Apar studiile. Vaccinul Covid produce crima perfectă

10_11zon

Dimensiune font:

| 31-01-2024 00:33

Avertismentele medicilor români se confirmă din nou. Vaccinul Covid poate produce crima perfectă, afectând diferite organe ale corpului, la perioade diferite de la injectare. Ultimele studii scot la iveală legătura directă dintre vaccinul Covid și vasculita asociată cu anticorpi citoplasmatici antineutrofilici (ANCA), care pot afecta mai multe organe. Din păcate, diagnosticul este dificil de găsit înainte de a fi prea târziu, iar la cei tratați, supravegherea medicală ulterioară este permanentă.

În urmă cu doi ani, dr. Oana Mihaela Secară avertiza asupra pericolelor vaccinurilor Covid, care pot distruge pereții vasculari, afectând diferite organe ale corpului. Acest lucru, alături de perioada de timp diferită care a trecut de la momentul vaccinării, face din acest vaccin asasinul perfect, dat fiind că este aproape imposibil să se facă o legătură de cauzalitate cu acesta.

Noile studii care au apărut demonstrează foarte clar că teoria medicilor români a fost cât se poate de reală. Astfel, potrivit mai multor studii de caz, medicii au concluzionat că vaccinurile împotriva Covid declanșează dezvoltarea vasculitei asociate cu anticorpi citoplasmatici antineutrofilici (ANCA), care pot afecta mai multe organe, notează theepochtimes.com. Vasculita asociată ANCA poate provoca leziuni ale vaselor mici de sânge. Deoarece acestea sunt distribuite pe tot corpul, orice parte a corpului poate fi afectată, cele mai comune zone fiind plămânii, rinichii, articulațiile, urechile, nasul și nervii.

”Neutrofilele sunt un tip de globule albe care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și să vindece rănile. ANCA sunt autoanticorpi dăunători care se leagă de neutrofilele din sânge, eliberând substanțe toxice și dăunând pereților vaselor mici de sânge. Acest lucru poate duce, de asemenea, la migrarea neutrofilelor prin pereții vaselor de sânge, inducând inflamație în țesuturile din jur. În plus, eliberează factori de semnalizare care atrag și mai multe neutrofile, perpetuând inflamația și dăunând și mai mult vasele de sânge mic”, spun cercetătorii, citați de theepochtimes.com.

”Epidemie” de vasculită

Un număr tot mai mare de rapoarte medicale indică faptul că vaccinarea pe scară largă a dus la dezvoltarea vasculitei la unii oameni, ducând la leziuni ale mai multor organe. După o analiză bazată pe cazuri, s-au raportat cinci tipuri de vaccinuri Covid-19 legate de vasculita asociată ANCA. Studiul a inclus cazuri de la 29 de pacienți, dintre care 22 au primit vaccinuri mARN (Moderna și Pfizer), patru au primit AstraZeneca, doi au primit Covaxin și unul a primit Johnson & Johnson. Toți au prezentat simptome de vasculită asociată ANCA după ce au primit unul dintre aceste vaccinuri Covid-19. ”Mai exact, 22 de pacienți au prezentat leziuni renale, manifestate ca glomerulonefrită cu debut nou sau recurent. Cel puțin 24 de persoane s-au prezentat cu hematurie. Zece au suferit leziuni pulmonare, cinci cazuri au implicat hemoragie alveolară, o persoană a dezvoltat nevrită optică, iar alta a avut condrită auriculară”, se arată în studiu.

Majoritatea pacienților au primit tratament imunosupresor, inclusiv medicamente cu steroizi. În plus, cinci au fost supuși schimbului de plasmă și cel puțin cinci pacienți au continuat să se bazeze pe dializă la ultima urmărire. Studiul a menționat că vaccinurile ARNm pot stimula celulele mieloide și dendritice în diferite grade, activând căile din aval pentru a genera autoinflamație. Mai mult, vaccinurile cu ARNm generează anticorpi antivirali neutralizanți și activează celulele T CD8+ și CD4+, declanșând răspunsuri imune puternice. Vasculita poate duce la leziuni multiorganice.

Disfuncție ireversibilă a organelor

Vasculita asociată ANCA poate pune viața în pericol dacă nu este tratată prompt. Deși diagnosticul precoce și tratamentul adecvat pot duce la îmbunătățire în majoritatea cazurilor, tratamentul întârziat sau răspunsul slab la terapia inițială poate duce la disfuncție ireversibilă a organelor, necesitând proceduri precum dializa de sânge pentru pacienții care se confruntă cu insuficiență renală. Mai mult, din cauza posibilității de reapariție a simptomelor, pacienții ar trebui să fie supuși controalelor regulate la specialiști, mai precizează theepochtimes.com.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:06

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Harmanesti, cu sediul in comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi, telefon 0232.722.000, fax 0232.722.000, e-mail: harmanesti@is.e-adm.ro, cod fiscal 16570210. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata totala de 597 mp, Tarla 6, P 274/1, P 275-276, P 323/1, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului privat al Comunei Harmanesti; -teren in suprafata totala de 123 mp, Tarla 34, P 1211, 1214, 1215, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului public al Comunei Harmanesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Harmanesti nr. 36/25.07.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Comunei Harmanesti. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei/exemplar, care se achita la Casieria Comunei Harmanesti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original si 2 exemplare copii. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 03.10.2024, ora 11.00, la sediul Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0232.260.600, fax 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Todiresti, cu sediul administrativ in sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava, telefon 0230.539.535, fax 0230.539.543, e-mail: primaria todiresti @yahoo.com, cod fiscal 4326922. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: -3 parcele de teren, in suprafata totala de 2.000 mp, apartinand domeniului privat al Comunei Todiresti, situate in intravilanul comunei Todiresti: -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43156, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43157, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 1.000 mp, avand nr. cadastral 43503, sat Todiresti, F.N., conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Todiresti nr. 41/14.06.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei sau se pot consulta pe site-ul: www.comuna todiresti.ro, la sectiunea Monitorul Oficial Local -Hotarari. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 10.00. 4.Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2.Adresa la care trebuie depuse ofertele: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 04.10.2024, ora 10.30, Comuna Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava, din municipiul Suceava, Str. Stefan cel Mare nr. 62, judetul Suceava, telefon 0230.214.948, fax 0230.522.296, e-mail: trsv-arhcont @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
Cum se spălau domnitorii din Evul Mediu? Hârtia igienică a apărut abia în secolul al XIX-lea
13/09/2024 20:46

  Cum se spălau domnitorii din Evul Mediu? Hartia igienică a apărut abia in secolul al XIX-lea De-a lungul istoriei, obiceiurile locale si climatul au dictat adesea modul in care era efectuată igiena ...

Mircea Geoană, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul: 'Am avut şi diagnostic greşit de două ori / Fac o cruce mare, Dumnezeu m-a ocrotit'
12/09/2024 05:35

Candidatul independent la prezidentiale Mircea Geoană afirmă că s-a vindecat de cancer, după ce de două ori a fost diagnosticat greşit. El descrie acea perioadă drept „un moment de incercare, nu atat d ...

  Ciupercile Coada Curcanului, un remediu natural cu beneficii multiple
10/09/2024 13:45

Ciupercile coada curcanului (Trametes versicolor), denumite astfel datorită aspectului lor multicolor, care aminteste de penele unui curcan, sunt unele dintre cele mai fascinante si studiate specii de fungi di ...

  Bordetella și tusea măgărească, o amenințare neștiută
10/09/2024 12:51

Tusea convulsivă, cunoscută popular drept tusea măgărească, este o afectiune respiratorie gravă care afectează mii de oameni in fiecare an. În spatele acestui simptom chinuitor se află o bacterie ...

Medic acuzat că a atins în zone intime şapte femei şi le-ar fi sărutat; acuzatul spune că a fost doar o 'stângăcie'
09/09/2024 00:29

Un medic din structurile de urgenţă ale unei clinici private din Toulouse a compărut, marţi, in faţa instanţei, fiind acuzat de agresiuni sexuale asupra unor paciente pe care le-ar fi atins in zone intime ...

Roșiile au ajuns să ne îmbolnăvească: un renumit specialist în alimentație dezvăluie lucruri pe care producătorii ar dori să nu le știm
08/09/2024 09:22

Rosiile sunt extrem de populare datorită gustului lor delicios si a versatilitătii in diverse preparate culinare. Totusi, consumul de rosii poate aduce si riscuri pentru sănătate. Cu aproximativ 4.000 de s ...

PNRR: Fiterman Pharma S.R.L.anunță începerea derulării proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice în procesele de producție la Fiterman Pharma S.R.L.”
07/09/2024 08:04

 „PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!”  07 septembrie 2024 Comunicat de presă privind inceperea derulării proiectului  „Îmbunătătirea eficientei en ...

Marcel Ciolacu, somat să îl demită de urgență pe Alexandru Rafila: 'Se dovedeşte un politruc mincinos şi iresponsabil'
06/09/2024 07:46

Preşedinta USR, Elena Lasconi, ii cere premierului PSD Marcel Ciolacu demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, care se dovedeşte un politruc mincinos şi iresponsabil. Solicitarea ...

Rafila face anunțul așteptat de pacienții din România: Toate serviciile de radioterapie, decontate; tarifele, reactualizate
04/09/2024 18:22

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că Guvernul a adoptat, in şedinţa de miercuri, o ordonanţă de urgenţă care prevede extinderea decontării la toate toate tipurile de servicii de radiot ...

Rolul și importanța magneziului în performanța sportivă
04/09/2024 09:00

Rolul si importanta magneziului in performanta sportivă Beneficiile magneziului pentru organismul uman sunt foarte importante, acest mineral fiind benefic inclusiv pentru persoane care practică diverse activ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei