Simona Halep, campioană la Toronto după o luptă incredibilă cu Beatriz Haddad Maia - Al 24-lea titlu din carieră

000 78

Dimensiune font:

| 14-08-2022 23:01

 Simona Halep va încearca duminică să cucerească titlul cu numărul 24 al carierei: sportiva noastră o întâlnește în finala National Bank Open, turneu de categorie „WTA 1000”, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia.  

Simona Halep 

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 6-3, 2-6, 6-3, LiveTEXT în finala turneului de la Toronto

6-3 Simona câștigă cel mai frumos punct al meciului! Lovitură incredibilă din defensivă - și-a pasat adversara cu o execuție în cross. Încă un punct foarte muncit de Simona - Beatriz a trimis afară. Serviciu bun la mediană - trei mingi pentru titlu. Simona s-a apărat din nou foarte bine, dar a trimis prea lung. Beatriz returnează în fileu - Simona Halep este campioană la Toronto.

5-3 Lovitură perfectă în lung de linie. Beatriz încearcă să rămână în meci. Dublă a braziliencei (15-30). Halep trimite pe culoarul de dublu. Simona încearcă un lob, dar Beatriz închide punctul cu multă siguranță. Serviciu secund bun la mediană, meciul se prelungește.

5-2 Simona urmărește perfect mingea și lovește în contre-pied. Simona își incomodează adversara cu o lovitură cu mult kick (30-0). Simona trimite toate mingile înapoi, iar Beatriz până la urmă dă în fileu. Smash perfect - game alb pentru Halep.

 

4-2 Beatriz începe cu un serviciu bun. Încă unul. Haddad Maia o surprinde pe Simona și aceasta trimite pe culoarul de dublu (40-0). Beatriz acoperă bine la fileu și închide gameul.

4-1 Haddad Maia este agresivă, Simona comite două erori și va avea din nou o misiune dificilă în a-și apăra avantajul. Schimb lung, Beatriz ratează prima. Simona pune mingea în colțul terenului și Beatriz ajunge prea târziu. Brazilianca riscă, dar nu câștigă - Simona se poate desprinde. Simona se apără bine, Beatriz greșește.

3-1 Lovitură ratată de puțin de Simona. Serviciu foarte puternic al braziliencei. Simona luptă pentru fiecare putin, atmosfera este una foarte tensionată (30-30). Halep trimite departe de adversară, aceasta se întinde, dar nu mai poate trimite înapoi în terenul româncei - minge de break. Beatriz ratează.

 
 

2-1 Simona începe slab gameul, Beatriz conduce cu 30-0. Punct foarte important câștigat de Simona. Halep se apără bine, dar ratează lovitura în cross. Mingea lovește banda fileului, Beatriz atacă și vine la fileu, dar Simona o pasează superb. Raliu lung, Beatriz clipește prima (40-40). Simona se apără incredibil, trimite multe mingi înapoi, dar tot ea greșește prima. Încă o minge de break ratată de braziliancă. Retur ratat. Încă un punct foarte intens, ambele jucătoare aleargă dintr-un colț în celălalt al terenului, dar Beatriz are câștig de cauză. Incredibil - Beatriz prinde linia de fund (reluarea oficială a confirmat acest lucru) și recuperează breakul.

2-0 Simona strânge pumnul, după ce a câștigat un punct spectaculos. Retur bun, Beatriz trimite în fileu cu reverul. Mingea trimisă de Simona este amortizată de fileu și Beatriz lovește decisiv. Simona pune presiune și face break.

1-0 Problemele la serviciu continuă pentru Simona. Beatriz pune presiune. Dublă a Simonei - minge de break. Simona salvează cu un prim serviciu bun. Încă o dublă... Simona revine și de această dată și obține o minge de game. Ajutată de adversară (care a trimis afară dintr-o poziție favorabilă), Simona închide un game dificil.

2-6 Beatriz începe bine gameul, serviciu puternic. Haddad Maia caută lovitura în lung de linie, dar ratează execuția. Beatriz prinde linia laterală, după o lovitură moale a Simonei. Încă o eroare a româncei - două mingi de set. Retur ratat de Simona, vom avea decisiv.

2-5 As și al Simonei. Forehand câștigător în lung de linie din partesa braziliencei. Simona este susținută din tribune, nu renunță încă la set (30-15). Lovitură prea lungă... Ratează și Beatriz. Simona își face gameul de serviciu.

1-5 Simona alternează momentele bune cu erorile neforțate, Beatriz se apropie de câștigarea setului. As Beatriz (184 km/h). Serviciu spre corpul Simonei, care nu mai poate face nimic.

1-4 Halep începe cursa de urmărire. Voleu câștigător de lângă fileu. Simona câștigă primul ei game din setul secund.

0-4 Schimb lung câștigat de Simona. Halep începe bine gameul, un break realizat acum ar însemna enorm. Lovitura Simonei se oprește în fileu. Haddad Maia egalează la 30. Beatriz este agresivă, trece în față și scoate un strigăt de luptă. Simona își deschide bine terenul, dar ratează complet de lângă fileu.

Beatriz își bandajează degetele în pauza dintre gameuri.

0-3 Beatriz este agresivă la retur, serviciul Simonei îi permite acest lucru. Haddad Maia forțează din nou, dar nu mai este la fel de precisă. Simona alunecă și trimite în banda fileului. Încă o dublă, Beatriz se desprinde...

0-2 Simona trimite aproape de linia de fund și o pune în dificultate pe Beatriz. Haddad Maia are atitudinea potrivită, încearcă să își revină după primul set pierdut și câștigă două puncte la rând. Simona se apropie de fileu și punctează (30-30). Lovitură prea lungă a braziliencei. Simona ratează returul pe serviciul secund. Încă o eroare a româncei. Scoasă în exterior, Halep ratează încă un retur.

0-1 Beatriz găsește un retur în colțul terenului și egalează la 30. Beatriz face pasul la fileu și o pasează pe româncă - minge de break. Lovituri mult mai puternice ale braziliencei, care începe bine setul secund.

6-3 Halep începe bine și acest game de retur (Beatriz comite prea multe erori) și se apropie la două puncte de câștigarea setului. Prima dublă a braziliencei - două mingi de set. Lovitură superbă de rever în cross a Simonei, care câștigă primul set.

5-3 Simona joacă excelent în aceste momente, Beatriz pare dărâmată complet, nu mai are răspunsurile potrivite pentru execuțiile româncei. Încă o eroare a braziliencei și Simona se desprinde.

4-3 Beatriz pune din ce în ce mai rar primul serviciu în teren și Simona profită din plin (15-30). Haddad Maia lovește puternic cu reverul și Simona nu mai poate trimite înapoi. Simona returnează excelent, pune presiune pe adversară și trece în față.

3-3 Simona și-a ridicat vizibil nivelul, pune mult mai multe probleme (a mai reparat și serviciul). Lovitură superbă în lung de linie. Simona închide gameul cu un as.

2-3 Beatriz caută loviturile decisive, dar pare să-și fi pierdut din acuratețe (15-30). Brazilianca avea tot terenul în față, dar a trimis prea lung - două mingi de rebreak. Simona lovește cu rama și pierde o ocazie bună. Beatriz trimite aproape de linia de fund și o incomodează pe Simona (40-40). Halep face pasul în teren și punctează cu un forehand aproape de linie. Simona răspunde bine unui atac al braziliencei și recuperează breakul.

1-3 Încă o dublă a Simonei, care nu își poate regla serviciul. Haddad Maia returnează în fileu pe serviciul secund al româncei. Simona găsește două servicii bune și conduce cu 40-15. Halep plasează bine serviciul al doilea și câștigă primul ei game.

0-3 Simona încearcă să revină rapid și conduce cu 30-0 la retur. Beatriz profită de erorile româncei și egalează la 30. Simona ratează două mingi de rebreak și Beatriz se distanțează.

0-2 Simona alternează momentele bune cu dublele greșeli cu care ne-a obișnuit în această săptămână (a comis deja 3 în primul game de serviciu din acest meci). Break pentru Beatriz.

0-2 Meciul a început. Beatriz câștigă primul punct, dar scapă de sub control a doua lovitură (15-15). Puțin noroc pentru braziliancă - mingea a lovit banda fileului și a căzut în terenul româncei. Beatriz își face cu ceva emoții serviciul.

Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească.

Sunt 25 de grade Celsius la Toronto, vântul bate cu 18 km/h.

Cele două jucătoare se află la încălzire.

Partida va începe de la ora 20:30.

Cine este Beatriz Haddad Maia

Beatriz are 26 de ani, fiind născută pe 30 mai 1996. Are 1.85 metri și este o jucătoare de mâna stângă. A câștigat în total din tenis $1,923,331 și ocupă în acest moment locul 24 WTA.

Este antrenată de Rafael Paciaroni și a obținut primele titluri WTA după ce s-a impus la Nottingham și Birmingham în 2022.

Este de asemenea și o jucătoare de dublu, ea câștigând patru turnee: Nottingham (2022, alături de Zhang), Sydney (2022, alături de Danilina), Bogota (2017, alături de Podoroska) și Bogota (2015, alături de Goncalves).

Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia 2-1

Halep și Haddad Maia s-au mai întâlnit de trei ori, iar sportiva noastră s-a impus în primele două meciuri.

2022, Birmingham: 6-3, 2-6, 6-4 pentru Hadad Maia

2022, Australian Open: 6-2, 6-0 pentru Halep

2017, Wimbledon: 7-5, 6-3 pentru Halep.

De știut:

    • Prin calificarea în finală, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 259.100 de dolari și 585 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
    • Simona Halep se află pe locul 9 în clasamentul WTA Live (urcare de șase poziții), iar câștigarea competiției din Canada ar ajuta-o să ajungă pe locul 6 în ierarhia mondială. La începutul anului, românca a anunțat că obiectivul ei în acest an este revenirea în Top 10 WTA.
    • Halep a câștigat de două ori Rogers Cup (fosta denumire a competiției), în 2016 și 2018, dar la Montreal. În 2021, Simona Halep s-a oprit în turul secund, fiind învinsă de Danielle Collins.

Traseul Simonei Halep la turneul de la Toronto

Turul I: 6-0, 6-2 vs Donna Vekic

Turul II: 6-4, 6-2 vs Shuai Zhang

Optimi: 6-2, 7-5 vs Jil Teichman

Sferturi: 6-4, 7-6(2) vs Cori Gauff

Semifinale: 2-6, 6-3, 6-4 vs Jessica Pegula

Finală: Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep, 23 de titluri în carieră

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a câștigat până acum în carieră 23 de titluri, două dintre acestea fiind de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019). Sportiva noastră a pierdut alte 18 finale.

2022 - WTA Melbourne (WTA 250)

2020 - Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier)

2019 - Wimbledon (Grand Slam)

2018 - Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA)

2017 - Madrid (Premier Mandatory)

2016 - Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory),

2015 - Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory),

2014 - Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA)

2013 - Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor)

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:21

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
Golul lui Nicolae Stanciu a făcut înconjurul lumii! Reacția UEFA, după capodopera căpitanului României
18/06/2024 12:38

Nicolae Stanciu (31 de ani) a deblocat tabela din meciul Romania – Ucraina, gratie unui gol absolut superb marcat de la distantă. Nicolae Stanciu, cel mai frumos gol al turneului de pană acum In minutul 2 ...

Ucraina, în colaps! Selecționerul a fost dat afară din vestiar la finalul meciului. Şedință între jucători
18/06/2024 12:12

Scene incredibile in vestiarul Ucrainei după infrangerea, 0-3, cu Romania. Jucătorii l-au dat afară din vestiar pe selectionerul Serhiy Rebrov, dezvăluie presa din Germania. Acesta si-a certat jucătorii l ...

Un suporter al României a alergat 1400 de kilometri de la București la Munchen pentru a ajunge la meciul naționalei
17/06/2024 20:52

Daniel Horhogea, 40 de ani, a transformat calificările Romaniei la EURO 2024 in provocări extreme. Este pentru a doua oară, după Campionatul European din Franta, din 2016, cand parcurge distanta dintre Roma ...

Marcel Ciolacu, bucurie de nedescris în tribune la România cu Ucraina: A trăit meciul ca un suporter
17/06/2024 18:57

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj imediat după finalul meciului Romania-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Mandru să fiu alături de echipa natională a Romaniei si de supo ...

Gafa uriașă a ucrainenilor înaintea meciului cu România de la Euro 2024: Au pângărit drapelul național
17/06/2024 18:31

Romania conduce, la această oră, cu trei goluri in meciul disputat cu Ucraina in faza grupelor Euro 2024. Meciul din grupa E a inceput la ora 16.00. Echipa natională de fotbal a Romaniei a invins luni la Mu ...

Ce debut! România – Ucraina 3-0!
17/06/2024 18:29

Ca pe vremuri, pe cand era antrenată de Iordănescu senior, asa a evoluat, ieri, Romania, in debutul său la Campionatul European de Fotbal, din Germania! Pe un stadion Allianz Arena, luat cu asalt de suporte ...

Pas important spre Liga a III-a! Pro Sport Vârfu Câmpului – ACS USV Iași 1-2 (1-0), în manșa-tur a barajului de promovare!
17/06/2024 08:29

ACS USV Iasi, formatia de fotbal a Universitătii de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, a castigat duminică mansa-tur a barajului de promovare in Liga a III-a. Campioana Ligii a IV ...

Euro 2024: Jude Bellingham, decisiv pentru Anglia – Victorie la limită cu Serbia
17/06/2024 00:00

  Jude Bellingham si fanii Angliei.   Anglia nu a impresionat in primul meci disputat la Campionatul European din Germania, dar selectionata lui Gareth Southgate a obtinut o victorie impo ...

 Poli Iași se pregătește de un nou sezon de SuperLigă
16/06/2024 21:59

Centrată mai mult pe calitate, decat pe cantitate – veche meteahnă printre managerii clubului din Copou - noua perioadă de achizitii a Politehnicii pare să ofere elementele necesare unui sezon linisti ...

EURO 2024, GHID COMPLET. Tot ce trebuie să știi despre Campionatul European din Germania
16/06/2024 18:19

  Euro 2024 este cea de-a 17-a editie a turneului final organizat de UEFA. Se va desfăsura intre 14 iunie si 14 iulie in Germania. Asteptarea a luat sfarsit, iar Campionatul European a sosi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei