Horoscop 16 ianuarie 2023. Or să vă parvină nişte bani şi o să-i gestionaţi cu cap

img

Dimensiune font:

| 16-01-2023 09:59

 Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Se rezolvă problemele vechi şi daţi drumul proiectelor noi ca să nu mai bateţi pasul pe loc, c-aveţi planuri mari pe anul ăsta - să vă upgradați profesional.

 

Poate vă trece pe la ureche un zvon de casă de cumpărat şi vă gândiţi dacă nu cumva sunteţi interesaţi.

Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru cheltuielile suplimentare, taxe, facturi şi alte angarale, şi o să vă şi distraţi.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

O să daţi drumul comunicării - la alt nivel, ca să vă faceţi cunoscute ideile, strategiile, să vă ia lumea şi mai în serios, că aveţi priză la public.

Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să daţi drumul unei activităţi care să fie şi în folosul vostru, dar şi al altora.

 

Intervine ceva nou în sfera comunicării şi poate deveniţi o porta-voce în domeniul în care excelaţi.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – PEŞTI

Se anunţă câştiguri băneşti. O să vă luaţi vreo colaborare, ceva care să vă suplimenteze veniturile, că lumea vrea să vă exploateze resursele, dar nici voi nu sunteţi contra.

O să daţi zor să vă eliberaţi de greutăţi, restanțe, şi să vă croiţi un nou drum care să vă propulseze în carieră.

Se poate să vă treziţi cu o ofertă de job şi să deschideţi un nou capitol în plan profesional, cât de curând.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – BERBEC

O energie de zile mari şi or să vă reuşească toate demersurile pentru că veţi face apel la resursele interioare pe care nu le-aţi exploatat la maximum.

O să recuperaţi nişte bani şi o să mai luaţi una, alta, prin casă, că sunt lucruri pe care voiaţi de multă vreme să le luaţi.

O să luaţi un avânt nemaivăzut şi poate vă lansaţi în afaceri, vă luaţi casă, sau poate o maşină.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – TAUR

E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi e bine să ştiţi ce anume aveţi de făcut, vă încumetaţi la o colaborare sau poate vă duceţi la alt serviciu.

E cineva care încearcă să se apropie de voi şi, dacă nu sunteţi căsătoriţi, o să vă lăsaţi purtaţi de sentimente şi-o să fie frumos.

E cineva care vă propune o colaborare care ar presupune şi deplasare în străinătate, sau prin ţară, pe undeva.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – GEMENI

Or să vă parvină nişte bani şi o să-i gestionaţi cu cap, să v-ajungă pentru toate cheltuielile din perioada asta, că rezervele s-au dus o dată cu sărbătorile.

O invitaţie prin ţară, pe undeva, şi petreceţi un weekend cu nişte parteneri care v-aşteaptă pe la ei, şi o să vă facă plăcere să vă duceţi.

Poate apare din senin o ofertă de lucru şi, dacă tot aveţi de gând să mai încercaţi şi altceva, poate daţi curs ofertei.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – RAC

O s-aveţi de pus la punct nişte lucruri care v-au dat serios de furcă la sfârşitul anului şi acum ştiţi cum să abordaţi problema ca să se rezolve.

E cineva care ţine să vă întâlniţi şi, dacă o să simţiţi şi voi la fel, o să daţi curs invitaţiei - totul e să nu fiţi căsătoriţi.

Se poate să atingeţi un alt nivel profesional şi să căpătaţi un titlu, să luaţi nişte bani în plus, bonus.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – LEU

Poate v-apucaţi de nişte studii, un master, şi o să vă focusaţi atenţia pe domeniul respectiv ca să vă facă plăcere, dacă tot e pasiune, să nu fie un chin.

Poate vă faceţi o rezervare pentru concediu, c-aţi găsit ceva ieftin sau, oricum, convenabil, ca să plecaţi cu ai voştri la odihnă.

O să vă bucuraţi de mai multă atenţie din partea unor oameni care contează pentru voi şi o să fie şi starea de spirit mult mai bună.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

E bine, e momentul să insistaţi pe lângă şefi să vă pună la dispoziţie aparatura ca să lucraţi că lumea, să economisiţi timp şi efort.

Sufleteşte, pare să vă meargă mai bine, că s-au evaporat tensiunile şi o să vă puteţi înţelege, în sfârşit.

Se rezolvă o problemă cu banca şi o să vă bucuraţi c-o s-aveţi posibilitatea să luaţi un credit, după multe încercări.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – BALANŢA

E posibil să vă aşezaţi şi voi la casa voastră și să vă reamenajaţi interiorul, poate vă extindeţi, luaţi o locuinţă mai spaţioasă.

Poate se încheie o vânzare - cumpărare şi o să ştiţi cu ce bani rămâneţi, c-aveţi multe pe lista de lucruri obligatorii.

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să v-aducă acea linişte sufletească după care tânjiţi dintotdeauna.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – SCORPION

O să daţi curs unei întâlniri cu cineva care se simte acaparat de felul vostru de a fi şi o să vă simţiţi şi voi atraşi de această persoană.

Se poate s-aveţi de petrecut mai mult timp cu studiul, poate aveţi examene, sau îi pregătiţi pe copii pentru şcoală, evaluări.

O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, mai luaţi ceva pentru interiorul locuinţei, ca să fie şi mai frumos la voi acasă.

Horoscop 16 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Vă puteţi întâlni şi voi marea dragoste şi să construiţi o relaţie durabilă, care să vă completeze frumos, c-aveţi tot ce vă trebuie pentru aşa ceva.

Se poate să urmaţi o specializare pentru că vreţi un salariu mai mare, o funcţie, nişte avantaje.

Se poate să vă descoperiţi o nouă pasiune, un hobby, şi să vă umpleţi timpul liber cu ea, şi poate-i cooptaţi şi pe alţii.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:39

25 septembrie, Ziua dăruirii
25/09/2023 09:22

La 25 septembrie 2023 se marchează in Romania Ziua dăruirii, incepand cu anul 2019. Celebrarea acestei zile a fost instituită prin Legea nr. 355 promulgată la 27 decembrie 2018. Textul de lege, iniţiat de ...

PNRR: UAT Municipiul lasi – lansarea proiectului Renovare integrata (consolidare seismica si renovare energetica moderata) a cladirilor rezidentiale multifamiliale situate in Municipiul lasi, Judetul lasi
24/09/2023 12:50

 ,,PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!"  COMUNICAT DE PRESA Comunicat de presa privind lansarea proiectului de investitii cu titlul: Renovare integrata (consolidare seismica ...

Comunicat de presa: Municipiul lași anunță finalizarea proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul lași- Reorganizarea circulației pe Bulevardul Tudor Vladimirescu
24/09/2023 12:40

 Comunicat de presă Data: 20.09.2023 Finalizarea proiectului  ”Reabilitarea infrastructurii de tramvai in municipiul Iasi - Reorganizarea circulatiei pe Bulevardul Tudor Vladimirescu& ...

Problema consumului de droguri este tot mai gravă în România
22/09/2023 10:45

Directoarea Centrului de fete House de la Teen Challenge Romania, Georgiana Drăgan Moldoveanu, fostă consumatoare de droguri, atrage atenţia că in Romania sunt prea puţine locuri unde dependenţii de drogu ...

Operațiune DIICOT. Substanța, intens monitorizată de instituțiile europene
20/09/2023 00:06

Alina Gorghiu a comentat interventia procurorilor in dosarul ce vizează distribuirea produselor cu aditivi chimici care produceau efecte psihoactive. Ministrul justitiei a spus că acestea erau destinate in sp ...

 ”Nu se poate vorbi despre contributivitate la pensiile magistraților”. Președintele CSM, judecătorul Grădinaru, avertizează că se ajunge la blocarea PNRR
13/09/2023 00:23

Reforma pensiilor speciale se intoarce in Parlament, dar intr-o formă care ar putea să o trimită iar pe masa CCR. Pensiile speciale s-au intors astăzi in Parlament. ”Nu respectă decizia CCR. S-au dat i ...

Ce se întâmplă cu facturile românilor la energie. Sebastian Burduja a făcut anunțul momentului: ‘Este exclus să luăm în calcul eliminarea unor asemenea plafoane’
10/09/2023 01:24

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit despre situaţia plafonării consumului de energie electrică şi la ce trebuie să se aştepte romanii iarna care vine. Sebastian Burduja a precizat că Guvernu ...

Veste colosală pentru acești pensionari! Vor primi bani în plus la pensie
10/09/2023 01:21

Anunt urias pentru acesti pensionariromani! Vor primi mai multi bani la pensie. Bani in plus la pensie! Ce pensionari vor primi mai multi bani din octombrie? In anul 2023, pensionarii cu pensii mai mici de 3.0 ...

Avem lege pentru „alimentele noi”: Vierme galben, greier de casă şi alte insecte
06/09/2023 07:04

Senatul a adoptat marţi, in plen, propunerea legislativă privind utilizarea insectelor in produsele alimentare şi comercializarea acestor produse in Romania, operatorilor economici interzicandu-li-se include ...

 Aproape jumătate dintre copiii României rabdă de foame
04/09/2023 14:43

Un sfert dintre copiii din UE sunt expusi riscului de sărăcie sau de excluziune socială. Unele familii au dificultăti in a-si hrăni copiii. Romania se află pe primul loc in acest clasament: peste 40% dint ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei