Horoscopul Zilei

Horoscop-1-iulie-2022.-Zodia-care-primeste-oferte-pentru-un-proiect-important-1024x768

Dimensiune font:

| 26-03-2023 04:34

 Ne dorim cu toții să știm ce ne rezervă astrele pentru anul 2023. Neti Sandu a realizat un horoscop pentru fiecare zodie în parte pe anul 2023.  

Horoscop Berbec în 2023

Berbecul trebuie să aibă grijă și de sănătate, ca o dată la 12 ani Jupiter intră acolo și verifică la absolut toate capitolele dacă stă cum trebuie și dacă nu, atunci e atenționat ce are de făcut. Poate nu e partenerul care trebuie, poate nu e serviciul, poate nu e sănătatea.

 

Berbecul va avea parte de bani. În clipa în care Jupiter pleacă din zodia lor și intră în zodia Taurului, Berbecul va avea parte de bani.

Horoscop Taur în 2023

 

Taurul va fi și el o vedetă anul ăsta, pentru că Jupiter intră la ei din luna mai. Acum, Jupiter, după 12 ani intră în Taur și promite o schimbare pe care Taurul nu o face ușor, pentru că e un semn fix și preferă să aibă confortul casnic, toată lumea să vină la el.

Horoscop Gemeni în 2023

Pentru Gemeni e un fel de remake, să zic așa, a ceea ce a început anul trecut, pentru că Marte a intrat acolo și a urgentat niște schimbări, după care s-a mai contrazis, au apărut niște amânări și piedici.

Marte a devenit retrograd și încă este. Va fi până în ianuarie, pe la jumătate. Și atunci Gemenii trebuie să refacă, să repare, să reediteze, ca să zic așa, pentru că e clar că ei se pregătesc pentru un alt mandat.

 

Horoscop Rac în 2023

Pentru Rac a fost o șansă foarte mare să capete o upgradare profesională pe care ei nu au fructificat-o. Acum, Jupiter se întoarce în zodia în care le promite o promovare.

Dar promovarea nu trebuie neapărat să fie la serviciu, ci pot să-mi iau o casă, să am statut mai bun, social, pot să mă căsătoresc - tot așa cu Jupiter în sfera asta a socialului - și după aceea există o șansă de a călători și poate vor să facă studii superioare.

Horoscop Leu în 2023

Pentru Leu sper că e mai bine, pentru că Saturn le-a stat prea multă vreme în casa partenerială și nu a fost atât de bună comunicarea, nici cu șefii și nici cu partenerul de cuplu.

Deci e de bine și Jupiter se duce în zodia Taurului, sfera carieră pentru Leu.

Vezi mai multe despre ce rezervă anul 2023 fiecărei zodii în parte 

Horoscop Fecioară în 2023

Jupiter s-a mutat în zodia Berbecului, care pentru Fecioară înseamnă o casă a banilor suplimentari, a actelor pe care le pot face la notariat, diverse documente judecătorești și mare atenție la sănătate.

Horoscop Balanță în 2023

Pentru Balanță e o promisiune de echilibrat, sfera aia sentimentală, care pentru Balanță contează enorm. Acum Jupiter a revenit în sfera asta partenerială a Balanței și promite să fie bine și după aceea vor să aibă bani mai mulți, poate, dacă Jupiter intră în Taur. Și mult muncă multă pentru unii.

Horoscop Scorpion în 2023

Acum, că Jupiter a intrat în zodia Berbecului, care înseamnă casa serviciului pentru Scorpion și, imediat după, va intra în casa partenerială și atunci ei trebuie să se gândească dacă vor alt serviciu, dacă relația de cuplu merge bine, dacă nu, e de făcut ceva acolo la capitolul partenerial. Dar promite să fie bine.

Horoscop Săgetător în 2023

Și la Săgetător ar trebui să fie bine, pentru că e un echilibru afectiv pentru că Jupiter în zodia Berbecului, semn de foc, face o prietenie bună cu Săgetătorul și e casa dragostei și a lucrurilor, a hobby-urilor, adică distracție.

Horoscop Capricorn în 2023

Pentru Capricorn încă mai sunt niște dedesubturi răscolitoare din cauza lui Pluton, care aduce din străvechi, ancestralități, diverse lucruri pe care trebuie să le rezolve ei sau să le conștientizeze mai bine.

După ce Jupiter se va muta în zodia Taurului, care înseamnă casa sentimentală pentru Capricorn, poate să fie ceva bine la capitolul ăsta afectiv, pentru că ei sunt orbiți de muncă.

Horoscop Vărsător în 2023

Pentru Vărsător, altă viață. Saturn pleacă de acolo din zodia lor. Să sperăm că și-au învățat lecția, că ei trebuie să fie mai terre à terre un pic. Acum trebuie să regândească politica banilor lor pentru că Saturn intră în casa banilor.

Horoscop Pești în 2023

Acum, când Jupiter a intrat în zodia Berbecului, care înseamnă casa banilor pentru Pești, poate vor câștiga mai mult, poate vor afla cum să câștige mai mult, poate primesc oferte și după aceea va fi o casă a comunicării pentru ei și a drumurilor și a învățatului.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

HOROSCOPUL ZILEI
23/02/2024 05:16

Berbec Pe măsură ce ziua continuă, vei dori să-ti asculti instinctul si să urmăresti semnele din univers, datorită unei legături blande dintre Marte si asteroidul vindecător, Chiron. Nu uita să crezi ...

Credincioșii cer Sfântului Sinod să-i grăbească înființarea DNA-ului Bisericesc
22/02/2024 15:28

Arhiepiscopul Sucevei si Rădăutilor, Înalt Prea Sfintitul Calinic, a declansat o dezbatere aprinsă după ce a afirmat că nu a fost informat despre infiintarea presupusului DNA Bisericesc, intr-un schi ...

Ce aduce Anul Dragonului pentru fiecare zodie
22/02/2024 14:16

De curand a inceput Anul Nou Chinezesc, cel al Dragonului. Ce aduce pentru fiecare zodie Şobolan Cele mai norocoase zile: 22 februarie, 14 august, 16 septembrie Sobolan, in timp ce salutati Anul Lunar al Dr ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/02/2024 05:29

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

Calendar ortodox, 21 februarie. Sfântul Timotei
21/02/2024 08:29

Sfantul Cuvios Timotei este pomenit in calendarul creştin ortodox la 21 februarie. Sfantul Timotei a intrat de tanăr intr-o mănăstire aflată in pustiul Simboli, de langă muntele Olimp din Bitinia (Asia M ...

Horoscopul Zilei
21/02/2024 04:00

 BERBEC Ii convingeti foarte usor pe colegii dv. sa participe de maine la o activitate pentru care primiti aprecieri si bani numai dv. Amanati o intalnire, fara sa cereti acordul persoanei iubite si sunte ...

Horoscopul Zilei
20/02/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

Neutralizarea strigoilor, abuz în serviciu
20/02/2024 00:59

„Capăt de drum in procesul in care o familie a fost acuzată de mutilarea cadavrului unei rude suspectate că s-a transformat in strigoi si ii bantuie. Cazul a implicat si un preot, care ar fi dat o mană de ...

Horoscopul zilei
19/02/2024 04:05

  Berbec Buna organizare si rezolvarea chestiunilor care implica o anume rutina te pot mentine astazi intr-o zona de confort, detasandu-te putin de tensiunile pe care probabil le resimti in legatu ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/02/2024 05:15

BERBEC Ai entuziasmul necesar pentru a face o schimbare legată de cămin sau familie. Este de bun augur orice demers, fie că e vorba de o schimbare, o investitie, o decizie legată de această zonă. TAUR ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei