De ce aleg romanii sa joace in cazinouri online

De ce aleg romanii sa joace in cazinouri online

Dimensiune font:

| 07-02-2023 13:41

 Una dintre cele mai comune activitati populare printre romani este sa joace in cazinouri online. Prin urmare, multe persoane se intreaba care sunt motivele pentru care acestia aleg astfel.

Despre argumentele pentru care romanii aleg sa joace in cazinouri pe internet am decis sa vorbim si noi in acest articol. Descopera in randurile urmatoare de ce aleg romanii mediul online pentru a juca la cazino.

Mai multa comoditate

Inainte de toate, romanii prefera sa joace in cazinouri online in defavoarea celor clasice mai ales datorita comoditatii de care au parte in acest caz. Mai precis, romanii pot juca de oriunde, de acasa sau din vacanta. Nu au nevoie decat de un dispozitiv cu acces la internet, asa cum este laptopul sau telefonul mobil.

Varietate generoasa de jocuri

Un alt motiv pentru care cazinourile online sunt atat de populare printre romani este si faptul ca in acest fel au la dispozitie o varietate generoasa de jocuri. Romanilor le place sa testeze diferite jocuri, asa ca pot face asta in cazinourile online.

Spre deosebire de cazinourile traditionale, in cazinourile online gasesti o multime de jocuri de noroc, ceea ce reprezinta o atractie pentru foarte multi romani.

Confidentialitate

Nu totii romanii vor sa fie vazuti in timp ce intra intr-un cazino. Pentru imaginea anumitor persoane, prezenta intr-un cazino traditional poate fi daunatoare. De asemenea, sunt si romani care pur si simplu sunt timizi sau isi doresc sa se bucure de cat mai mult anonimat.

Pentru acestia, cazinourile online reprezinta cea mai buna alegere pe care o pot face si o fac fara a sta prea mult pe ganduri.

Iata deci inca un motiv pentru care romanii aleg sa joace in cazinouri online, dar mai urmeaza multe altele pe care trebuie sa le descoperi.

Bonusuri si promotii generoase

Romanii prefera sa joace in cazinourile online si datorita bonusurilor de care pot beneficia. Sunt foarte multe cazinouri online care organizeaza adesea diferite promotii in urma carora romanii care aleg sa joace in cazinouri online beneficiaza de bonusuri cat mai atractive.

Cel mai adesea, in cazul cazinourilor online bonusurile oferite sunt mai generoase decat in cazinourile online, iar acesta este un alt motiv pentru care acestea se bucura de atat de multa popularitate.

Jocuri live

Un alt aspect care a contribuit mult la popularitatea de care beneficiaza astazi cazinourile online in randul romanilor este reprezentat de jocurile live pe care acestia le gasesc aici. Atunci cand spunem jocuri live, ne referim la acele jocuri cu dealeri reali.

In acest fel, jucatorii beneficiaza de o experienta ce incanta prin autenticitatea sa si mai ales foarte asemanatoare cu cea de care au parte in cazinourile traditionale.

Depuneri si retrageri facile

Cel mai adesea, romanii evita sa incerce lucruri complicate. Nu ne place sa ne complicam viata ci dimpotriva, tindem catre simplitate. Majoritatea cazinourilor online au inteles aceasta cerinta a romanilor, asa ca au ales sa le ofere metode de retragere si de depunere usor de folosit.

Faptul ca platformele sunt usor de utilizat iar depunerile si retragerile se fac usor reprezinta un alt motiv care a contribuit mult la popularitatea cazinourilor online de care beneficiaza astazi cazinourile online printre romani.

Jocuri gratuite

In cele mai multe cazinouri online vei gasi si jocuri gratuite. Acestea sunt un mod interesant de a descoperi jocurile si mai ales de a aplica diferite strategii fara a fi necesar sa iti asumi riscuri financiare.

Pentru multi romani carora le plac jocurile de cazino, acestea reprezinta o atractie, asa ca avem inca un motiv pentru care cazinourile online se bucura de atat de multa apreciere.

Siguranta

In final, un ultim motiv pentru care romanii aleg sa joace in cazinouri online este si faptul ca in acest fel beneficiaza de foarte multa siguranta. Daca pana nu demult, eram destul de reticenti in a folosi datele cardului bancar pe fel si fel de site-uri, situatia s-a schimbat destul de mult in vremurile actuale.

Cazinourile online au implementat mai multe masuri de siguranta ce ajuta la protejarea datelor personale si mai ales financiare ale jucatorilor. In acest fel, jucatorii au parte de siguranta deplina, ceea ce este un aspect care a contribuit, de asemenea, la popularitatea cazinourilor online.

Acestea sunt, asadar, cateva dintre cele mai importante motive pentru care romanii aleg sa joace in cazinouri online. Nu sunt insa singurele, ci suntem siguri ca exista multe alte beneficii pe care noi inca nu le cunoastem.

Totusi, ar trebui sa subliniem ca principala atractie este reprezentata de bonusurile pe care acestea le ofera. Asta deoarece in acest fel jucatorii romani nu sunt expusi riscurilor de a pierde bani, ceea ce le ofera confort si siguranta, motiv pentru care aleg sa frecventeze mai des cazinourile online decat cele traditionale.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:37

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
FOTO/VIDEO - Dansuri celebre din Guatemala
17/03/2023 19:25

Cu multe culturi maya diferite si influenta de durată din era colonială spaniolă, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Guatemala are o multime de dansuri traditionale. Rabinale Achí  &Ic ...

Filmul King Kong a împlinit 90 de ani și încă mai aduce oamenii la cinema
17/03/2023 15:59

În luna martie s-au implinit 90 de ani de la premiera peliculei King Kong, care rămane unul dintre cele mai terifiante si remarcabile filme de groază realizate vreodată, scrie Nicholas Barber, confor ...

S-a redeschis Muzeul Rembrandt din Amsterdam
16/03/2023 15:42

Fosta reşedinţă din Amsterdam a pictorului din secolul al XVII-lea Rembrandt van Rijn a fost redeschisă publicului după ample lucrări de renovare, informează DPA. Rembrandthuis sau Rembrandt House a fos ...

Aproape 5000 de copii au fost abuzați sexual în Biserica Catolică din Portugalia, arată un raport oficial: ”Este doar vârful icebergului”
11/03/2023 10:36

Un raport privind abuzurile sexuale din Biserica portugheză Catolică a fost publicat in 13 februarie si arată doar „varful icebergului” din intreaga Biserică Catolică, potrivit comisiei de inve ...

România și istoria zăpezii care apare tot mai rar - Cât de mult a scăzut numărul zilelor cu ninsoare, de la munte, până la mare
10/03/2023 13:45

 Stire a ajuns să fie, orice zăpadă la campie si au rămas departe, in anii 80, iernile adevărate cu viscole, troiene si nopti super-reci. Ultimul deceniu a adus cei mai calzi ani de cand se fac măsur ...

  VIDEO - Povestea actriței de culoare candidată la cel mai mare premiu de la Berlinală
09/03/2023 11:57

  Mwajemi Hussein nu fusese niciodată la cinematograf şi nici nu jucase intr-un film inainte de a interpreta rolul principal din „The Survival of Kindness”, o producţie cu şanse la caştig ...

Surpriza din testamentul legendarului Pele
08/03/2023 13:32

 Pele continuă să surprindă chiar si după moartea sa: legendarul fotbalist a mentionat in testamentul său că este posibil să fi avut incă o fiică, informează L'Equipe.  Pele ar ...

Cel mai vârstnic dansator la Campionatul Național, la 74 de ani, alături de fiul său de 7 ani
07/03/2023 10:30

Campionatului National de Dans Sportiv organizat după 15 ani la Oradea a adus in prim –plan si povesti de viată inedited ale protagonistilor. Un caz aparte e cel al celui mai varstnic dansator, din ...

FOTO/VIDEO -  Sinuciderea, a doua cauză de deces în SUA
06/03/2023 16:30

  Unul din cinci americani este diagnosticat cu boli mintale intr-un anumit an. Sinuciderea este a doua cea mai frecventă cauză de deces in SUA pentru tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 24 ...

Programator din  IASI , după ce și-a făcut arborele genealogic: ”Da, sunt rudă cu Ştefan cel Mare”
06/03/2023 07:40

 Un programator din Iasi si-a făcut arborele genealogic si a descoperit că domnitorul Stefan cel Mare este rudă indepărtată de-a sa. Timp de patru ani, Daniel Cantoreanu, un tanăr de 32 de ani, prog ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei