Ce este vitamina B 17? Vindecă tumorile canceroase

casinovita-b17-vitamina-b17-amigdalina-medicinas-150-capsule-sb876487266

Dimensiune font:

| 23-01-2022 13:00

În anii 1940 doctorul Ernst T. Krebs împreună cu fiul său, doctorul E.T. Krebs, Jr au început să efectueze cercetări asupra enzimelor şi a posibilităţii apariţiei cancerului ca rezultat al carenţei în vitamine. În urma acestor cercetări, doctorii Krebs au ajuns la concluzia că boala canceroasă ar fi cauzată de lipsa în organism a unei substanţe alimentare esenţiale din grupul “nitrilozide” care se regăseşte în peste 1000 de plante, respectiv fructe comestibile. Carenţa în substanţa respectivă se datoreşte unei alimentaţii greşite bazate pe consumul crescut de alimente procesate în detrimentul plantelor, seminţelor şi fructelor proaspete.

Doctorii Krebs au aflat de existenţa unei populaţii (Hunzas) trăind în munţii din nordul Pakistanului care consuma cantităţi importante de caise. Aceşti oameni nu se confruntau cu probleme de sănătate importante şi nu cunoşteau cancerul.

Doctorii Krebs nu credeau că boala canceroasă poate fi prevenită mâncând caise. Însă ulterior, au aflat că oamenii din Hunzas mâncau caisele cu sâmburi cu tot, care conţin nitrilozide (vitamina B17). Aceste substanţe se regăsesc în concentraţia cea mai importantă (3%) în sâmburii amari de caise şi în concentraţii mai reduse în sâmburii de piersici, seminţele de măr, migdale amare, nuci, mei etc.

Populaţiile Hunzas consumă de 100-200 de ori mai multă vitamina B17 decât omul occidental, aportul de amigdalina provenind din sâmburii de caise şi din mei.

Fapt interesant, la aceste populaţii nu există banii, iar bogăţia unui om se măsoară în numărul de caişi pe care îi are în grădină. Deasemenea, alimentul cel mai important îl constituie sâmburii de caise, aceştia fiind sursa cea mai importantă de amigdalina care există şi se cunoaşte la ora actuală.

Medicii occidentali care au întâlnit populaţiile Hunza au constatat că aceşti oameni nu se îmbolnăvesc de cancer. Una din primele echipe de medici care i-a vizitat a fost condusă de renumitul chirurg britanic Robert McCarrison. Acesta spunea în 1922 :

Doctorii Krebs au extras componentele din plante care conţin nitrilozide obţinând un brevet pentru producerea unei substanţe pe bază de nitrilozide pe care au numit-o Laetrile.

Care este deosebirea intre vitamina B17, amigdalină şi laetrile ?

Amigdalina este substanţa naturală conţinuta in sămburii de caise din care se obţine Laetrile. Deoarece Food and Drug Administration nu a aprobat utilizarea medicamentului Laetrile in tratamentul cancerului, fabricanţii acestui medicament l-au numit vitamina B17, cu toate că nu are nimic in comun cu cele 13 vitamine care se cunosc păna la ora actuală.

De ce nu s-a auzit până acum despre vitamina B17?

Deoarece companiile farmaceutice au dus o campanie agresivă de ascundere a adevărului cu privire la aceasta substanţă naturală şi beneficiile ei împotriva cancerului. Dimpotrivă, industria farmaceutică şi mafia medicală promovează cu succes teoria conform căreia vitamina b17 este toxică, ba chiar mortală, ceea ce este fals. Amigdalina sau vitamina B17 este toxică doar pentru celulele canceroase, nu şi pentru ţesuturile sănătoase.

Este din ce in ce mai evident că, in ultimii ani, au inceput să fie cunoscute alternative naturale in tratamentul cancerului, care pot eradica celulele canceroase fie prin ele insele, fie prin asociere cu tratamentele alopate (radioterapie si chimioterapie). Din păcate, cu toate că ar merita, aceste terapii nu sunt recunoscute nici de către medicina alopată nici de către publicatiile importante.

Ce conţine substanţa numită impropriu vitamina b17 (amigdalină sau laetril) şi cum acţionează asupra tumorilor?

Fiecare moleculă de vitamina b17 conţine o unitate de cianură de hidrogen, o unitate de benzaldehidă şi două unităţi de glucoză, toate acestea fiind legate strâns împreună.

Pentru ca cianura de hidrogen să devină periculoasă trebuie ca această legătură să fie ruptă. Ruperea acestei legături poate avea loc doar în prezenţa unei enzime numită betaglucosidază, enzimă care se regăseşte în cantităţi semnificative doar în celulele canceroase. Deci cianura de hidrogen este eliberată doar în ţesuturile care conţin tumori. În acelaşi timp cu cianura de hidrogen este eliberată şi benzaldehidă, deci celulele canceroase sunt atacate pe două planuri, efectele destructive asupra acestora fiind semnificative.

Ce se întâmplă cu ţesuturile sănătoase în prezenţa amigdalinei?

În ţesuturile sănătoase găsim în cantităţi importante o altă enzimă numită rodaneză, care are capacitatea de a dezintegra complet atât cianura de hidrogen cât şi benzaldehida. Fapt interesant, celulele maligne nu conţin rodaneză deloc, nici măcar în cantităţi nesemnificative, ceea ce înseamnă că aceste celule rămân în totalitate prada celor două substanţe destructive. Acest proces se numeşte “toxicitate selectivă” deoarece doar celulele bolnave de cancer sunt ţintite şi distruse, nu şi cele sănătoase. În urma reacţiei de dezintegrare iniţiată de enzima rodenază asupra cianurii de hidrogen şi benzaldehidei rezultă două substanţe: tiocianat şi salicilat. Tiocianatul este inofensiv pentru organism, iar salicilatul este o aspirină care are efect antidurere, deci benefică pentru bolnav.

Alte beneficii ale vitaminei B17 (amigdalinei)

Amigdalina ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Astfel, hipertensivii pot beneficia de această substanţă naturală pentru a reduce tensiunea.

Amigdalina este foarte utilă pentru intărirea imunitaţii. Ea stimuleaza producţia celulelor sistemului imunitar, ceea ce este de mare folos in special in cancer, ajutand astfel organismul să lupte cu boala.

Amigdalina are si proprietati antioxidante, care sunt mult sporite cand este asociată cu alţi antioxidanţi importanţi. Antioxidanţii contribuie la descompunerea si eliminarea celulelor bolnave, detoxificănd organismul.

De ce trebuie asociată vitamina B17 cu pancreatina (enzime pancreatice) ?

In organismul nostru există miliarde de globule albe (leucocite), ca parte a sistemului imunitar. Ele au ca misiune principală să descompună si să distrugă tot ce ne este dăunator: bacterii, virusi, celule bolnave etc.

Insă celulele canceroase sunt protejate intr-un invelis a cărui sarcina electrostatică este negativă. Deoarece leucocitele sunt si ele incărcate cu o sarcină negativă, celulele canceroase le resping. Deci leucocitele nu sunt capabile să distrugă tumorile, deoarece acestea, datorita membranei care le protejează sunt infailibile. Astfel se explică de ce sistemul nostru imunitar este, in majoritatea cazurilor, neputincios in fata bolii canceroase.

In conditii normale, la omul sănătos, pancreasul functionănd normal, produce enzime pancreatice in cantitate suficientă, care pe langă că transformă alimentele (rol digestiv), au capacitatea de a curăta organismul de celule bolnave sau alte elemente dăunatoare.

Enzimele pancreatice sunt capabile să « devoreze » invelisul protector al tumorilor, permitănd vitaminei B17 si leucocitelor să le patrundă si sa le distrugă.

In caz de boală si la persoane in varstă, pancreasul nu poate fabrica aceste enzime in cantitătile necesare pentru ca organismul să lupte cu bolile. De aceea, suplimentarea cu enzime pancreatice in doze mari este absolut necesară pentru cei bolnavi de cancer.

Efecte secundare

In general, vitamina b17, atât capsule cât si injectabilă, sunt bine tolerate. Anumite efecte secundare (stări de greată, vomă) pot apărea la doze foarte mari luată sub formă de capsule. Terapeutii naturisti explică aceasta prin faptul că, in urma descompunerii tumorilor, rezultă toxine care provoacă aceste stări.

Pentru a evita efectele secundare, este bine să se inceapă cu doze mici care vor fi mărite gradual si ajustate dupa gravitatea bolii. In cazurile când starea bolnavului este gravă, deci ar necesita doze foarte mari de vitamina B17, ar fi recomandată vitamina B17 injectabilă. In prima etapă a tratamentului, se va administra amigdalină injectabilă urmată de cea in capsule.

Pentru a evita efectele secundare, unii terapeuti nu recomandă consumul de samburi amari de caise impreună cu vitamina B17 injectabilă sau capsule. Consumul de citrice (portocale, mandarine etc) reduce efectele secundare.

Detoxifierea este absolut necesară pentru eliminarea celulelor bolnave si curătarea organismului de toxinele care il invadează in urma descompunerii tumorilor. Pentru accelerarea procesului de eliminare a toxinelor trebuie să se bea apa de izvor in cantitate adecvată. Se poate lua deasemenea pulbere de pelin dulce sub formă crudă amestecată cu apă la temperatura camerei. Pelinul dulce este un puternic anticancerigen, detoxifiant, alcalinizant si bogat in substante nutritive. Pelinul dulce neutralizează aciditatea sangelui (un organism acid constitue un mediu prilenic pentru dezvoltarea cancerului) si intăreste imunitatea pentru ca organismul să poată lupta cu boala.
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:21

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
  Generația Alpha. Provocările sănătății într-o lume digitală
18/06/2024 14:43

  Generatia Alpha este un termen folosit pentru a descrie copiii născuti intre 2010 si 2025. Ei sunt urmasii Generatiei Millennials si sunt caracterizati printr-o familiaritate innăscută cu tehnologia ...

O investigaţie europeană dezvăluie cum ajung statele mici din UE să plătească mai mult decât cele mari pentru medicamentele inovative
17/06/2024 15:36

Pacienţii care suferă de cancer sau de alte boli grave realizează rareori că soarta lor poate depinde de inţelegeri secrete privind preţurile de decontare incheiate intre reprezentanţii statelor şi cei ...

Ziua mândriei autiste. Celebrând diversitatea neurocognitivă
17/06/2024 13:28

Sărbătorită anual pe 18 iunie, Ziua mandriei autiste este dedicată recunoasterii si celebrării autismului ca parte integrantă a diversitătii umane. Initiată in 2005 de organizatia „Aspies For Fr ...

Cât de scump plătesc românii pentru a-și distruge sănătatea: Țara noastră se află în top 3 printre țările europene
14/06/2024 18:55

„Dacă ne uităm la preturi, Romania e in top 3 printre tările europene cu cele mai scumpe tigarete, raportat la puterea de cumpărare. Sunt datele Organizatiei Mondiale a Sănătătii, preluate recent si de ...

Revoluția radiofrecvenței. Cheia sănătății și frumuseții durabile
13/06/2024 13:12

  Radiofrecventa, o metodă non-invazivă si eficientă, a devenit rapid o solutie preferată pentru multe persoane care doresc să imbunătătească aspectul pielii, să reducă semnele imbătranirii si ...

Un vaccin combinat contra a două boli: gripă și Covid
12/06/2024 20:15

Un vaccin combinat, testat de compania Moderna, pe persoane cu varste de 50 de ani si peste, oferă rezistentă crescută la gripă si Covid-19. Potrivit companiei, vaccinul combinat a fost testat pe cateva mi ...

Scandalul pudrei cu talc pentru copii: Gigantul Johnson & Johnson a acceptat să plătescă 700 de milioane de dolari.
12/06/2024 18:35

Johnson & Johnson a fost de acord să plătească 700 de milioane de dolari pentru a soluţiona o investigaţie a 42 de state din SUA şi Washington, D.C. privind comercializarea pudrei pentru copii şi a altor ...

Prevenirea infecţiei asociate asistenţei medicale, obligatorie în spitale
12/06/2024 13:53

Prevenirea infecţiei asociate asistenţei medicale (IAAM) este obiectiv major naţional şi o obligaţie a autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, iar nerespectarea prevederilor in acest s ...

Dispneea sau senzația de lipsă de aer: de ce apare și cum se poate trata
12/06/2024 10:09

Dispneea sau senzatia de lipsă de aer: de ce apare si cum se poate trata Dispneea este termenul medical folosit pentru a descrie senzatia de lipsă de aer. Nu este o afectiune, ci un simptom ce poate apăr ...

Sindromul metabolic, o criză silențioasă a sănătății moderne
12/06/2024 08:18

Sindromul metabolic reprezintă o problemă majoră de sănătate publică in intreaga lume, afectand un număr semnificativ de persoane si avand consecinte grave asupra sănătătii lor. Acest sindrom nu este ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei