt preferatele jucătorilor, iar această tendință s-a păstrat până în ziua de astăzi.

Mituri despre jocurile cu păcănele

Fiind distractive, simplu de înțeles și de jucat și putând aduce câștiguri impresionante cu o investiție minimă de bani, păcănelele ocupă un loc aparte în preferințele jucătorilor români și nu numai.

Fiind atât de populare, în jurul acestor jocuri de noroc s-au creat de-a lungul timpului o serie de mituri și superstiții. Tocmai despre asta îți voi oferi detalii în rândurile de mai jos, în cadrul cărora voi încerca să demontez cele mai populare mituri despre păcănele:

·         Sloturile care au acordat recent un câștig mare trebuie evitate

·         Sloturile noi îți aduc șanse de câștig mai mari

·         Joacă stând în picioare la aparatele de sloturi

·         Sloturile online sunt măsluite

Sloturile care au acordat recent un câștig mare trebuie evitate

Această idee preconcepută despre funcționarea sloturilor circula în special în rândul jucătorilor din sălile de jocuri stradale, însă a fost ulterior “adoptată” și în cazul platformelor online de cazino.

Mitul se referă la faptul că după ce un slot a acordat un câștig foarte mare sau un jackpot, înseamnă că va urma o perioadă mai lungă fără câștiguri substanțiale, tocmai pentru a balansa raportul dintre încasări (sumele pierdute de jucători) și sumele acordate drept câștiguri în conturile jucătorilor.

Bazându-se pe această superstiție, mulți jucători din sălile de jocuri stradale evită aparatele de sloturi care au acordat recent un câștig mare. De asemenea, în cazinourile online, unii clienți părăsesc un anumit joc după ce obțin un câștig mai mare.

În realitate însă, acest mit nu are niciun fel de argument și nicio bază solidă. Toate sloturile, fie ele offline sau online funcționează pe baza RNG (Random Number Generator), un sistem care asigură că fiecare învârtire este unică și nu depinde de parcursul anterior al jocului.

Așadar, indiferent de câștigurile acordate anterior, un slot va funcționa la fel și nu există niciun fel de corelație între un câștig mare obținut și o serie ulterioară de învârtiri nu foarte profitabile.

Sloturile noi îți aduc șanse de câștig mai mari

În cazinourile online de top oferta de păcănele este îmbunătățită în mod constant. Astfel sunt adăugate pe site ultimele sloturi lansate de cei mai cunoscuți furnizori de jocuri.

Mulți consideră că jocurile noi lansate îți oferă mai multe șanse de câștig. Ideea pe care se bazează acest mit este aceea că pentru un slot nou adăugat în ofertă, cazinoul acordă inițial jucătorilor câștiguri mai mari, întocmai pentru a-i atrage și a-i îndemna să cheltuiască bani în cadrul jocului respectiv.

De fapt însă, această teorie nu se aplică în realitate, ci este doar o metodă încurajată chiar și de organizatorii de jocuri pentru a promova anumite sloturi lansate. Nu trebuie să cazi în această capcană și să crezi că dacă vei accesa un joc nou lansat vei obține câștiguri mai mari.

Dacă vrei să încerci sloturile noi apărute poți accesa păcănele gratis și să vezi cum funcționează acestea și ce funcții speciale aduc fără a risca bani din propriul buzunar. Ulterior, dacă jocul ți se pare profitabil și te atrage, poți începe să pariezi și utilizând bani reali.

Joacă stând în picioare la aparatele de sloturi

Un mit pe cât de ciudat, pe atât de amuzant este cel legat de faptul că unii jucători consideră că au șanse mai bune de câștig atunci când se distrează la aparatele de sloturi stând în picioare.

Bineînțeles că această superstiție nu are absolut nicio explicație logică, ci este doar o idee preconcepută la care apelează și pe care o acceptă anumiți jucători de păcănele.

Aceștia consideră că aparatele de sloturi pot determina dacă un jucător se simte confortabil sau nu atunci când se distrează în cadrul jocurilor. Dacă stai pe scaun, confortabil, atunci aparatul nu îți va oferi prea multe câștiguri, deoarece va considera că ești relaxat, iar șansa de a părăsi jocul sau de a merge la alt aparat este destul de mică.

De fapt, aparatele de sloturi funcționează aleatoriu, iar poziția din care joci nu are absolut nicio legătură cu modul și frecvența de acordare a câștigurilor. Rămâne însă decizia ta dacă alegi să crezi această superstiție sau nu sau ai posibilitatea să te distrezi la păcănele pe internet, acolo unde chiar nu contează dacă te joci de pe canapea, din bucătărie sau dacă stai în picioare.

Sloturile online sunt măsluite

Deși cazinourile online au devenit din ce în ce mai populare și în România, totuși unii jucători susțin sus și tare că sloturile online sunt măsluite. Nimic mai fals, ci din contră, păcănelele de pe internet chiar îți oferă mai multe șanse de câștig decât aparatele din sălile de jocuri stradale.

Sloturile online funcționează pe baza RTP (Return To Player), un indice care exprimă procentual suma de bani din totalul banilor mizați care se întoarce către jucători, sub formă de câștiguri.

Aceste procentaje sunt destul de ridicate în cazinourile de pe internet și vei găsi o mulțime de păcănele cu RTP de 96% sau chiar mai mare. Bineînțeles că un joc cu RTP de 96% nu înseamnă că îți va oferi câștiguri reprezentând 96% din totalul banilor mizați, asta deoarece este un indice calculat pentru zeci de mii de învârtiri.

Tocmai din acest motiv există situații în care după numai câteva învârtiri vei obține un câștig fabulos, în timp ce în alte cazuri nu vei obține câștiguri prea bune nici măcar după un rulaj ridicat și multe runde pariate. Așadar, desfășurarea sloturilor online este 100% corectă și se bazează pe un algoritm de generare aleatoare a rundelor de joc.

Funcția Auto-Play nu îți aduce câștiguri bune

Mulți dintre cei care accesează jocurile cu păcănele preferă să rotească rolele manual, învârtire cu învârtire, pentru a obține câștiguri mai bune. Nu există nicio dovadă cum că acest mod de joc ți-ar aduce mai multe șanse de câștig, însă unii susțin că funcția de Auto-Play (învârtire automată a rolelor) este concepută pentru a “mânca” banii jucătorilor, ceea ce bineînțeles că este fals.

Totul ține doar de preferința ta de a te distra la păcănele - dacă preferi o învârtire manuală și un stil de joc mai lent față de unul mai comod și mai rapid în același timp, oferit de funcția Auto-Play.

În concluzie, păcănelele sunt jocuri de noroc care funcționează corect și acordă câștiguri în mod aleator, deci nu ar trebui să iei în considerare niciunul dintre miturile și superstițiile prezentate mai sus.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:05

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12012/99/2013 (1022/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „PRO CONSIM” S.R.L. Paşcani, cu sediul în loc. Paşcani, str. Camil Petrescu nr. 54, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Componenţa Valoare - lei - 1. Teren intravilan şi construcţii localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi Teren – 2.000 m.p. – C4 – magazie; Teren – 610 m.p. – C1 – hală, C2 – birouri, C3 – sticlărie 185.700,00 2. Centrală termică murală Ariston Meta 24 localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi -- 196,00 Total * * 185.896,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare sunt cele de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârilor adunării creditorilor din data de 28.02.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv în fiecare zi de joi până la data de 22.09.2022, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 1.000 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei GANESHA DREAM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 50% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr crt Denumirea bunurilor Buc Preț de pornire Lei – fără TVA 1 Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 1 153.076 2 Vidanja TESTORE model C160, fabricație 2015 1 39.150 3 Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 1 27.264 Licitațiile vor avea loc în zilele de 23.06.2022, 14,28.07.2022 respectiv 04.08.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei, exclusiv TVA;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO72PIRB2400741101002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Tribunalul Vaslui, prin lichidator judiciar desemnat în dosarul nr. 1163/89/2012, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „DARSANIT” S.R.L. Huşi, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Piaţa Vicoriei, bl. 2, sc. B, ap. 3, et. 4, judeţul Vaslui, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Valoare 1. Construcţii C 1 – locuinţa – 82,56 m.p. şi teren intravilan – 1.414,57 m.p. loc. Lunca Banului, judeţul Vaslui 45.100,00 lei Preţul de pornire al licitaţiei pentru activul scos la vânzare este cel de mai sus reprezentând 100% din valoarea de evaluare, iar vânzarea se va efectua la cel mai bun preţ oferit, imobilul fiind grevat de sarcina uzufructului viager. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile imobile ale debitoarei va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza 10 şedinţe de licitaţie publică săptămânal, respectiv până la data de 08.09.2022 la sediul lichidatorului judiciar, conform regulamentului de vânzare şi a hotărârii Adunării creditorilor din data de 13.06.2022. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, judeţul Vaslui sau la tel. 0727/850.575, 033/566.035,fax 0335/814.103, e-mail estconsult@yahoo.com. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Topul celor mai stupide reclamații făcute de turiști:
05/07/2022 20:11

Suntem in plin sezon al vacantelor, in timp ce unii se pregătesc să plece, altii s-au intors deja. Nu toată lumea se intoarce multumită din concediu. Cei mai multi relatează in mediul on line ce situatii ...

Scandal la lansarea celui de-al doilea film „Minions”
05/07/2022 18:25

  Mai multe cinematografe britanice au interzis accesul adolescenţilor care veneau imbrăcaţi in costume elegante pentru a vedea cel de-al doilea film din franciza „Minions” din cauza zarvei ...

Metoda incredibilă prin care o gașcă de ruși a câștigat mii de euro la cazinourile din București.
05/07/2022 09:22

Rusii au venit la Bucuresti si au castigat sute de mii de euro la cazino datorită un soft creat la Moscova. Tot mai multi cetăteni străini sosesc in Capitală doar pentru a juca in cazinourile de la noi, st ...

Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Are peste 45 de filme în palmares
03/07/2022 12:30

Actorul american Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, cu peste 45 de filme in palmares, a primit anul acesta Palme D'or onorific la Festivalul de Film de la Cannes, cu cateva luni inainte de a implini 60 de a ...

Curiozități despre Al Doilea Război Mondial. Care au fost cei mai periculoși militari?
02/07/2022 13:48

  Al Doilea Război Mondial a fost cel mai sangeros conflict din istoria umanitătii. Datele oficiale arată că intre 50 si 85 de milioane de oameni si-au pierdut viata in acea perioadă. Cel de- ...

Lovitura secolului: Comoară a naziștilor de 1 miliard de dolari ascunsă în Elveția
01/07/2022 08:34

O adevărată comoară a nazistilor de 1 miliard de dolari se află in Elvetia, după ce un argentinian pe nume Pedro Filipuzzi a descoperit documente care dezvăluie un mister tinut ascuns timp de 78 de ani. A ...

Unde își lasă românii obiectele personale când fac baie în Grecia:
29/06/2022 12:31

 În asteptarea vacantei in Grecia, romanii inceracă să anticipeze toate problemele care ar putea să apară, incepand cu drumul, cozile de la vamă, lcourile in care să alimenteze masina sau pr ...

Impozitul pe sâni, cea mai ciudată măsură fiscală impusă vreodată. Îţi vine să crezi că a existat aşa ceva?
28/06/2022 09:22

Taxa pe sani, sau „mulakkaram”, a fost o practică indiană menită să mentină intact sistemul de caste, vechi de secole. Dacă o femeie dintr-o castă inferioară dorea să isi acopere sanii, tre ...

Cât se dă la nuntă în 2022. Câți bani trebuie să pui în plic dacă ești naș, rudă sau invitat
28/06/2022 09:20

 Cat se dă la nuntă in 2022? Este primul gand ce ne răsare in minte, in momentul in care primim invitatia la cel mai frumos eveniment din viata unui cuplu. Înainte de a-ti verifica soldul contului ...

Plantele minune care alungă țânțarii. Trucuri valoroase pentru seri de vară liniștite
27/06/2022 09:17

 Odată cu venirea verii si urcarea gradelor in termometre au apărut si tantarii. Întepăturile acestor insecte pot fi supărătoare, dar si periculoase. În lunile de vară isi fac aparitia ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei