Horoscop 23 ianuarie 2023. Zodia care își împlinește un vis

download

Dimensiune font:

| 22-01-2023 22:17

 Vibrația zilei este 5 și s-avem curaj să facem față provocărilor.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - VĂRSĂTOR

Vești bune, pot fi și bani, o atenție din partea cuiva care v-a dus dorul și o să căpătați un echilibru emoțional, c-or să fie niște situații care să v-atingă sufletește.

 

O să vă scoată cineva la cafea, c-aveți de luat în discuție o colaborare care o să vă țină în priză.

Noutăți care să vă asigure un bun demaraj în lumea afacerilor, cu șanse mari de câștiguri.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - PEȘTI

O să faceți rost de bani, poate pentru că o să munciți mai mult la serviciu, o să vă dublați eforturile și atunci și banii vor fi mai mulți.

Vi se poate împlini un vis mai vechi, să vă luați o casă, ori o mașină, să vă schimbați serviciul.

 

E cineva căruia îi pasă de voi și să vă bucurați de protecția acestei persoane, că va fi un gest salvator. 

Horoscop 23 ianuarie 2023 - BERBEC

E momentul marilor reușite și o să investiți toate resursele ca să vă atingeți un obiectiv pe care vi l-ați propus mai demult, dar n-au fost condiții propice.

O să puteți continua niște cursuri, să dați examene, poate vă pregătiți și pentru luat carnetul de conducere.

O să vă relansați pe scena socială și lucrurile or să ia o întorsătură fericită pentru voi. Se-anunță succes.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - TAUR

Or să apară niște compensații, c-ați muncit în plus, ați avut succes și v-au fost apreciate eforturile, și poate urmează o promovare - că vine anul vostru special.

Se observă o cheltuială c-ați avut, probabil, niște restanțe și s-au dus acolo niște sume, dar vă echilibrați voi bugetul.

Se poate să vă treziți cu niște bani care or să v-ajute să rezolvați problema ratelor, a facturilor.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - GEMENI

S-ar putea să plecați pe undeva în weekend și faceți o rezervare, iar în cel mai bun caz o să vă facă o surpriză partenerul de cuplu și vă spune în ultima clipă unde-o să mergeți.

Relația cu partenerul de cuplu are un tempo cam alert și e bine să mențineți un ritm constant, să nu vă destabilizați.

Poate dați o fugă în străinătate să rezolvați probleme de serviciu, ori poate cu școala, să încheiați o situație.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - RAC

O să recuperați o sumă de bani pentru care ați tot făcut intervenții și o să mai achitați din taxele de început de an, impozite, lucrurile suplimentare care „înghit bani”.

O să vi se propună o funcție, să vă ocupați de un departament anume și să vă lansați pe o nouă orbită profesională.

O să faceți demersurile necesare ca să obțineți un act fără de care nu puteți face o investiție, să vă mutați, să vă luați alt serviciu.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - LEU

E multă lume care vă solicită, vi se propun și diverse joburi, dar se și oferă să vă ajute cu câte ceva că țin la voi, vă apreciază și o să vă scutească de niște eforturi.

Sfera sentimentală se nuanțează frumos și o să fiți mai receptivi la semnele din jurul vostru. E cineva care vă curtează.

Vine cineva cu gânduri bune, să reparați o căsnicie, o relație sentimentală, o prietenie, sau un parteneriat de afaceri.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - FECIOARĂ

Cu un pic mai multă insistență o să vă puteți lua banii pe care-i meritați și o să acoperiți toate cheltuielile acestei perioade.

Vă mai gândiți, îi întrebați și pe ai voștri dacă sunt de acord cu un împrumut bancar, sau mai amânați, să vedeți ce bani strângeți.

Banii se adună în cont dacă o s-aveți grijă să-i cereți de pe la datornici, ca să vă luați tot ce-aveți nevoie.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - BALANȚĂ

O să se vadă, mai clar, în ce măsură vă armonizați cu partenerul de cuplu și dacă o să fie confort afectiv o să vă doriți, probabil, să vă căsătoriți.

E posibil să vă contacteze un partener de afaceri care vrea să lucrați împreună dacă și voi o să fiți de acord.

O reușită în planul comunicării - poate veți atinge un alt nivel emoțional și relația de cuplu va avea de câștigat.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - SCORPION

Se observă cheltuieli legate de casă, poate dați refresh interiorului și o să vă bucurați de un confort sporit care va fi apreciat și de musafiri.

Poate vă convinge un angajator să lăsați totul și să vă duceți la firma lui, c-o să câștigați mai mulți bani - vedeți dacă e serioasă persoana.

Poate angajați o firmă să vă repare ce s-a deteriorat pe-acasă și o să fie casa lună!

Horoscop 23 ianuarie 2023 - SĂGETĂTOR

Poate v-apucați, serios, de studii, vă dați examenele, mai faceți un transfer spre altă disciplină opțională, trebuie reglată situația școlară.

Întâlnire cu cineva care vrea să desfășurați activități recreative împreună și poate vă faceți timp ca să vă deconectați.

Vin bani, dar sunt, ce-i drept, și cheltuieli și o să vă ocupați de ce vă cer copiii, nepoții, că ei sunt prioritari.

Horoscop 23 ianuarie 2023 - CAPRICORN

La voi, sfera financiară se colorează frumos și o să luați bani c-aveți proiecte serioase la orizont, și o să aveți asigurată baza financiară.

Poate o să vă puneți casa la punct, vă bucurați și de ajutor din partea alor voștri, și o să vă oferiți un alt decor, o ambianță plăcută, un mediu atrăgător.

Poate vi se plătesc niște activități suplimentare și o să fiți și voi mai degajați din punct de vedere financiar, fără stres.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:39

25 septembrie, Ziua dăruirii
25/09/2023 09:22

La 25 septembrie 2023 se marchează in Romania Ziua dăruirii, incepand cu anul 2019. Celebrarea acestei zile a fost instituită prin Legea nr. 355 promulgată la 27 decembrie 2018. Textul de lege, iniţiat de ...

PNRR: UAT Municipiul lasi – lansarea proiectului Renovare integrata (consolidare seismica si renovare energetica moderata) a cladirilor rezidentiale multifamiliale situate in Municipiul lasi, Judetul lasi
24/09/2023 12:50

 ,,PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!"  COMUNICAT DE PRESA Comunicat de presa privind lansarea proiectului de investitii cu titlul: Renovare integrata (consolidare seismica ...

Comunicat de presa: Municipiul lași anunță finalizarea proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul lași- Reorganizarea circulației pe Bulevardul Tudor Vladimirescu
24/09/2023 12:40

 Comunicat de presă Data: 20.09.2023 Finalizarea proiectului  ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai in municipiul Iasi - Reorganizarea circulatiei pe Bulevardul Tudor Vladimirescu& ...

Problema consumului de droguri este tot mai gravă în România
22/09/2023 10:45

Directoarea Centrului de fete House de la Teen Challenge Romania, Georgiana Drăgan Moldoveanu, fostă consumatoare de droguri, atrage atenţia că in Romania sunt prea puţine locuri unde dependenţii de drogu ...

Operațiune DIICOT. Substanța, intens monitorizată de instituțiile europene
20/09/2023 00:06

Alina Gorghiu a comentat interventia procurorilor in dosarul ce vizează distribuirea produselor cu aditivi chimici care produceau efecte psihoactive. Ministrul justitiei a spus că acestea erau destinate in sp ...

 ”Nu se poate vorbi despre contributivitate la pensiile magistraților”. Președintele CSM, judecătorul Grădinaru, avertizează că se ajunge la blocarea PNRR
13/09/2023 00:23

Reforma pensiilor speciale se intoarce in Parlament, dar intr-o formă care ar putea să o trimită iar pe masa CCR. Pensiile speciale s-au intors astăzi in Parlament. ”Nu respectă decizia CCR. S-au dat i ...

Ce se întâmplă cu facturile românilor la energie. Sebastian Burduja a făcut anunțul momentului: ‘Este exclus să luăm în calcul eliminarea unor asemenea plafoane’
10/09/2023 01:24

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit despre situaţia plafonării consumului de energie electrică şi la ce trebuie să se aştepte romanii iarna care vine. Sebastian Burduja a precizat că Guvernu ...

Veste colosală pentru acești pensionari! Vor primi bani în plus la pensie
10/09/2023 01:21

Anunt urias pentru acesti pensionariromani! Vor primi mai multi bani la pensie. Bani in plus la pensie! Ce pensionari vor primi mai multi bani din octombrie? In anul 2023, pensionarii cu pensii mai mici de 3.0 ...

Avem lege pentru „alimentele noi”: Vierme galben, greier de casă şi alte insecte
06/09/2023 07:04

Senatul a adoptat marţi, in plen, propunerea legislativă privind utilizarea insectelor in produsele alimentare şi comercializarea acestor produse in Romania, operatorilor economici interzicandu-li-se include ...

 Aproape jumătate dintre copiii României rabdă de foame
04/09/2023 14:43

Un sfert dintre copiii din UE sunt expusi riscului de sărăcie sau de excluziune socială. Unele familii au dificultăti in a-si hrăni copiii. Romania se află pe primul loc in acest clasament: peste 40% dint ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei