Începe "FEStudIS", cel mai mare festival studențesc

cover-festudis

Dimensiune font:

| 18-04-2024 15:15

 

Casa de Cultură a Studenților Iași și organizațiile studențești anunță cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Studenților Ieșeni "FEStudIS"

În perioada 20 - 28 Aprilie, Casa de Cultură a Studenților Iași (CCS), alături de organizațiile studențești, își deschide porțile pentru a găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului - Festivalul Studenților Ieșeni "FEstudIS".

Acest festival reprezintă o tradiție pentru instituția noastră și o oportunitate unică de a încuraja implicarea tinerilor în activitățile organizate de asociațiile studențești, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și promova talentele și pasiunile.

Directorul Casei de Cultură a Studenților Iași, Bogdan Crucianu, a subliniat importanța acestui eveniment, afirmând:

„FEStudIS se află deja la cea de a XXIV-a ediție, un eveniment de tradiție al mediului academic ieșean și nu numai. În aceste opt zile orașul se încarcă cu energia și creativitatea studenților noștri. În plus, trebuie să menționez că FEStudIS oferă o oportunitate distinctă pentru promovarea unei game variate de evenimente culturale și artistice, în care talentul studenților este subliniat și apreciat."

Programul ediției din acest an al Festivalului Studenților Ieșeni "FEstudIS" este următorul:

20 Aprilie - Parada FEStudIS

Începem evenimentul în forță cu celebra paradă studențească, care va începe în același timp la ora 16:00, atât din Tudor, cât și din Copou. Marșul va aduna în total 23 de organizații studențești, care se vor reuni în fața Palatului Culturii. Aici, vor avea oportunitatea de a impresiona juriul cu momente artistice scurte, în cadrul unei probe de originalitate. După această etapă plină de creativitate, marșul va continua spre Casa de Cultură a Studenților, unde va avea loc deschiderea oficială și premierea evenimentului.

 


21 Aprilie - Tribut Nirvana

Dăm timpul înapoi până în anul 1993, atunci când cea mai iubită trupă rock susține cel mai așteptat concert la New York, și aducem trecutul în prezent cu alte trupe, alt loc, dar cu aceleași versuri.
Concertul tribut Nirvana este o ocazie unică de a te bucura de muzica legendarei trupe într-un mod autentic și captivant. Cu intrarea liberă, în sala Gaudeamus, ora 18:00, atmosfera plină de energie, este un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi. Adună-ți prietenii și pregătește-te să te pierzi în sunetele care au definit o generație întreagă!


22 Aprilie - „Eu cu cine votez?”

O dată la 5 ani are loc evenimentul „Eu cu cine votez?”, eveniment umoristic de stimulare a participării tinerilor la vot. Reprezentații ligilor și asociațiilor studențești susțin un moment de umor pe scena noastră, urmând ca la finalul serii să fie votați de către spectatori. Totul se întâmplă în Sala Gaudeamus, de la ora 19:30.

* Evenimentul nu este unul de susținere a unui partid politic, nu susține campania electoralã a partidelor politice implicate în alegerile din 9 iunie

23 Aprilie - Gaudeamus Show „Pierduți în voalul fericirii”

Câștigătorii celei de a X-a ediție a Festivalului Artei și Creației Studențești „Gaudeamus”, vor urca din nou pe scenă, începând cu ora 20:00, pentru o nouă reprezentație. Dorim ca toată lumea să se bucure de spectacolul creat de alianța formată între Liga Studenților Electrotehniști (LS ETH) și Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști (ASTIP).

24 Aprilie - Conferință „Decizia este a ta!”

Nu doar o dată în viață am fost puși în fața faptului împlinit, când presați de timp, de oamenii din jur, dar și de alte circumstanțe am fost nevoiți să luăm o decizie care ne-ar fi putut schimba lumea la 180 de grade. O invitație către tineri să își asume controlul asupra propriului viitor și să fie arhitecții schimbării pe care o doresc în lumea lor.
Astfel, vă invităm miercuri, 24 aprilie, de la ora 18:30, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților pentru a asculta poveștile de viață a unor personalități importante din orașul tău, care au reușit să schimbe lucruri datorită propriilor lor decizii.

25 Aprilie - Gaudeamus Show „Toate viețile pe care le-am avut”

Un spectacol realizat de câștigătorii celui de al II-lea loc în cadrul Festivalului Artei și Creației Studențești „Gaudeamus”, Liga Studenților de la Geografie și Geologie (LSGG) și Liga Studenților Economiști Iași (LSE), vor fi prezenți pe scenă începând cu ora 20:00 și ne vor vorbi despre toate viețile pe care le poate avea un suflet pe pământ.

26 Aprilie - Conferința „Romanian Business Leaders” (RBL)

Un eveniment captivant ce își propune să inspire și să educe viitoarea generație de antreprenori. Cu un lineup impresionant de lideri de succes în mediul de afaceri românesc, precum DAN ADRIAN BERINDE, ALEXANDRU PLĂMADĂ, EMIL-DANIEL TĂRNICERIU și CLAUDIU DAMIAN, această întâlnire promite să fie o sursă de inspirație și cunoștințe neprețuite pentru toți cei pasionați de antreprenoriat.

27 aprilie - Concert Stud Party

Șirul evenimentelor continuă, iar sâmbătă 27 Aprilie, ora 19:00, invităm toți studenții și nu numai în parcarea Casei de Cultură a Studenților pentru a se bucura de un concert susținut de artistul Vescan.

28 Aprilie - Campionat PUB-G/ Concert "Susține Artiștii Ieșeni"

În inima orașului, la Casa de Cultură a Studenților, se va desfășura un campionat de PUBG plin de acțiune și strategie. Echipele vor concura pentru glorie și premii pe 28 aprilie, ora 12:00, Sala Gaudeamus, într-o atmosferă electrizantă, unde fiecare decizie contează. Înscrieți-vă pentru a vă testa abilitățile și a deveni campionii supraviețuirii!

Continuăm tradiția de a evidenția tinerii talentați prin intermediul concertului "Susține Artiștii Ieșeni". Evenimentul va începe la ora 18:00 și se va desfășura în Parcul Voievodal, situat în apropierea instituției noastre.


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:29

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Nicolae Balcescu, cu sediul in sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, telefon 0234.214.071, fax 0234.214.016, e-mail: registratura@primaria-nicolae-balcescu.ro, cod fiscal 4353234. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -spatiu cu suprafata de 10,95 mp, in vederea desfasurarii activitatii cabinet de oftalmologie si optica medicala, situat in imobilul Dispensar Uman din satul Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 8, avand nr. cadastral 61861, CF 61861, apartinand domeniului public al Comunei Nicolae Balcescu, conform caietului de sarcini, H.C.L. Nicolae Balcescu nr. 31/11.03.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: La cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu Publicul si Arhiva din cadrul Comunei Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str.Eroilor nr.380, judetul Bacau. 3.3.Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ: 30 Lei/exemplar, se achita numerar sau prin OP la Compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Comunei Nicolae Balcescu. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.06.2024, ora 13.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1.Data-limita de depunere a ofertelor: 14.06.2024, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Se depun intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.06.2024, ora 10.00, Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bacau, municipiul Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 4, judetul Bacau, telefon 0234.514.419, fax 0234.525.211, e-mail: tr-bacau-reg2@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 16.05.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Blagesti, cu sediul in comuna Blagesti, Str. Aleea Scolii nr. 1, judetul Bacau, telefon 0334.805.110, fax 0334.805.109, e-mail primaria _blagesti@yahoo.com, cod fiscal 4834777. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: Bun imobil - cladire administrativa (chiosc), in suprafata de 28 mp, si teren aferent, in suprafata de 44 mp, situat in intravilanul satului Blagesti, comuna Blagesti, Str. Primariei nr. 9, judetul Bacau, identificat cu numar cadastral 75133, inscris in cartea funciara nr. 75133, apartinand domeniului privat al Comunei Blagesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Blagesti nr. 29/29.03.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitare scrisa depusa la sediul Comunei Blagesti. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, Comuna Blagesti, comuna Blagesti, Str. Aleea Scolii nr. 1, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita la Casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 14.05.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 22.05.2024, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartiment Secretariat, Comuna Blagesti, comuna Blagesti, Str. Aleea Scolii nr. 1, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate: unul interior si unul exterior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 23.05.2024, ora 10.00, Comuna Blagesti, comuna Blagesti, Str. Aleea Scolii nr. 1, judetul Bacau, Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Buhusi, oras Buhusi, Str. Doctor Carol Davila nr. 1, judetul Bacau, cod postal 605100, telefon 0234.265.745, fax 0234.265.744, e-mail: jud-buhusi-gref@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 22.04.2024.
Un bărbat din Neamț a fost rănit grav de un taur. A făcut pe toreadorul și a ajuns la spital
22/05/2024 20:47

Un bărbat din judetul Neamt a fost transportat in stare gravă la spital, in urma unui incident la o stană. Bărbatul a incercat să ademenească un taur cu o haină. Incidentul a avut loc ieri, 21 mai, in j ...

 Asociaţia Agent Green a pierdut, definitiv, lupta cu Romsilva Iași!
22/05/2024 20:41

* doar in ultimul an, asociaţia a suferit şapte infrangeri, ultimele trei, chiar drastice * Romsilva – Direcţia Silvică Iaşi a caştigat fără drept de apel * partea reclamantă s-a e ...

Femeie din județul Iași, care locuia cu fiul bolnav psihic, dată dispărută
22/05/2024 20:12

O femeie din Valea Adancă, judetul Iasi, a fost dată dispărută de fiul său, care trăieste in Marea Britanie. Acesta a sesizat telefonic faptul că mama sa, care locuieste cu fratele său, bolnav psihic, n ...

Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele!
22/05/2024 14:42

Mădălina Cojocari a dispărut in urmă cu mai mult timp si de atunci a inceput o adevărată anchetă in familia ei. La aproape doi ani de la disparitia ei, mama fetei a pledat vinovată si si-a recunoscut fa ...

  Premieră la Teatrul Național Iași. Spectacol-lectură „Oglinda”
22/05/2024 14:36

Luni, 27 mai, de la ora 19:00, la Sala Teatru³ a Nationalului din Iasi, va avea loc, in premieră, spectacolul-lectură „Oglinda”, un text scris si montat de Nic Ularu, cunoscut scenograf, regi ...

Incendiu la un autoturism aflat într-o parcare / Din interior a fost scos un bărbat cu arsuri pe toată supprafaţa corporală, fiind declarat decesul
22/05/2024 13:52

Pompierii au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism aflat intr-o parcare din judeţul Suceava. Din interior a fost scos un bărbat cu arsuri pe toată suprafaţa corpo ...

Eveniment de prestigiu - a 60-a Reuniune Anuala a Oftalmologilor
22/05/2024 12:52

 Eveniment de prestigiu - a 60-a Reuniune Anuala a Oftalmologilor. Detalii pe www.rao-iasi.ro

Teatrul „Luceafărul” duce Iașul în Marea Britanie
22/05/2024 10:18

Zile foarte pline la Teatrul Luceafărul Iasi, care se pregăteste intens pentru un nou turneu international. La invitatia reprezentantelor noastre diplomatice si culturale din Regat, o parte a echipei arti ...

În județul Iași ar putea fi înființate noi centre de permanență
22/05/2024 08:00

* „Spitalele din administrarea Consiliului Judetean sunt nefunctionale si asta nu din vina personalului medical, care isi face datoria cu mult profesionalism, ci pentru că există disfunctionalităti in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei