HOROSCOPUL ZILEI

Horoscop-1-iulie-2022.-Zodia-care-primeste-oferte-pentru-un-proiect-important-1024x768

Dimensiune font:

| 03-03-2023 02:05

 Vibraţia zilei este 1 şi e bine să începem încă o dată ceva, care s-ar putea, acum, să meargă bine, la a doua cheie.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Aveţi de făcut câteva rectificări, ca să primiţi un accept, să vă luaţi banii, să avansaţi cu nişte studii, ca să nu bateţi pasul pe loc şi e bine să reactualizaţi nişte acte. Se conturează nişte bani care or să v-ajute să le împliniţi o dorinţă alor voştri, în special copiilor, că le-ați promis. Aţi putea începe un proiect de afaceri şi să vă meargă bine, să vă suplimentaţi veniturile, că şanse sunt.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate descoperiţi ceva nou la serviciu şi care va fi apreciat de şefi, o să aveţi parte de o constanţă financiară şi poate aspiraţi la un post de conducere.

Se poate să plecaţi pe undeva cu treburi de serviciu şi să fie un bun prilej şi să vă bucuraţi de peisaje, de atmosferă, de oameni.

O să aveţi rezultate de top în formula de grup şi o să fie perfect şi la serviciu, şi în particular.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – PEŞTI

E un angajator care îşi reia oferta lansată anul trecut şi poate v-aţi făcut o idee şi ştiţi dacă vă convine, sau nu, că doar aşa aţi putea câştiga mai mulţi bani. Vă gândiţi.

Poate vă interesaţi de nişte acte ca să luaţi un împrumut, c-aveţi un plan legat de mutatul în altă locuinţa. O să fie tevatură.

O să vă impuneţi în sfera socială şi o să vă alegeţi nişte alianţe, un parteneriat care să vă aducă bani frumoşi.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – BERBEC

Vouă demersurile vă reuşesc, că-l aveţi pe marte benefic de partea voastră, şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri o să vă bucuraţi de nişte recompense.

E momentul să reparaţi o relaţie de cuplu, ori să începeţi una nouă dacă n-aveţi pe nimeni, că astrele ţin cu voi.

Iniţiativele vă reuşesc, o să aveţi susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi vă apreciază.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – TAUR

Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în alt oraş, poate chiar în străinătate și să nu staţi prea mult pe gânduri - e de încercat, după care mai vedeţi pe parcurs.

Se poate să vă pregătiţi de examene, poate vă duceţi la un interviu pentru un job, mai ştii.

O să vă puteţi aşeza la casa voastră şi să vă concentraţi pe lucruri care vizează cuplul, să vă meargă bine împreună.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – GEMENI

Poate faceţi cumva să fiţi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi, c-au fost animozităţi care au şubrezit relaţia, dar nu e totul pierdut. Mai străduiţi-vă.

O să apară o ofertă de lucru, dacă nu cumva e una veche, şi o să vă faceţi nişte socoteli înainte de a accepta.

Tot mai sunteţi datori cu diverse lucruri unor oameni care ţin la voi şi o să faceţi tot posibilul să vă achitaţi onorabil.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – RAC

E cineva dintr-o fostă relaţie care vrea să vă încercaţi şansele de a fi într-un cuplu şi, dacă sentimentele sunt vii, o să daţi uitării neînţelegerile ca să fie totul mai bine decât înainte.

O să vi se mulţumească pentru o muncă de durată şi poate veni o promovare, dacă şi voi vă doriţi acest lucru.

O să puteţi atinge un alt standard profesional şi să primiţi aprecieri, recompense, ca răsplată pentru efortul depus.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – LEU

Vizita cuiva o să v-aducă veşti despre un eveniment de familie, la care veţi pune cu toţii umărul ca e o bucurie din care o să vă hrăniţi, multă vreme.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă lămuriţi dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt.

V-aţi putea programa o plecare în străinătate şi să vă recreaţi, să revedeţi lume cu care vă simţiţi bine împreună, cu care sunteţi compatibili.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

O să vă daţi peste cap să-i mulţumiţi pe şefi c-aveţi nevoie de stabilitate la muncă, iar acasă or să fie nişte treburi gospodăreşti pe care nu le puteţi ignora.

Poate aveţi de făcut nişte demersuri juridice să recuperaţi bani, o proprietate, să reconfiguraţi un statut.

O să mai faceţi rost de nişte bani care să v-ajute să vă puneţi casa la punct, să aveţi şi pentru lucruri care vă fac plăcere.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – BALANŢA

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni companion de viaţă, dacă o să găsiţi similitudini care să vă încurajeze să porniţi pe un drum în doi.

Ca să scutiţi timp, bani şi nervi poate reluaţi un parcurs birocratic online, de data asta, şi mergeţi la sigur.

E cineva care vrea să vă (re)cucerească şi, dacă locul din inima nu e ocupat, o să faceţi echipă la bine şi la greu.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – SCORPION

Aţi putea petrece un timp de calitate cu grupul de prieteni ca să faceţi lucruri care vă fac plăcere că e nevoie de socializare, ca s-aveţi chef de muncă.

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment care v-ar aduce un plus de vizibilitate în rândul celor care contează pentru voi.

O să fie mult de lucru la serviciu, dar nu e greu, e doar volum mare, iar banii pot fi tot mulţi.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Se pare c-o să-i convingeţi pe şefi că sunteţi la un înalt nivel de profesionalism şi să vă încredinţeze o funcţie după ce v-au testat atâta.

Apare cineva care n-o să vă slăbească din priviri pentru că vede în voi persoana ideală care o poate completa şi să fiţi fericiţi împreună.

Vi se mai acorda o şansă de a fi în combinaţia partenerială care v-a făcut fericiţi, pentru o vreme şi acum se poate relua totul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:49

Războiul din BOR ia amploare: Bănescu, acuzat de Arhiepiscopia Tomisului că modifică Biblia, după ce a sugerat că ÎPS Teodosie e stăpânit de demoni
25/02/2024 16:19

Dă in clocot scandalul generat de demersurile IPS Teodosie de a obtine ridicarea Arhiepiscopiei Tomisului la rand de mitropolie si de interventiile publice ale purtătorului de cuvant al Patrarhiei Romane, Vas ...

ÎPS Teodosie aruncă toate forțele în luptă pentru a obține Mitropolia: Circulară în biserici pentru post și rugăciune
25/02/2024 15:48

Arhiepiscopia Tomisului a emis un ordin prin care instituie perioadă de post intre 26 – 28 februarie şi a precizat că in această perioadă clericii vor oficia in biserici şi mănăstiri Acatistul Bunei V ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/02/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Românii sărbătoresc azi Dragobetele: ce spune tradiția că vor păți tinerii și tinerele care plâng azi
24/02/2024 10:13

Dragobetele era sărbătorit odinioară, in anumite zone etnografice/geografice ale Romaniei, la 24 februarie, in altele la 1 martie. Ţăranul roman vedea in această sărbătoare o zi a unui nou inceput, scri ...

HOROSCOPUL ZILEI
23/02/2024 05:16

Berbec Pe măsură ce ziua continuă, vei dori să-ti asculti instinctul si să urmăresti semnele din univers, datorită unei legături blande dintre Marte si asteroidul vindecător, Chiron. Nu uita să crezi ...

Credincioșii cer Sfântului Sinod să-i grăbească înființarea DNA-ului Bisericesc
22/02/2024 15:28

Arhiepiscopul Sucevei si Rădăutilor, Înalt Prea Sfintitul Calinic, a declansat o dezbatere aprinsă după ce a afirmat că nu a fost informat despre infiintarea presupusului DNA Bisericesc, intr-un schi ...

Ce aduce Anul Dragonului pentru fiecare zodie
22/02/2024 14:16

De curand a inceput Anul Nou Chinezesc, cel al Dragonului. Ce aduce pentru fiecare zodie Şobolan Cele mai norocoase zile: 22 februarie, 14 august, 16 septembrie Sobolan, in timp ce salutati Anul Lunar al Dr ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/02/2024 05:29

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

Calendar ortodox, 21 februarie. Sfântul Timotei
21/02/2024 08:29

Sfantul Cuvios Timotei este pomenit in calendarul creştin ortodox la 21 februarie. Sfantul Timotei a intrat de tanăr intr-o mănăstire aflată in pustiul Simboli, de langă muntele Olimp din Bitinia (Asia M ...

Horoscopul Zilei
21/02/2024 04:00

 BERBEC Ii convingeti foarte usor pe colegii dv. sa participe de maine la o activitate pentru care primiti aprecieri si bani numai dv. Amanati o intalnire, fara sa cereti acordul persoanei iubite si sunte ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei