HOROSCOPUL ZILEI

Horoscop-1-iulie-2022.-Zodia-care-primeste-oferte-pentru-un-proiect-important-1024x768

Dimensiune font:

| 03-03-2023 02:05

 Vibraţia zilei este 1 şi e bine să începem încă o dată ceva, care s-ar putea, acum, să meargă bine, la a doua cheie.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Aveţi de făcut câteva rectificări, ca să primiţi un accept, să vă luaţi banii, să avansaţi cu nişte studii, ca să nu bateţi pasul pe loc şi e bine să reactualizaţi nişte acte. Se conturează nişte bani care or să v-ajute să le împliniţi o dorinţă alor voştri, în special copiilor, că le-ați promis. Aţi putea începe un proiect de afaceri şi să vă meargă bine, să vă suplimentaţi veniturile, că şanse sunt.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Poate descoperiţi ceva nou la serviciu şi care va fi apreciat de şefi, o să aveţi parte de o constanţă financiară şi poate aspiraţi la un post de conducere.

Se poate să plecaţi pe undeva cu treburi de serviciu şi să fie un bun prilej şi să vă bucuraţi de peisaje, de atmosferă, de oameni.

O să aveţi rezultate de top în formula de grup şi o să fie perfect şi la serviciu, şi în particular.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – PEŞTI

E un angajator care îşi reia oferta lansată anul trecut şi poate v-aţi făcut o idee şi ştiţi dacă vă convine, sau nu, că doar aşa aţi putea câştiga mai mulţi bani. Vă gândiţi.

Poate vă interesaţi de nişte acte ca să luaţi un împrumut, c-aveţi un plan legat de mutatul în altă locuinţa. O să fie tevatură.

O să vă impuneţi în sfera socială şi o să vă alegeţi nişte alianţe, un parteneriat care să vă aducă bani frumoşi.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – BERBEC

Vouă demersurile vă reuşesc, că-l aveţi pe marte benefic de partea voastră, şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri o să vă bucuraţi de nişte recompense.

E momentul să reparaţi o relaţie de cuplu, ori să începeţi una nouă dacă n-aveţi pe nimeni, că astrele ţin cu voi.

Iniţiativele vă reuşesc, o să aveţi susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi vă apreciază.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – TAUR

Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în alt oraş, poate chiar în străinătate și să nu staţi prea mult pe gânduri - e de încercat, după care mai vedeţi pe parcurs.

Se poate să vă pregătiţi de examene, poate vă duceţi la un interviu pentru un job, mai ştii.

O să vă puteţi aşeza la casa voastră şi să vă concentraţi pe lucruri care vizează cuplul, să vă meargă bine împreună.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – GEMENI

Poate faceţi cumva să fiţi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi, c-au fost animozităţi care au şubrezit relaţia, dar nu e totul pierdut. Mai străduiţi-vă.

O să apară o ofertă de lucru, dacă nu cumva e una veche, şi o să vă faceţi nişte socoteli înainte de a accepta.

Tot mai sunteţi datori cu diverse lucruri unor oameni care ţin la voi şi o să faceţi tot posibilul să vă achitaţi onorabil.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – RAC

E cineva dintr-o fostă relaţie care vrea să vă încercaţi şansele de a fi într-un cuplu şi, dacă sentimentele sunt vii, o să daţi uitării neînţelegerile ca să fie totul mai bine decât înainte.

O să vi se mulţumească pentru o muncă de durată şi poate veni o promovare, dacă şi voi vă doriţi acest lucru.

O să puteţi atinge un alt standard profesional şi să primiţi aprecieri, recompense, ca răsplată pentru efortul depus.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – LEU

Vizita cuiva o să v-aducă veşti despre un eveniment de familie, la care veţi pune cu toţii umărul ca e o bucurie din care o să vă hrăniţi, multă vreme.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă lămuriţi dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt.

V-aţi putea programa o plecare în străinătate şi să vă recreaţi, să revedeţi lume cu care vă simţiţi bine împreună, cu care sunteţi compatibili.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

O să vă daţi peste cap să-i mulţumiţi pe şefi c-aveţi nevoie de stabilitate la muncă, iar acasă or să fie nişte treburi gospodăreşti pe care nu le puteţi ignora.

Poate aveţi de făcut nişte demersuri juridice să recuperaţi bani, o proprietate, să reconfiguraţi un statut.

O să mai faceţi rost de nişte bani care să v-ajute să vă puneţi casa la punct, să aveţi şi pentru lucruri care vă fac plăcere.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – BALANŢA

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni companion de viaţă, dacă o să găsiţi similitudini care să vă încurajeze să porniţi pe un drum în doi.

Ca să scutiţi timp, bani şi nervi poate reluaţi un parcurs birocratic online, de data asta, şi mergeţi la sigur.

E cineva care vrea să vă (re)cucerească şi, dacă locul din inima nu e ocupat, o să faceţi echipă la bine şi la greu.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – SCORPION

Aţi putea petrece un timp de calitate cu grupul de prieteni ca să faceţi lucruri care vă fac plăcere că e nevoie de socializare, ca s-aveţi chef de muncă.

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment care v-ar aduce un plus de vizibilitate în rândul celor care contează pentru voi.

O să fie mult de lucru la serviciu, dar nu e greu, e doar volum mare, iar banii pot fi tot mulţi.

Horoscop 10 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Se pare c-o să-i convingeţi pe şefi că sunteţi la un înalt nivel de profesionalism şi să vă încredinţeze o funcţie după ce v-au testat atâta.

Apare cineva care n-o să vă slăbească din priviri pentru că vede în voi persoana ideală care o poate completa şi să fiţi fericiţi împreună.

Vi se mai acorda o şansă de a fi în combinaţia partenerială care v-a făcut fericiţi, pentru o vreme şi acum se poate relua totul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
TRANS SESE SRL, angajeaza Dispecer Transport International, se poate lucra de la distanta, dar trebuie experienta in domeniu si limba Spaniola la nivel mediu. DESCRIERE Candidatul ideal, Persoana analitica, cu buna capacitate de organizare si planificare; Persoana responsabila, organizata, atenta la detalii; Bune abilitati de comunicare, cu spirit de echipa; Cunostinte MsOffice (Word, Excel, Outlook); Buna intelegere a proceselor de rutare; Cunostinte de limba spaniola obligatoriu. Experienta de lucru in domeniu, ideal in companii cu activitate in transportul international de marfa reprezinta avantaj; Descrierea jobului Organizeaza, coordoneaza si planifica activitatea de transport zilnic; Transmite detaliile legate de transport soferilor si mentine legatura directa cu acestia; Monitorizeaza pozitia camioanelor si programul de activitate zilnica al soferilor pe care ii coordoneaza; Inregistreaza informatiile specifice curselor si conducatorilor auto in softurile interne; Urmareste si centralizeaza datele referitoare la situatia masinilor, status, pozitie, eventuale intarzieri la incarcare sau livrare; Mentine contactul permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu (probleme tehnice, eventuale intarzieri, etc); BENEFICII: Pachet salarial motivant; Bonificari raportate la performanta si implicare; Mediu de lucru tanar si dinamic; Instrumente de lucru de ultima generatie; Formare profesionala continua; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul transporturilor. Pentru toate detaliile ne puteti contacta la: 0735316526
Papa Francisc a fost operat de hernie abdominală
08/06/2023 11:18

Papa Francisc a petrecut o noapte "liniştită" in spitalul Gemelli din Roma după intervenţia chirurgicală la care a fost supus miercuri, a indicat Vaticanul joi, relatează Reuters şi AFP. " ...

 Calendar ortodox, 8 iunie. Sfântul Teodor Stratilat
08/06/2023 10:24

Sfantul Teodor Stratilat este prăznuit pe data de 8 februarie, iar pe 8 iunie are loc pomenirea mutării sfintelor sale moaste din cetatea Eracliei in Evhaita. Sfantul Teodor Stratilat a trăit la sfarsitul s ...

HOROSCOPUL ZILEI
08/06/2023 05:02

 BERBEC Tensiunea de la serviciu este din ce in ce mai accentuată si simtiti nevoia unei libertăti mai mari. Faceti planuri pentru schimbări majore, dar fară să vă sfătuiti cu nimeni si veti fi ref ...

Calendar ortodox 7 iunie 2023. Sfântul Teodot, episcopul Ancirei
07/06/2023 07:11

Pe 7 iunie, Biserica Ortodoxă il prăznuieste pe Sfantul Teodot. Sfantul Teodot a trăit la sfarsitul secolului al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. El a fost episcop in Biserica din cetatea Ancira Ga ...

HOROSCOPUL ZILEI
07/06/2023 05:08

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

Calendar ortodox, 6 iunie. Sfântul Ilarion cel Nou
06/06/2023 09:08

Biserica Ortodoxă Romană (BOR) il prăznuieste astăzi, 6 iunie, pe Sfantul Ilarion cel Nou sau cel Tanăr. El a trăit in ascultare, smerenie si liniste, fapt pentru care a fost invrednicit de Dumnezeu cu da ...

Episcopul Hușilor: „Postul e un exercițiu spiritual, nu o simplă dietă; aș prefera să mănânce cineva ochiuri și să fie bun”
06/06/2023 06:00

Episcopul Huşilor, Ignatie, spune că postul este un exerciţiu spiritual şi nu o simplă dietă, pentru că prin post oamenii trebuie să fie mai buni, să simtă mai profund credinţa şi să il dorească m ...

Horoscopul zilei
06/06/2023 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Tradiții necunoscute în Lunea Sfântului Duh. Ce nu aveți voie niciodată să faceți a doua zi de Rusalii
05/06/2023 11:17

A doua zi de Rusalii este cunoscută ca si Lunea Sfantului Duh sau Lunea Rusaliilor, cand crestinii il sărbătoresc pe Sfantul Duh. „Intru această zi, prăznuim pe insuşi Preasfantul şi de viaţă făcă ...

Lacul Cincis si legendele terifiante care inconjoara locul atins de mana lui DFumnezeu
05/06/2023 11:09

Lacul din Romania unde s-ar produce fenomene stranii. Multi sustin că au fost martori la scene bizare care s-au transformat in legende de-a lungul anilor. La sfarsitul anilor ’50, Lacul Cincis a inundat sa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei