Horoscop 17 ianuarie 2023. Zodia pentru care se conturează o reuşită, după lungi eforturi şi aşteptări

img

Dimensiune font:

| 17-01-2023 04:23

 Vibraţia zilei este 8 şi oo să avem grijă de bani să nu-i cheltuim fără cap.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – CAPRICORN

Se poate să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să vă consolidaţi statutul la muncă şi poate vi se încredinţează o funcţie.

 

Poate o să cheltuiţi nişte bani să mai ieşiţi cu ai voştri pe la spectacole, mai luaţi masa în oraş, să diversificaţi puţin.

Poate v-aţi hotărât să faceţi ceva anume cu banii din economii şi cumpăraţi ceva de valoare pentru casă.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Vă vor contacta nişte oameni care vor să contribuiţi şi voi cu ceva la o campanie de strângere de fonduri, să le fiţi de ajutor unor oameni defavorizaţi.

O să puneţi în practică o idee care să v-aducă beneficii şi o să daţi frâu liber imaginaţiei să vă puneţi amprenta personală.

 

O să mai ieşiţi pe la mondenităţi ca să cultivaţi relaţiile existente şi să vă mai faceţi şi altele, să extindeţi aria de influenţă.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – PEŞTI

O să luaţi de undeva nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, rezervaţi un loc de cazare într-o staţiune de agrement pentru weekend.

Vă curtează diverse persoane să vă combinaţi la treabă, să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă bani frumoşi.

Se conturează o reuşită, după lungi eforturi şi aşteptări, şi-or să mai vină şi bani cât de curând.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – BERBEC

Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională şi o să munciţi în continuare să vă menţineţi la înălţime, c-aveţi o energie debordantă.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie partenerul vostru de viaţă şi să vă meargă bine în relaţie.

Vouă or să vă reuşească demersurile atât în plan profesional, cât şi personal şi puteţi fructifica tot ce-aţi demarat în primăvara trecută.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – TAUR

Poate vă bate gândul să definitivați nişte studii, sau să petreceţi mai mult timp lecturând, ca să vă destindeţi, c-aţi stat prea multă vreme încordaţi.

Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu, ori poate colaborările din particular or să vă suplimenteze veniturile şi o să duceţi un trai bun.

E cineva care are nevoie de prezenţa voastră, poate-i veţi fi de ajutor, sau doar de suport moral are nevoie.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – GEMENI

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva care să v-aducă bani şi glorie, c-aţi bătut pasul pe loc în ultimul an şi e momentul să faceţi progrese.

Poate strângeţi bani să vă luaţi maşina, sau s-o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi, ca să fiţi în siguranţă la volan.

Vă interpelează cineva care vrea să lucraţi împreună şi, dacă vă regăsiţi în acest gen de proiect, vă daţi acceptul.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – RAC

O să vă treziţi cu o ofertă de afaceri şi or să aterizeze banii în cont, c-aţi aşteptat destul şi o să vă decideţi într-o zi, două, ca să treceţi la treabă.

O să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe calapodul vostru şi o să construiţi o relaţie care să v-aducă fericirea.

Or să vă mai intre nişte bani şi poate o să-i investiţi în casă, ori poate vă luaţi o maşină.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – LEU

O să fie probabil, mai mult de lucru la serviciu şi o să ţineţi pasul cu volumul de muncă pentru că urmează şi o promovare, dacă faceţi faţă cu brio.

Se pare că aţi pus deoparte nişte bani pentru o ieşire în weekend, poate sărbătoriţi ceva şi o să-i faceţi surpriză partenerului.

Poate găsiţi o nouă formulă de comunicare cu anturajul, să ieşiţi mai des pe la evenimente, să ţineţi legătura.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Poate aveți de autentificat nişte acte, să vă siguraţi că aveţi acces peste tot, că actele sunt valabile ca să vă puteţi prezenta la un examen, sau la graniţă, ori la bancomat.

O să trebuiască, probabil, să faceţi o programare la medic să vedeţi care e cauza unor atenţionări din sfera sănătăţii.

Aveţi un program încărcat atât la serviciu, cât şi acasă şi o să vă daţi peste cap să mulţumiţi pe toată lumea.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – BALANŢA

O ieşire în doi ar aduce un plus de culoare în relaţia de cuplu şi v-ar ajuta să vă apropiaţi mai mult, c-aţi fost prea ocupaţi şi se pierde calitatea relaţiei.

Poate o să intraţi în vizorul şefilor care or să vrea şi mai mult de la voi, dar e tocmai bine, că nu vă sustrageţi de la efort.

Poate vă testează şefii şi vă dau ceva mai greu de făcut să vadă dacă sunteţi şi apţi. Se-anunţa succes!

Horoscop 17 ianuarie 2023 – SCORPION

Se poate să luaţi nişte bani şi să vă plătiţi dările majore, iar cu ce vă rămâne să mai ieşiţi pe undeva, la socializare pentru o stare de spirit mai suplă!

Se poate să vă spuneţi părerea cu privire la un proiect cu care vă tentează nişte angajatori, ba chiar să vă daţi acceptul.

Va caută cineva care spera s-aveţi o relaţie frumoasă, dacă nu sunteţi căsătoriţi şi să vă armonizaţi.

Horoscop 17 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Vă arde şi de treabă, şi de distracţie, c-aveţi un vibe pozitiv şi o să faceţi faţa tuturor solicitărilor că sunteţi prompţi în replică.

Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva care va face curte de vreun an de zile, dar n-aţi luat-o în serios pân-acum pe această persoană. Vedeţi ce iese.

Sfera sentimentală e hoţ şi în orice moment poate să apară cineva care să creeze o atmosferă incendiara!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:39

Calendar ortodox, 25 septembrie. Sfânta Eufrosina
25/09/2023 09:25

}n fiecare an, pe 25 septembrie este pomenită Sfanta Cuvioasă Eufrosina.  Era fiica unui demnitar din cetatea Alexandriei, in Egipt, care, impreună cu soţia sa, s-a rugat mult pentru naşterea acestui ...

Horoscopul Zilei
25/09/2023 03:47

 BERBEC Doriti să ii directionati pe toti cei ce vă inconjoară, chiar dacă nu fac parte din anturajul obisnuit. Restructurati o parte din activităti pentru a putea diversifica posibilitătile de cast ...

  Cele mai frumoase Icoane ale Maicii Domnului din Moldova, mărturisiri de credință și miracole
24/09/2023 15:16

  Imaginile sacre ale Maicii Domnului nu sunt simple opere de artă, ci sunt văzute ca aducătoare de binecuvantări si miracole. Icoanele cu chipul Fecioarei Maria au fost martore la multe evenimente mi ...

Horoscopul Zilei
24/09/2023 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

 Povestea bisericii Stavropoleos, „gingașa ctitorie” din inima Bucureștiului
23/09/2023 19:59

  Povestea bisericii Stavropoleos, „gingasa ctitorie” din inima Bucurestiului         În Centrul Vechi, la intersectia dintre strada Po ...

Echinocțiul de toamnă. Un dans al luminii și umbrelor
23/09/2023 08:34

Mărturie a ciclicitătii vietii si a legăturii dintre Pămant si cer, echinoctiul de toamnă este un moment magic in care ziua si noaptea isi măsoară fortele, avand aceeasi durată. Este semnul distinctiv a ...

Horoscopul Zilei
23/09/2023 04:00

 BERBEC Ii convingeti foarte usor pe colegii dv. sa participe de maine la o activitate pentru care primiti aprecieri si bani numai dv. Amanati o intalnire, fara sa cereti acordul persoanei iubite si sunte ...

Echinocțiu de toamnă 2023. De ce este bine ca în această zi să se mănânce pâine înainte de a ieși din casă
23/09/2023 00:29

Echinocţiu de toamnă 2023 are loc pe 23 septembrie. Ziua va fi egală cu noaptea in toate locurile de pe Terra. El marchează intrarea in toamnă, unde nopţile călduroase de vară vor fi inlocuite de nopţ ...

Horoscopul ZILEI
22/09/2023 04:00

BERBEC Starea de sanatate excelenta va permite sa va implicati in "regenerarea" tuturor activitatilor dv. Vi se cere imperios sa participati la festivitati religioase mai putin obisnuite. TAUR Va s ...

Calendar ortodox, 21 septembrie. Sfântul Proroc Iona și Sfântul Apostol Codrat
21/09/2023 14:15

În fiecare an, pe data de 21 septembrie, Biserica Ortodoxă ii pomeneste pe Sfantul Proroc Iona si Sfantul Apostol Codrat. Sfantul Iona era fiul lui Amatie, iar mama lui era o văduvă care locuia in Sar ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei