Din belşug, apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii

foto-3-advertorial

Dimensiune font:

| 20-04-2023 16:28

* Noul proiect Lazăr Zentrum a demarat deja * 83 familii vor locui în condiţii de lux, în plin centru

 Noul proiect imobiliar Lazăr Zentrum este situat pe Str. Zimbrului nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall şi lângă clădirea Amazon. Acesta va avea 11 etaje şi în care vor fi amplasate 83 de apartamente exclusiviste, cu suprafeţe de cuprinse între 55 şi 200 mp. Apartamentele de tip king size din Lazăr Zentrum impresionează prin suprafeţele generoase, finisajele de calitate, cât şi vederea superbă către Palatul Culturii.

Locuinţele pot fi compartimentate conform cerinţelor viitorilor proprietari, cu ajutorul experţilor noştri în design interior. Ele se adresează noilor generaţii de familii moderne şi sofisticate, care caută eleganţă şi dotări ULTRA-PREMIUM. Confortul este absolut, o poziţionare privilegiată, în proximitatea celui mai important centru comercial, de afaceri şi de distracţie al Iaşului. Ceea ce înseamnă un avantaj inestimabil: locatarii vor salva, zilnic, mii de secunde şi neuroni aşijderea. Dispare disconfortul din traficul imposibil ce stăpâneşte oraşul şi suburbiile.

Apartamentele Lazăr Zentrum reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iaşi şi se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Echipa de arhitecţi a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluţii inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe şine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu şi oţel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime şi sticlă tripan de 54mm grosime. Am optat pentru utilizarea faţadei ventilate, ca răspuns excelent la cerinţele de design actuale, îmbinând totodată eleganţa dar şi eficienţa energetică.

Beneficiile faţadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci şi calde ale anului, precum şi performanţă acustică, reducând zgomotul exterior. Mai sunt şi multe alte avantaje: performanţă împotriva umezelii, durabilitate şi întreţinere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generaţie, fac din apartamentele Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului. Apoi, sistemul de climatizare cu randament sporit, cu unităţi multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente, eliminându-se astfel prezenţa inestetică şi riscantă a ţevilor de gaz, uşi exterioare din lemn masiv cu yală smart - control din aplicaţie, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă, uşile interioare din lemn masiv sau tip Filomuro, parchetul triplustratificat din lemn masiv, plintele decorative înalte (10cm) din polimer rigid dispuse în toate camerele, pardoseala flotantă în balcoane, tot aici sticla fumurie tratată.

Ar mai fi prizele şi întrerupătoarele gama de vârf, video-interfonul SMART, cu control din aplicaţie, contor exterior de energie electrică şi apometre individuale montate pe casa scării cu prin citire radio, birou concierge la parter, iluminat ambiental LED sau panourile solare pentru consumul spaţiilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare.

Propriul sanctuar de spa

Baia contează mai mult decât pare la prima vedere. Lazăr Zentrum o oferă la cheie, în patru variante, toate moderne, definite de stil şi amenajări ultrapretenţioase. Dimineaţa, un loc optim pentru pregătirea noii zile. Seara, loc de relaxare, un spa propriu, în adevăratul sens al cuvântului. Se pot alege designul, elementele de mobilier şi accesoriile pentru a crea un aspect deosebit, păstrând o notă de stil şi eleganţă. De exemplu, cadă freestanding modernă sau un duş walk-in, cu un aspect minimalist.

În fine, accesul la etajele superioare se face cu cele două lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendinţe de design interior. Spaţiu căruia constructorul îi acordă o atenţie sporită, considerând că este necesar crearea unui loc funcţional şi armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicaţiile specialiştilor în design interior, vor fi primitoare şi moderne şi vor reprezenta cartea de vizită a apartamentului tău. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spaţiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri şi casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Locurile de parcare subterane vor avea o avea o lăţime cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiţii excelente de parcare a maşinilor, minimizând astfel pericolul de lovire involuntară. Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecţie a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne şi rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbţia şi filtrarea gazelor de eşapament şi dotate cu sprinklere şi sisteme de ultimă generaţie de detecţie şi stingere a incendiilor. Indiferent de condiţiile meteo, maşinile proprietarilor vor fi la adăpost şi în siguranţă, zona fiind supravegheată video şi climatizată.

BIROU VÂNZĂRI

MCM Center
Str. George Emil Palade nr. 22
700259, Iași, România
+40 756 221 513
+40 785 219 339

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
Un păşcănean a tăiat cauciurile de la maşina vecinei, apoi i-a lăsat în parbriz un bileţel macabru
05/06/2023 23:59

După o sfadă cu vecina, Vasile N. din comuna Lespezi, s-a răzbunat pe ea intr-un mod pueril. A ieşit in drum inarmat cu un cuţit şi a tăiat cu el toate cauciurile de la Volkswagenul femeii. Apoi, ca ea s ...

O ieşeancă a produs, clandestin, 4.000 litri de vin din mure
05/06/2023 23:59

Marinela Antica din comuna Butea a avut o excelentă idee de afaceri, insă i-au trebuit aproape cinci ani pentru a se putea bucura de roadele muncii ei. Nu din pricina convulsiilor pieţei, ci din motive de le ...

Cerşetoria-mascată, un fenoment care ia amploare la Iași!
05/06/2023 23:59

În vara lui 2021, la Iaşi, a fost lansată oficial o amplă campanie care avea drept scop diminuarea fenomenului cersetoriei in municipiul Iasi. Potrivit iniţiatorilor, campania işi propunea urmărirea ...

 E 85 rămâne „drumul morții”
05/06/2023 21:04

  Romania continuă să ocupe prima pozitie in clasamentul accidentelor rutiere mortale din Uniunea Europeană. În 2022, avea cea mai mare rată a decelor in accidente rutiere din toată comuni ...

 „Îmi doresc să aduc o schimbare în percepția subiectivă a frumosului și a înțelegerii obiective a eleganței”
05/06/2023 20:30

În lumea contemporană de afaceri, femeile isi aduc contributia semnificativă prin combinatia de elegantă, inteligentă, spirit antreprenorial si abilitatea de a intelege si aplica principiile psih ...

Orasul Iasi ! 4 K/VIDEO
05/06/2023 17:22
 Românul cel mai bine plătit din Europa este un sucevean
05/06/2023 16:47

Una dintre cele mai mari companii din lume este condusă de un roman. Este vorba despre Silviu Popovici, care este seful Diviziei Europa a PepsiCo, o companie cu o cifră de afaceri de 13 miliade de dolari in 2 ...

 Ciprian Porumbescu, omagiat la Stupca
05/06/2023 13:25

Marele compozitor Ciprian Porumbescu a fost comemorat astăzi la Stupca, locul nasterii sale. La manifestări, care au reunit si o slujbă religioasă, a participat si presedintele Consiliului Judetean Suceava, ...

 Artiștii lirici ai Iașului, prezenți la două festivaluri importante de operă
05/06/2023 12:56

Opera Natională Romană din Iasi va participa in această lună la DescOperă, un festival international organizat la Butuceni, in Republica Moldova. La inedita manifestare in aer liber, care a atras la fiecar ...

Ciprian Porumbescu, sărbătorit la Stupca
05/06/2023 11:55

Împlinirea a 140 de ani de la moartea compozitorului Ciprian Porumbescu va fi marcată luni, 5 iunie, la Stupca, printr-o serie de manifestări deschise cu o slujbă de pomenire, care va fi oficiată la ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei