HOROSCOPUL ZILEI

download

Dimensiune font:

| 19-03-2023 04:05

 Vibraţia zilei este 8 şi o să trebuiască să fim atenţi la bani.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

E posibil să investiţi banii pe care i-aţi strâns şi o să reamenajaţi locuinţă, sau începeţi nişte cursuri, vă specializaţi într-un domeniu.

 

Vă cooptează cineva într-un proiect care v-ar aduce şi faimă şi bani - vedeţi cum arată.

O să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, dar şi cu anturajul, poate c-aţi devenit mai empatici.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – PEŞTI

O promovare la serviciu, dar o să fie ceva antrenant, care să vi se potrivească şi o să vă achitaţi onorabil, drept care o să luaţi şi bani.

Va căuta nişte parteneri de afaceri ca să interacţionaţi şi o să negociaţi timp şi bani, să vedeţi dacă vă convine munca respectivă.

 

E posibil să luaţi acei bani pe care i-aţi aşteptat de câteva luni şi o să acoperiţi cheltuielile masive, taxe, rate.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – BERBEC

Vouă vă reuşesc iniţiativele, demersurile, vă aflaţi într-un plan de forţă şi o să faceţi progrese şi la serviciu şi la preocupările din particular, că-l aveţi pe marele benefic Jupiter.

O să apară cineva care să vă suscite interesul şi va fi o chimie puternică care promite să vă ţină împreună.

O să luaţi nişte bani, poate vi se plăteşte o colaborare, şi o să le faceţi nişte surprize alor voştri.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – TAUR

Un nou proiect la orizont şi o să câştigaţi pe lângă bani și o notorietate care o să vă consolideze statutul şi o să aveţi uşi deschise peste tot.

O probă de sănătate s-ar putea să vă dea un pic de furcă, dar se remediază din mers, totul e să vă duceţi la medic.

Vi se propune o colaborare şi poate o să renunţaţi la un contract, ca să v-apucaţi de altceva.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – GEMENI

O să vă descoperiţi noi valenţe de care nu v-aţi fi crezut în stare şi se poate să vă sporiţi veniturile, dacă o să mai lucraţi în paralel.

O să atrageţi atenţia prin ceva şi se poate să primiţi o subvenţie, voucher compensatoriu, o recompensă.

Apare cineva care vă poate completa frumos şi să vă meargă bine împreună, c-aţi depăşit un moment critic.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – RAC

Se poate să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă puneţi în valoare, să luaţi şi bani şi să deschideţi o nouă perspectivă în sfera profesională, în carieră.

E cineva care vrea să fiţi împreună şi, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, o să-i răspundeţi persoanei, da, nu.

Vi se face o propunere de avansare, o funcţie care să atragă noi responsabilităţi şi să vă daţi acceptul

Horoscop 26 ianuarie 2023 - LEU

Flerul în afaceri nu vă lipseşte şi o să alegeţi ceva care să v-aducă venituri suplimentare şi să vă descurcaţi mult mai bine cu cheltuielile acestei perioade.

E cineva atrăgător care vrea să vă cucerească şi dacă găsiţi compatibilitate o să decurgă totul frumos.

O ofertă de afaceri care v-ar conveni, cu condiţia să găsiţi şi timpul necesar c-aveţi treaba, nu glumă.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Vin bani, poate pentru că vi s-a aprobat un credit ori poate partenerul de cuplu aduce bani în plus şi o să faceţi nişte investiţii în locuinţă.

O s-aveţi de semnat acte la notar, poate reactualizaţi buletin, paşaport, carduri, permis, legitimaţii, ca să fiţi cu toate la zi.

Recuperaţi nişte bani, vă interesaţi şi de soarta unor acte, c-aşteptaţi o autentificare.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – BALANŢA

Vi se propun nişte afaceri şi ar avea de unde să meargă totul bine, că o să daţi de oameni parolişti şi buni profesionişti.

Se anunţa stabilitate în relaţia de cuplu, iar dacă n-aveţi permis o s-apară cineva.

E cineva care vă iubeşte, vrea să formaţi un cuplu stabil, să vă şi căsătoriţi, dacă o să fiţi şi voi de acord.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – SCORPION

Voi puteţi da un tun financiar şi să rezolvaţi problemele majore ale familiei, să vă luaţi altă casă, ori o maşină, să plătiţi taxele şcolare.

Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de colaborare şi o să vă găsiţi timp să mai câştigaţi nişte bani c-aveţi nevoie pentru diverse.

Veştile sunt cam amestecate, dar sunt şi lucruri bune, confirmări, bani şi promisiuni de afaceri.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Poate vă găsiţi o preocupare de timp liber care să vă ajute să diminuaţi stresul şi la o adică să v-aducă şi bani - poate valorificaţi nişte produse.

E posibil să vă răsară-n cale cineva care să corespundă idealului vostru şi să formaţi un cuplu, dacă vă simţiţi compatibili.

Va mai gândiţi la mutat într-o casă mai mare, dar trebuie să vă asiguraţi că primiţi un credit bancar.

Horoscop 26 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Faceţi monetarul să vedeţi cum staţi, ce vă permiteţi şi ce nu, şi vă mai gândiţi dacă vă mai luaţi un extra job.

Se poate să vă ocupaţi de studii, poate-i îndrumaţi şi pe copii la şcoală, sau la cursurile din particular.

Sunteţi mai comunicativi, vă faceţi cunoscute părerile în reţelele de socializare şi or să se vadă ecourile pozitive.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
TRANS SESE SRL, angajeaza Dispecer Transport International, se poate lucra de la distanta, dar trebuie experienta in domeniu si limba Spaniola la nivel mediu. DESCRIERE Candidatul ideal, Persoana analitica, cu buna capacitate de organizare si planificare; Persoana responsabila, organizata, atenta la detalii; Bune abilitati de comunicare, cu spirit de echipa; Cunostinte MsOffice (Word, Excel, Outlook); Buna intelegere a proceselor de rutare; Cunostinte de limba spaniola obligatoriu. Experienta de lucru in domeniu, ideal in companii cu activitate in transportul international de marfa reprezinta avantaj; Descrierea jobului Organizeaza, coordoneaza si planifica activitatea de transport zilnic; Transmite detaliile legate de transport soferilor si mentine legatura directa cu acestia; Monitorizeaza pozitia camioanelor si programul de activitate zilnica al soferilor pe care ii coordoneaza; Inregistreaza informatiile specifice curselor si conducatorilor auto in softurile interne; Urmareste si centralizeaza datele referitoare la situatia masinilor, status, pozitie, eventuale intarzieri la incarcare sau livrare; Mentine contactul permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu (probleme tehnice, eventuale intarzieri, etc); BENEFICII: Pachet salarial motivant; Bonificari raportate la performanta si implicare; Mediu de lucru tanar si dinamic; Instrumente de lucru de ultima generatie; Formare profesionala continua; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul transporturilor. Pentru toate detaliile ne puteti contacta la: 0735316526
Papa Francisc a fost operat de hernie abdominală
08/06/2023 11:18

Papa Francisc a petrecut o noapte "liniştită" in spitalul Gemelli din Roma după intervenţia chirurgicală la care a fost supus miercuri, a indicat Vaticanul joi, relatează Reuters şi AFP. " ...

 Calendar ortodox, 8 iunie. Sfântul Teodor Stratilat
08/06/2023 10:24

Sfantul Teodor Stratilat este prăznuit pe data de 8 februarie, iar pe 8 iunie are loc pomenirea mutării sfintelor sale moaste din cetatea Eracliei in Evhaita. Sfantul Teodor Stratilat a trăit la sfarsitul s ...

HOROSCOPUL ZILEI
08/06/2023 05:02

 BERBEC Tensiunea de la serviciu este din ce in ce mai accentuată si simtiti nevoia unei libertăti mai mari. Faceti planuri pentru schimbări majore, dar fară să vă sfătuiti cu nimeni si veti fi ref ...

Calendar ortodox 7 iunie 2023. Sfântul Teodot, episcopul Ancirei
07/06/2023 07:11

Pe 7 iunie, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Teodot. Sfantul Teodot a trăit la sfarsitul secolului al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. El a fost episcop in Biserica din cetatea Ancira Ga ...

HOROSCOPUL ZILEI
07/06/2023 05:08

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

Calendar ortodox, 6 iunie. Sfântul Ilarion cel Nou
06/06/2023 09:08

Biserica Ortodoxă Romană (BOR) il prăznuieste astăzi, 6 iunie, pe Sfantul Ilarion cel Nou sau cel Tanăr. El a trăit in ascultare, smerenie si liniste, fapt pentru care a fost invrednicit de Dumnezeu cu da ...

Episcopul Hușilor: „Postul e un exercițiu spiritual, nu o simplă dietă; aș prefera să mănânce cineva ochiuri și să fie bun”
06/06/2023 06:00

Episcopul Huşilor, Ignatie, spune că postul este un exerciţiu spiritual şi nu o simplă dietă, pentru că prin post oamenii trebuie să fie mai buni, să simtă mai profund credinţa şi să il dorească m ...

Horoscopul zilei
06/06/2023 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Tradiții necunoscute în Lunea Sfântului Duh. Ce nu aveți voie niciodată să faceți a doua zi de Rusalii
05/06/2023 11:17

A doua zi de Rusalii este cunoscută ca si Lunea Sfantului Duh sau Lunea Rusaliilor, cand crestinii il sărbătoresc pe Sfantul Duh. „Intru această zi, prăznuim pe insuşi Preasfantul şi de viaţă făcă ...

Lacul Cincis si legendele terifiante care inconjoara locul atins de mana lui DFumnezeu
05/06/2023 11:09

Lacul din Romania unde s-ar produce fenomene stranii. Multi sustin că au fost martori la scene bizare care s-au transformat in legende de-a lungul anilor. La sfarsitul anilor ’50, Lacul Cincis a inundat sa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei