Horoscop 18 ianuarie 2023. Zodia pentru care se anunţa bani, se deblochează o situaţie

img

Dimensiune font:

| 18-01-2023 04:07

 Vibraţia zilei este 9 şi o să ştim ce avem de făcut de aici înainte.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, pot fi confirmări, că vi s-au aprobat nişte cereri legate de serviciu, sau de bani, c-ați cerut un împrumut la bancă.

 

O zi încărcată, cu solicitări din toate direcţiile, dar o să fiţi expeditivi cu treburile de tot felul, şi-o să vă rămână un pic de timp şi pentru voi.

Se anunţa bani, se deblochează o situaţie şi primiţi şi un accept şi se netezeşte drumul spre succes.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Puteţi negocia un contract şi să vă argumentaţi cerinţele, să aveţi posibilitatea să mai lase şi ceilalţi din pretenţii şi să ajungeţi la o înţelegere.

Se poate să apară cineva care să vă atragă cu felul de a fi şi să daţi curs unei relaţii serioase.

 

O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să construiţi, pas cu pas, o relaţie care să vă întregească.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – PEŞTI

Poate o să începeți reparaţia casei, asta dacă n-aveţi de gând să vindeţi casa şi să vă luaţi alta mai spaţioasă, dacă aveţi de gând să vă întemeiaţi o familie.

Se poate să vă interesaţi la banca de un credit pentru diverse lucruri, printre care şi o maşină, s-ar putea.

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care să v-ajute să faceţi progrese în carieră, să vă bucuraţi de succes.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – BERBEC

Apar provocări la tot pasul, dar voi o să le faceţi faţă cu brio, c-aveţi o energie debordantă, e anul vostru special şi puteţi muta munţii din loc.

Poate vă alegeţi alt loc de muncă şi o să câştigaţi mai mulţi bani şi-o să vă permiteţi şi lucruri mai scumpe, nu ca până acum.

Se pare c-o să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit până acum şi o să vă alegeţi cu nişte recompense.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – TAUR

O s-aveţi parte de nişte reuşite, câştigaţi bani, prestigiu, vi se recunosc nişte merite, o să faceţi progrese la slujbă, în carieră, o s-aveţi şi succes.

Sunteţi cu gândul la o plecare şi o să vă faceţi nişte pregătiri, strângeţi bani, verificaţi valabilitatea actelor, faceţi rezervări.

E un eveniment cu pretenţii la care ar trebui să vă duceţi şi o s-aveţi prilejul să revedeţi oameni dragi, azi, zilele astea.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – GEMENI

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să vă evaluaţi şansele de a avea succes, pentru că altfel nici nu concepeţi.

Voi o să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu, să faceţi în aşa fel încât relaţia voastră să capete prospeţime, să fie ca la început.

O să vi se facă o surpriză plăcută şi poate primiţi o invitaţie într-un weekend de vis - poate fi un city break.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – RAC

O s-aveţi parte de oferte de lucru, dar voi sunteţi conservatori şi nu va decideţi cu una, cu două, ci o să faceţi o selecţie riguroasă, dar nu imediat. Vă luaţi un timp de gândire.

E posibil să vă iasă în cale cineva care să aibă un magnetism aparte şi să nu vă puteţi lua gândul de la acea persoană.

Abia acum vă puteţi înţelege, în sfârşit, cu partenerul de cuplu care o fi fost prins cu treburi, obosit, dar şi-a revenit.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – LEU

O să vă faceţi curaj să daţi cărţile pe faţă ca să puteţi salva o relaţie care va face bine sufleteşte, dar mai întâmpinaţi nişte probleme şi e de calmat spiritele.

Voi o să vă extindeţi influenta în cercul de prieteni şi poate o să vă implicaţi în nişte colaborări bănoase.

Vă cooptează cineva într-un business care v-ar prinde bine pentru că o să vă puteţi pune în valoare toate calităţile.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Vă parvin nişte drepturi băneşti, din particular de undeva, şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi-l duceţi într-un city break.

Voi o să vă reinventaţi, poate descoperiţi ceva care să vă ducă în lumina reflectoarelor, poate deveniţi o persoană influentă.

Sunt nişte chestiuni de familie care se pot tranşa la o cafea, poate staţi la masă şi luaţi în discuţie evenimentele care vor avea loc, în curând.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – BALANŢA

Pe voi s-ar putea să vă provoace la o negociere un angajator care se bazează pe calităţile voastre, dar e de văzut dacă o s-aveţi timp şi disponibilitate.

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi, dacă n-aveţi pe nimeni, o să daţi curs relaţiei, altminteri nici vorbă.

Relaţia cu partenerul de cuplu devine şi mai clară şi o să ştiţi dacă vă puteţi căsători, sau nu.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – SCORPION

Aţi putea legaliza un act şi să vă puteţi muta fie cu casa, fie la alt serviciu, şi să începeţi o viaţă nouă c-aţi aşteptat destul să se mişte ceva.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa şi o să vă drămuiţi, în rest, banii să v-ajungă pentru cheltuielile acestei perioade.

E mult de lucru la serviciu, dar e de presupus că sunt şi bani mai mulţi, că tot aveţi nevoie.

Horoscop 18 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Voi sunteţi într-o competiţie cu voi înşivă şi o să vă depăşiţi limitele, o s-ajungeţi în top, c-aşa v-aţi obişnuit.

Se insistă să intraţi într-o colaborare şi, dacă nu sunteţi peste măsură de ocupaţi, o să vă dedicaţi şi acestei munci suplimentare.

E cineva care s-o fi îndrăgostit de voi şi poate v-aţi prins şi voi, deja, în joc şi o să fie frumos!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:39

25 septembrie, Ziua dăruirii
25/09/2023 09:22

La 25 septembrie 2023 se marchează in Romania Ziua dăruirii, incepand cu anul 2019. Celebrarea acestei zile a fost instituită prin Legea nr. 355 promulgată la 27 decembrie 2018. Textul de lege, iniţiat de ...

PNRR: UAT Municipiul lasi – lansarea proiectului Renovare integrata (consolidare seismica si renovare energetica moderata) a cladirilor rezidentiale multifamiliale situate in Municipiul lasi, Judetul lasi
24/09/2023 12:50

 ,,PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!"  COMUNICAT DE PRESA Comunicat de presa privind lansarea proiectului de investitii cu titlul: Renovare integrata (consolidare seismica ...

Comunicat de presa: Municipiul lași anunță finalizarea proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul lași- Reorganizarea circulației pe Bulevardul Tudor Vladimirescu
24/09/2023 12:40

 Comunicat de presă Data: 20.09.2023 Finalizarea proiectului  ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai in municipiul Iasi - Reorganizarea circulatiei pe Bulevardul Tudor Vladimirescu& ...

Problema consumului de droguri este tot mai gravă în România
22/09/2023 10:45

Directoarea Centrului de fete House de la Teen Challenge Romania, Georgiana Drăgan Moldoveanu, fostă consumatoare de droguri, atrage atenţia că in Romania sunt prea puţine locuri unde dependenţii de drogu ...

Operațiune DIICOT. Substanța, intens monitorizată de instituțiile europene
20/09/2023 00:06

Alina Gorghiu a comentat interventia procurorilor in dosarul ce vizează distribuirea produselor cu aditivi chimici care produceau efecte psihoactive. Ministrul justitiei a spus că acestea erau destinate in sp ...

 ”Nu se poate vorbi despre contributivitate la pensiile magistraților”. Președintele CSM, judecătorul Grădinaru, avertizează că se ajunge la blocarea PNRR
13/09/2023 00:23

Reforma pensiilor speciale se intoarce in Parlament, dar intr-o formă care ar putea să o trimită iar pe masa CCR. Pensiile speciale s-au intors astăzi in Parlament. ”Nu respectă decizia CCR. S-au dat i ...

Ce se întâmplă cu facturile românilor la energie. Sebastian Burduja a făcut anunțul momentului: ‘Este exclus să luăm în calcul eliminarea unor asemenea plafoane’
10/09/2023 01:24

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit despre situaţia plafonării consumului de energie electrică şi la ce trebuie să se aştepte romanii iarna care vine. Sebastian Burduja a precizat că Guvernu ...

Veste colosală pentru acești pensionari! Vor primi bani în plus la pensie
10/09/2023 01:21

Anunt urias pentru acesti pensionariromani! Vor primi mai multi bani la pensie. Bani in plus la pensie! Ce pensionari vor primi mai multi bani din octombrie? In anul 2023, pensionarii cu pensii mai mici de 3.0 ...

Avem lege pentru „alimentele noi”: Vierme galben, greier de casă şi alte insecte
06/09/2023 07:04

Senatul a adoptat marţi, in plen, propunerea legislativă privind utilizarea insectelor in produsele alimentare şi comercializarea acestor produse in Romania, operatorilor economici interzicandu-li-se include ...

 Aproape jumătate dintre copiii României rabdă de foame
04/09/2023 14:43

Un sfert dintre copiii din UE sunt expusi riscului de sărăcie sau de excluziune socială. Unele familii au dificultăti in a-si hrăni copiii. Romania se află pe primul loc in acest clasament: peste 40% dint ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei