Horoscop 28 ianuarie 2023 Nativii care încep o viaţă nouă alături de cineva

1_3_242824_1674050264_09413_fav

Dimensiune font:

| 28-01-2023 08:12

Vibraţia zilei este 1 şi o să dăm restart, să-nceapă o viaţă nouă şi frumoasă!

Horoscop 28 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Aşteptaţi un semn de viaţă din partea cuiva în care v-aţi pus mari speranţe să vă iubească, să fiţi împreună, să vă facă fericiţi şi o să apară persoana.

 

O ieşire în oraş o să fie un bun prilej să cunoaşteţi un posibil partener de afaceri - într-un cerc de prieteni, undeva.

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care au câte ceva să vă ofere şi o să fie reconfortant.

 

Horoscop 28 ianuarie 2023 – PEŞTI

Se poate să luaţi o decizie legată de viaţa voastră sentimentală şi petreceți mai mult timp de calitate - în doi, ca să daţi refresh relaţiei.

Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi să vă puneţi tot talentul la bătaie pentru a vă asigura că va fi pe placul celor prezenţi.

 

Vizita cuiva drag o să vă facă bine sufleteşte că nu mai ştiaţi la ce să vă aşteptaţi - şi-o să fie o revelaţie.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – BERBEC

Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să faceţi o echipă nemaipomenită, o să vă completaţi frumos c-or să fie multe lucruri în comun.

O să primiţi o invitaţie la ceremonie, or fi o nuntă, un botez, o aniversare şi mai treceţi şi voi în revistă prieteni mai vechi, mai noi.

Începeţi o viaţă nouă alături de cineva care să vi se potrivește - e un an special pentru voi.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – TAUR

Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva din alt oraş, poate aveţi şi chestiuni de afaceri de luat în discuţie, şi o să vă şi destindeţi, vă plimbaţi, o oră, două.

E cineva care vrea să petreceţi mare parte din zi împreună şi, dacă şi voi agreaţi ideea, o să fie grozav c-o să descărcaţi toate tensiunile.

O să jonglaţi cu nişte bani, mai cumpăraţi ceva şi pentru casă, dar şi pentru voi, ca să ştiţi pentru ce aţi muncit.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – GEMENI

Apare o promovare în sfera sentimentală şi, dac-o să găsiţi de cuviinţă, o să ieşiţi la cafea să vedeţi cu ce fel de om aveţi de-a face, o să vă şi lămuriţi.

Vi se propune o ieşire la un spectacol, la plimbare, la o discuţie, un du-te vino în alt oraş, poate.

Vă scoate cineva la o plimbare şi poate ajungeţi într-o staţiune de agrement, pentru un pic de distracţie.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – RAC

Poate vă faceţi timp să ieşiţi la o discuţie de afaceri cu cineva care vrea să vă propună o formă de colaborare şi o să vă exprimaţi punctul de vedere, ca să se ţină cont de el.

E posibil să apară cineva care să se-apropie din ce în ce de voi şi să vă facă plăcere să fiţi împreună.

Se strâng nişte oameni în jurul vostru şi să petreceţi mare parte din zi împreună - poate sărbătoriţi ceva.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – LEU

O invitaţie în oraş, poate are loc un eveniment şi o să faceţi şi voi act de prezenţa, şi o să vă bucuraţi de nişte noutăţi care or să vă prindă bine.

O veste bună de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, vă scoate în oraş şi o să descoperiţi multe puncte comune.

Apare cineva care o să vă răscolească, frumos, sufleteşte şi poate vă duce cu gândul la căsătorie.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la un botez sau o fi ziua de naştere a unui copil, ori o serbare în alt cadru decât la şcoală, la un club sportiv, undeva.

E cineva tânăr care are nevoie de un sfat de la voi, poate v-a cerut ajutorul şi n-o să vă fie greu să-i veniţi cu experienţa voastră în ajutor.

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef de ieşit pe-afară, şi o să vă priască statul la taclale.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – BALANŢA

O să faceţi echipă cu nişte prieteni ca să plecaţi pe undeva în plimbare, să vă hrăniţi sufleteşte cu peisaje de vis, să respiraţi aer curat.

O să întâlniţi pe cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să vă completaţi frumos, o să fiţi fericiţi.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să construiţi o relaţie durabilă.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – SCORPION

O să vă achitaţi de o obligaţie morală faţă de cineva din familia lărgită, c-or fi nişte probleme pe care doar voi le puteţi rezolva şi n-o să ziceţi nu.

Aveţi toate şansele să vă intersectaţi drumurile cu cineva care v-ar putea suscita un interes pentru o relaţie de cuplu.

E cineva care v-a dus dorul şi o să vă vedeţi ca să mai puneţi nişte lucruri la punct, să umpleţi un gol.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Aveţi chef de plimbare, de văzut cu prietenii, să vă duceţi şi la un spectacol, ori la un party, să mai faceţi şi altceva decât muncă.

Se poate să nimeriţi într-un mediu de afaceri pe la reuniunile voastre şi să vă treziţi cu o ofertă de job - vă gândiţi dacă vă convine, sau nu.

Poate va căuta un investitor să vă implicaţi într-o afacere şi o să vă puneţi toată priceperea la bătaie, să reuşiţi.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – CAPRICORN

O să vă cheme cineva la o festivitate şi o să puteţi întâlni oameni noi şi care să vă deschidă un alt orizont, să vă inspire, să faceţi o alegere inspirată legată de serviciu.

Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri, dacă nu plecaţi de acasă, şi să vă prindă bine să staţi la cafea, la un suc.

E cineva care vă scoate la plimbare, vă mai dă şi câte o idee de afacere şi ro să aveţi la ce să vă gândiţi.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICATIA de vanzare nr. 2. Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat in dosarul nr. 2183/89/2022, in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, precum si a Codului de procedura civila, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. PADINCOM S.R.L. Vaslui, cu sediul in mun. Vaslui, judetul Vaslui. Denumire activ: Mijloace de transport. Valoare (lei): 26.235,00. Pretul de pornire al licitatie este cel de mai sus si nu contine T.V.A.. Vanzarea se va face conform regulamentului de vanzare si hotararea Adunarii creditorilor din data de 31.08.2023. Vanzarea prin licitatie publica pentru bunurile mobile va avea loc la data de 18.09.2023, ora 10,00 si se vor organiza sedinte saptamanal, respectiv pana la data de 18.03.2024 la sediul lichidatorului judiciar. Pana la data si ora licitatiei, ofertantii vor depune dovada achitarii taxei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, a garantiei de participare la licitatie de 30% din pretul de pornire al licitatiei si a caietului de sarcini – 500 lei, cat si documentele de infiintare si imputernicirea data persoanei fizice de catre persoana juridica pentru participare la licitatie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitatie, duce la pierderea garantiei de participare la licitatie, cat si a celorlalte sume achitate in contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vanzare în contul adjudecatarului. Toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, au obligatia sa anunte lichidatorul judiciar inainte de data stabilita pentru vanzare. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul lichidatorului judiciar din Husi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Husi, judetul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Husi
PNRR: UAT Municipiul lasi – lansarea proiectului Renovare integrata (consolidare seismica si renovare energetica moderata) a cladirilor rezidentiale multifamiliale situate in Municipiul lasi, Judetul lasi
23/09/2023 12:20

 ,,PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!"  COMUNICAT DE PRESA Comunicat de presa privind lansarea proiectului de investitii cu titlul: Renovare integrata (consolidare seismica ...

Comunicat de presa: Municipiul lași anunță finalizarea proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul lași- Reorganizarea circulației pe Bulevardul Tudor Vladimirescu
23/09/2023 12:20

 Comunicat de presă Data: 20.09.2023 Finalizarea proiectului  ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai in municipiul Iasi - Reorganizarea circulatiei pe Bulevardul Tudor Vladimirescu& ...

Problema consumului de droguri este tot mai gravă în România
22/09/2023 10:45

Directoarea Centrului de fete House de la Teen Challenge Romania, Georgiana Drăgan Moldoveanu, fostă consumatoare de droguri, atrage atenţia că in Romania sunt prea puţine locuri unde dependenţii de drogu ...

Operațiune DIICOT. Substanța, intens monitorizată de instituțiile europene
20/09/2023 00:06

Alina Gorghiu a comentat interventia procurorilor in dosarul ce vizează distribuirea produselor cu aditivi chimici care produceau efecte psihoactive. Ministrul justitiei a spus că acestea erau destinate in sp ...

 ”Nu se poate vorbi despre contributivitate la pensiile magistraților”. Președintele CSM, judecătorul Grădinaru, avertizează că se ajunge la blocarea PNRR
13/09/2023 00:23

Reforma pensiilor speciale se intoarce in Parlament, dar intr-o formă care ar putea să o trimită iar pe masa CCR. Pensiile speciale s-au intors astăzi in Parlament. ”Nu respectă decizia CCR. S-au dat i ...

Ce se întâmplă cu facturile românilor la energie. Sebastian Burduja a făcut anunțul momentului: ‘Este exclus să luăm în calcul eliminarea unor asemenea plafoane’
10/09/2023 01:24

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit despre situaţia plafonării consumului de energie electrică şi la ce trebuie să se aştepte romanii iarna care vine. Sebastian Burduja a precizat că Guvernu ...

Veste colosală pentru acești pensionari! Vor primi bani în plus la pensie
10/09/2023 01:21

Anunt urias pentru acesti pensionariromani! Vor primi mai multi bani la pensie. Bani in plus la pensie! Ce pensionari vor primi mai multi bani din octombrie? In anul 2023, pensionarii cu pensii mai mici de 3.0 ...

Avem lege pentru „alimentele noi”: Vierme galben, greier de casă şi alte insecte
06/09/2023 07:04

Senatul a adoptat marţi, in plen, propunerea legislativă privind utilizarea insectelor in produsele alimentare şi comercializarea acestor produse in Romania, operatorilor economici interzicandu-li-se include ...

 Aproape jumătate dintre copiii României rabdă de foame
04/09/2023 14:43

Un sfert dintre copiii din UE sunt expusi riscului de sărăcie sau de excluziune socială. Unele familii au dificultăti in a-si hrăni copiii. Romania se află pe primul loc in acest clasament: peste 40% dint ...

David Popovici uimeşte din nou! Gest incredibil al campionului român. E fără precedent
04/09/2023 12:39

David Popovici uimeşte din nou! Gest incredibil al campionului roman. E fără precedent ceea ce a decis sportivul in urmă cu puţin timp. Vrea să ajute o familie care are mari probleme. David Popovici aleg ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei