Mightytips a obținut o nouă licență în conformitate cu ONJN

Untitled

Dimensiune font:

| 08-08-2022 14:21

Întrucât tehnologia se află într-o continuă dezvoltare, acest aspect oferă utilizatorilor numeroase beneficii, indiferent de sectorul de activitate pe care îl au în vizor. Acest lucru s-a răsfrânt și în domeniul pariurilor și a jocurilor de noroc, cum este cazul platformei Mightytips, proiect aparținând website-ului Seobrotherslv.com. Astfel, platforma de pariuri menționată, oferă siguranța și securitatea necesară indivizilor, aspecte ce sunt garantate de obținerea licenței potrivite, din această specialitate.

Totuși, deși există variate posibilități în ceea ce privește divertismentul din mediul online, opțiuni ce sunt puse la dispoziție celor pasionați, pentru ca o platformă de pariuri și cazino să aibă un caracter legitim, este necesar să îndeplinească câteva cerințe stricte. În acest fel, prin respectarea cererilor impuse de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), orice site ce își desfășoară activitatea în cadrul jocurilor de noroc și a pariurilor, reprezintă siguranță pentru orice jucător interesat.

Mightytips.ro este o platformă de pariuri ce garantează utilizatorilor săi siguranță și securitate, fiind un website al cărei activitate este aprobată de ONJN. Aceasta și-a obținut, în luna mai a anului 2022, licența de clasa 2, ce atestă faptul că informațiile furnizate pariorilor pasionați și orice acțiune realizată în cadrul site-ului sau aplicației este în conformitate cu/ și respectă legile impuse.

Mightytips - Site-ul expert în pariuri și cazino

Platforma Mightytips.ro este considerată a fi unul dintre experții de renume din sectorul pariurilor și cazinoului, datorită reputației pe care și-a creat-o în ceea ce privește facilitatea utilizării, dar mai ales a pronosticurilor sportive și a informațiilor verificate, ce sunt puse la dispoziția pariorilor.

Așadar, echipa Mightytips oferă jucătorilor pronosticuri eficiente, în mod gratuit, sporind șansele de a avea parte de un câștig. De asemenea, pe lângă oferta variată în ceea ce privește pariurile, pune la dispoziția celor interesați și numeroase informații ce se centrează pe cele mai recente evoluții și actualizări din acest domeniu.

Întrucât atunci când analizăm o platformă ce își desfășoară activitatea într-un sector cum este cazul Mightytips, este necesar să avem în vedere atât avantajele, cât și dezavantajele pe care aceasta le are bază. În acest caz, vom trece cu vederea asupra câtorva aspecte pe care aceasta le deține, pentru a putea crea o perspectivă de ansamblu în ceea ce privește serviciile pe care le oferă.

Ofertă variată de pariuri

Fie că te încadrezi printre persoanele ce sunt pasionate de fotbal, de tenis, de baschet sau de orice alt sport, Mightytips are pregătită o secțiune cu numeroase sporturi din care tu poți alege ceea ce ți se potrivește. În acest fel, îți poți pregăti pariul ținând cont cu strictețe de dorințele tale întrucât platforma se remarcă printr-o diversitate excepțională.

Ușor de navigat

Spre deosebire de alte website-uri ale căror navigare este de cele mai multe ori una dificilă, Mightytips se adaptează nevoilor utilizatorilor, acordându-le actualizările și informațiile necesare, fără a îngreuna procesul de pariere.

Aplicație comodă pentru orice dispozitiv

Indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tău, Mightytips a fost creat pentru a rămâne la curent cu noutățile, chiar și atunci când te afli în deplasare. În acest fel, vei avea la dispoziție piața de pariuri numai cu un clic distanță, fiind astfel mereu informat cu privire la starea evenimentului urmărit.

Informații verificate

Veridicitatea informațiilor furnizate de către o casă de pariuri reprezintă una dintre cele mai importante aspecte pe care utilizatorii trebuie să le aibă în vedere, încă de dinainte să se asocieze acesteia. Mightytips oferă întotdeauna pariorilor pasionați un conținut cu un caracter informativ, atent selectat, mereu actualizat și elaborat în detaliu pentru a evidenția orice modificare minoră.

Licența de clasa 2 a platformei de pariuri Mightytips

Una dintre cele mai recente reglementări pe care le impune Oficiul Național al Jocurilor de Noroc afirmă faptul că orice resursă ce este implicată în promovarea caselor de pariuri sau a operatorilor de cazinouri online, trebuie să obțină o licență de clasa 2. Prin deținerea acesteia, sursa respectivă confirmă că își poate oferi, în mod legal, serviciile pe teritoriul românesc.

Pentru a putea avea un punct de vedere mai complex cu privire la impactul pe care îl au diferențele de clasă în jocurile de noroc din spațiul românesc, vom expune câteva deosebiri esențiale între acestea.

Licență clasa 1

Această licență este acordată operatorilor B2C, care doresc să ofere servicii de jocuri pe piața din România tuturor jucătorilor care nu își stabilesc reședința fiscală într-o jurisdicție a unei alte țări.

Licență clasa 2

Licența de clasa 2 este necesară în cazul operatorilor B2B, ce își bazează activitatea pe industria jocurilor de noroc, oferind produse sau servicii companiilor B2C. În acest fel, pentru ca o companie ce se încadrează în acest titlu să funcționeze legal în spațiul legislației române, trebuie să posede licența necesară.

Licență de clasa 3

Acest tip de licență este atribuită Loteriei Naționale Române, ce deține monopolul jocurilor bazate pe loterie, sau din mediul online. Acesta este singurul organizator legal al jocurilor ce funcționează în acest sector de activitate.

Astfel, Mightytips este acum un site de pariuri sportive de elită care a obținut o licență de clasa 2 în luna mai a anului 2022 și care a devenit activă începând cu luna iulie a aceluiași an, accentuând, de asemenea, și procesul complex pe care acesta l-a îndeplinit. Platforma, populară în rândul pariorilor pasionați, continuă să ofere conținut de calitate jucătorilor români și respectă toate legile și cerințele impuse de Autoritatea Națională pentru Jocuri de Noroc.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICATIA de vanzare nr. 2. Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat in dosarul nr. 2183/89/2022, in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, precum si a Codului de procedura civila, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. PADINCOM S.R.L. Vaslui, cu sediul in mun. Vaslui, judetul Vaslui. Denumire activ: Mijloace de transport. Valoare (lei): 26.235,00. Pretul de pornire al licitatie este cel de mai sus si nu contine T.V.A.. Vanzarea se va face conform regulamentului de vanzare si hotararea Adunarii creditorilor din data de 31.08.2023. Vanzarea prin licitatie publica pentru bunurile mobile va avea loc la data de 18.09.2023, ora 10,00 si se vor organiza sedinte saptamanal, respectiv pana la data de 18.03.2024 la sediul lichidatorului judiciar. Pana la data si ora licitatiei, ofertantii vor depune dovada achitarii taxei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, a garantiei de participare la licitatie de 30% din pretul de pornire al licitatiei si a caietului de sarcini – 500 lei, cat si documentele de infiintare si imputernicirea data persoanei fizice de catre persoana juridica pentru participare la licitatie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitatie, duce la pierderea garantiei de participare la licitatie, cat si a celorlalte sume achitate in contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vanzare în contul adjudecatarului. Toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, au obligatia sa anunte lichidatorul judiciar inainte de data stabilita pentru vanzare. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul lichidatorului judiciar din Husi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Husi, judetul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Husi
Cum se petrece la nuntă în Japonia
23/09/2023 15:38

 Eram cu un grup de turisti la templul Meiji  si mă intrebam dacă vom avea norocul să vedem o nuntă traditională. Chiar si după atata timp, dacă pe mine incă mă fascina mireasa imbrăcată in ...

FOTO | Cum arată o șpagă de 1,25 milioane de lei - Teancuri de bancnote în portbagajul președintelui CJ Vaslui
22/09/2023 23:11

  Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins, vineri seară, in flagrant de procurorii DNA, care-l acuză că ar fi primit peste un milion de lei mită pentru un co ...

VIDEO Moarte misterioasă în Brazilia a unei actrițe cu origini românești. Cine era Sabine Boghici și cum și-a jefuit propria mamă de 140 de milioane de dolari
22/09/2023 13:06

 Autoritătile din Brazilia investighează moartea misterioasă a unei actrite cu origini romanesti care a căzut de la etajul cinci al blocului in care locuia, in Riod de Janeiro. Sabine Boghici  ...

Filmul „Arsenie. Viața de apoi”, a fost cenzurat
22/09/2023 08:27

  Două institutii de cultură din Arad au refuzat, pe rand, proiectia filmului documentar despre Arsenie Boca, regizat de Alexandru Solomon. Motivele ar fi avut legătură cu amenintări venite din parte ...

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a însurat. Printre invitați, politicieni, magistrați și inculpați
20/09/2023 21:42

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a insurat, la 49 de ani si, potrivit unor surse PRESShub care au participat la eveniment, aleasa lui Stan este nepoata fostei judecătoare CCR Mona Pivniceru. Evenimentul ...

Patru povestiri semnate de scriitorul britanic Roald Dah, subiecte de film pe platforma Netflix
19/09/2023 14:28

Patru povestiri semnate de scriitorul britanic Roald Dahl, ecranizate de cineastul american Wes Anderson, pot fi vizionate la finalul lunii septembrie pe platforma Netflix. La 14 ani de la „Fantastic ...

Ce gen de muzică este potrivit pentru fiecare tip de eveniment?
19/09/2023 11:24

Ce gen de muzică este potrivit pentru fiecare tip de eveniment? Muzica este una dintre cele mai importante componente ale oricărei petreceri, avand puterea să influenteze intreaga atmosferă, starea invitat ...

 Tenorul Ştefan von Korch cântă la Nuremberg în concertul DOR
18/09/2023 15:45

După ce a fost aclamat ca unic solist roman, mesager al muzicii clasice europene in China, tenorul Stefan von Korch işi continuă misiunea de promotor cultural, de data aceasta ca reprezentant al sc ...

Diana Șoșoacă: ”Se face sex în Casa Poporului! Îmi e și frică să mai deschid o ușă” VIDEO
17/09/2023 21:01

 Senatorul Diana Sosoacă face dezvăluiri despre ceea ce crede că se intamplă in spatele usilor inchise din Casa Poporului. "Se face sex, pe bune, in Parlamentul Romaniei, in birouri. Parlamentari ...

Cum arată avionul privat închiriat pentru vizita lui Iohannis la Adunarea Generală a ONU
17/09/2023 18:44

 Preşedintele Klaus Iohannis zboară duminică la New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, la bordul unui avion de la Global Jet Luxemburg, de tip Bombardier Global 6000 care poate transp ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei