TuningRo - Partenerul tău de încredere care îți oferă accesorii auto de top pentru mașina ta

jannis-lucas-5B0EXiwdJrg-unsplash

Dimensiune font:

| 05-12-2022 14:39

Sursa: Freepik.com

TuningRo reprezintă partenerul potrivit pentru orice modificări auto pe care dorești să le efectuezi asupra mașinii tale. De la covorașe și huse pentru scaun până la filtre sau lumini, apelând la ei ai acces la o gamă variată de produse premium. Cu alte cuvinte, marele plus pe care îl are acest distribuitor constă în portofoliul variat de accesorii auto, potrivite pentru majoritatea mărcilor de autoturisme.
În plus, te poți consulta oricând cu specialiștii magazinului pentru a te asigura că faci cele mai sigure alegeri. Dacă visul tău este să deții un autoturism care să atragă toate privirile, acum ai oportunitatea de a-l transforma în realitate.
De ce să alegi TuningRo pentru a-ți personaliza mașina?
TuningRo pune la dispoziție o varietate de accesorii auto de top atât pentru sporirea performanțelor autoturismului, cât și pentru crearea unui grad sporit de confort și a unei estetici desăvârșite a acestuia.
Colaborarea cu acest distribuitor de accesorii auto de pe piața românească îți garantează numeroase avantaje incontestabile. Printre cele mai importante menționăm:
- Componente de înaltă calitate pentru autovehicule. Indiferent de transformările pe care le plănuiești pentru propriul automobil, siguranța trebuie să fie pe primul loc. Utilizarea unor piese defectuoase poate avea consecințe neplăcute atât pentru pasageri, cât și la nivelul funcționalității autoturismului. De aceea, experții TuningRo vor avea grijă ca schimbările efectuate să nu provoace niciun fel de prejudicii.
- Consultanță pentru alegerea potrivită nevoilor de care dispune fiecare client. TuningRo te poate ajuta să obții transformările mult visate pentru autoturismul pe care îl conduci. De la dimensiunile componentelor și până la capacitățile lor, trebuie să fii atent/ă la toate aspectele pieselor comandate. Însă, alături de suportul specialiștilor, întregul proces va fi optimizat. Vei putea lua decizia corectă și te vei bucura timp îndelungat de unele dintre cele mai performante funcționalități.
-Expedierea imediată a comenzii. Experiența livrării produselor achiziționate online nu este întotdeauna una fericită. Distribuitorul TuningRo este recunoscut pentru standardele înalte de profesionalism și seriozitate pe care le furnizează în raport cu clienții săi. Încă de la trimiterea solicitării, specialiștii se vor asigura că toate etapele aferente expedierii coletului sunt derulate cu rapiditate și eficiență. Transformarea mult așteptată a autovehiculului se poate derula așadar în doar câteva zile.
Ce fel de accesorii auto oferă TuningRo?
Pe lângă performanțele pieselor distribuite de magazinul online TuningRo, ai parte și de un portofoliu variat de produse premium. Astfel, poți modifica elementele mașinii în funcție de nevoile și dorințele tale.
În portofoliul distribuitorului TuningRo vei regăsi:
● Accesorii pentru exterior - Aspectul autoturismului pe care îl conduci va arăta mai bine ca niciodată. Magazinul pune la dispoziție atât elemente decorative pentru caroseria autovehiculului, cât și noi seturi de lumini. Mai mult decât atât, există accesorii pentru toate componentele importante ale mașinii. Pot fi achiziționate astfel seturi de jante cu design spectaculos sau accesorii pentru toba de eșapament. În final, exteriorul mașinii va arăta conform așteptărilor tale.
●Filtre - Utilizarea unor componente de calitate va aduce cu siguranță performanțe de top automobilului. De aceea, TuningRo pune spre vânzare filtre de aer sport și particule de la producători de top. În plus, ai la dispoziție și seturi întregi pentru sistemul de admisie. Așadar, fluxul de aer rece care ajunge la motorul mașinii pe care o conduci se va încadra în standardele cele mai înalte de siguranță și eficiență.
● Electronice auto - Dacă ești un împătimit al inovațiilor, produsele TuningRo sunt cu siguranță pentru tine. Comanda ta nu trebuie să se rezume doar la elemente decorative. Ai oportunitatea de a îmbunătăți experiența șofatului cu noi componente electronice. O navigație auto cu tehnologie bluetooth sau un suport de număr cu cameră marșarier îți vor ușura garantat viața de șofer. Momentele petrecute în trafic vor prinde alte perspective. Mai mult decât atât, poți alege și un compresor sau redresor pentru a face față tuturor provocărilor întâlnite pe parcursul deplasărilor.
TuningRo te ajută să îți îmbunătățești performanțele autoturismului tău
Un autoturism modificat vine cu o serie de avantaje atât din punct vedere tehnic, cât și din perspectiva design-ului. Printre principalele aspecte îmbunătățite se numără:
● Performanțele funcționale excepționale - Odată schimbate elementele care susțin performanța tehnică cum ar fi filtrul de aer sau de particule, experiența de la volan va fi altfel. O bună evacuare a gazelor produse de motor va spori cu siguranță modalitatea de accelerare a mașinii.
●Nivel superior de confort - Instalarea componentelor precum electronicele auto vor ușura întreaga activitate de șofat. Vei putea controla sistemul audio rapid sau accesa fără probleme hărțile pentru orientare. De asemenea, poți vizualiza în timp real ce se petrece în spatele autoturismului.
● Aspectul exterior vizibil îmbunătățit - Înlocuirea elementelor de caroserie sau adăugarea unora noi va atrage toate privirile celor din jur. Un set de praguri pentru portiere sau un pachet de jante vor transforma radical designul automobilului și vor oferi rezultatului final o notă elegantă, aliniată trendurilor actuale.
Dacă îți dorești o schimbare pentru mașina ta, TuningRo este partenerul perfect. Distribuitorul oferă o gamă diversificată de produse de top și consultanță de specialitate pentru selectarea celor mai bune produse.
Performanțele autoturismului vor crește considerabil, iar tu te vei bucura de confort sporit la volan, indiferent de caracteristicile drumului parcurs. De asemenea, toate produsele furnizate de TuningRo respectă standardele de siguranță prevăzute în legislație.
Distribuitorul TuningRo are în portofoliul său accesorii auto pentru o gamă de 900 de modele de mașini. Acestea sunt menite să îmbunătățească considerabil estetica interioară/exterioară a autovehiculului, precum și funcționalitatea acestuia.
Alege întotdeauna produse auto de înaltă calitate pentru mașina ta!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei S.C. SONIC MEDIA S.R.L.–societate în faliment, dosar nr. 3173/103/2014 aflat pe rolul Tribunalului Neamț-Secţia II civilă, de contencios administrativ și fiscal, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică cu strigare următoarele bunuri proprietate ale debitoarei S.C. SONIC MEDIA S.R.L.: 1. Activ 1 – Bun mobil - Autovehiculul special N1G SNG Toyota Hillux (DSNG), nr. înmatriculare NT-10-GIG, dotat cu echipament telecomunicaţii prin satelit, parțial descompletat – Preț de pornire 70% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare - 81.200 Lei (exclusiv TVA); 2. Activ 2 – Bunuri mobile – Preț de pornire 70% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare. Licitațiile vor avea loc în data de: 20.03.2020 respectiv 03, 17 și 30.04.2020 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Grigore Ureche, nr. 3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr. 4, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 100 lei; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO10PIRB2400776376001000 deschis pe numele debitoarei la First Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul RO33PIRB2400738563001000, deschis pe numele lichidatorului judiciar la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Grigore Ureche, nr. 3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr. 4, Jud. Iaşi, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei Old Age S.R.L., dosar nr. 5193/99/2015 (290/2015) aflat pe rolul Tribunalului Iași, in temeiul dispozitiilor Legii nr. 85/2014 vinde prin licitatie publica cu strigare urmatoarele active: Bun imobil – situat in Comuna Ciurea, Sat Dumbrava, Jud. Iași, format din: Teren intravilan in sup. de 1.976 mp amplasat in parcela 1Cc și constructiile C1 – hala cu s.c. de 681,33 mp și C2 platforma betonata (padoc) cu s.c. de 488,15 mp; Cota indiviza din teren in suprafata de 810,62 mp. Pret de pornire – 18.000 Euro (exclusiv TVA).Bun imobil – Proprietate industriala situata in Comuna Ciurea, Sat Dumbrava, Jud. Iași, formata din: Teren intravilan in sup. de 4.065 mp amplasat in parcela 1Cc și constructiile C1 – hala (grajd nr. 4) cu s.c. de 383,88 mp, C2 – platforma betonata (padoc) cu s.c. de 227,21 mp și C3 – magazie cu s.c. de 17,82 mp;Teren intravilan in sup. de 2.712 mp amplasat in parcela 1Cc și constructiile C1 – hala cu s.c. de 685,44 mp, C2 – platforma betonata (padoc) cu s.u. de 422,46 mp și C3 – hala cu s.c. de 695,86 mp; Cota indiviza din teren in suprafata de 810,62 mp. Pret de pornire - 114.660 Euro (exclusiv TVA). Bunuri mobile de natura de natura echipamentelor tehnologice și mijloacelor de transport, astfel: Denumire activ / Valoare de pornire la licitatie (Lei–fara TVA) Masina de facut porumb siloz in vid SEKO SAMURAI 5 400/50, 92.153lei ; Combina recoltat porumb siloz FERABOLI model 976, 14.286 lei; Semanatoare plante paioase GASPARDO NINA model 400-29 ROWS, 8.000 lei; Semanatoare plante prasitoare GASPARDO model DORADA SP-6R, 19.268 lei; Masina de infoliat baloti rotunzi FERABOLI model RAPID 1, 17.916 lei; Combina DEUTZ-FAHR model 5485 HT, 204.412 lei; Presa balotat baloti rotunzi FERABOLI model ENTRY 120, 5.500 lei; Cositoare FERABOLI model VITTORIA FD 4, 6.702 lei; Masina de imprastiat ingrasaminte lichide ZACCARIA model ZAM C/10, 30.159 lei; Masina de erbicidat CAFFINI STARTER TSD 22, 25.133 lei; Prasitoare GASPARDO model HL DT 8R-5MDD, 6.500 lei; Rezervor carburant cu pompa 9000 L model DT090-5K, 3.000 lei; Cultivator cu fertilizare Mecanica Ceahlau, 6.002 lei; Turbojet cu presiune BOSCH AQT 35-12; 231 lei; Aparat spalat cu jet KARCHER HD9/19M, 923 lei; Compresor aer 1.477 lei; Suflanta aer model CTE 063 M6 CD, 692lei; Masina de imprastiat ingrasamant Mecanica Ceahlau, 554 lei; Balanta electronica, 162 lei; Masina de erbicidat MIL 502, 1.016 lei; Masina cusut saci, 1.526 lei; Cantar electric, 370 lei; Cultivator tractat MA/AG model CULTIRAPID CTRI 50/2Q, 41.888 lei; Autotractor RENAULT PREMIUM, 10.860 lei; Autoutilitara FURGON MERCEDES BENZ SPRINTER 311CD, 3.720 lei; Autoutilitara DACIA LOGAN PU PACK CONF.,3.000 lei. Licitatiiile vor avea loc in zilele de 02, 09, 16, 23.02.2023 respectiv 02, 09, 16 și 23.03.2023 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Parter, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putand participa orice persoana fizica sau juridica. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, prin e-mail sau fax, cel tarziu cu 1 zi lucratoare inainte de ziua licitatiei, pana la ora 16.00. Ofertantii care se inscriu la licitatie, dar nu participa, pierd toate sumele avansate in vederea participarii la licitatie. Neplata pretului in termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitatiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achizitionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vanzare in sarcina cumparatorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, sub sanctiunea decaderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada pana in ziua licitatei. Informatii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@ gmail.com.
ALFA & OMEGA INSOLV I.P.U.R.L., lichidator judiciar al debitoarei ARVI AGRO S.R.L., dosar nr. 10161/99/2017 (609/2017) aflat pe rolul Tribunalului Iasi, in temeiul dispozitiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitatie publica cu strigare urmatoarele active: Denumire active/ Valoare de pornire la licitatie (lei – fara tva). autoturism peugeot partner - 2006, 7.331 lei; autoturism peugeot partner - 2006, 3.666 lei; autoutilitara mercedes actros - 1999, 58.651 lei; autoturism volvo s60 - 2011, 21.994 lei; autoturism dacia duster - 2016, 26.882 lei; autoturism toyota avensis - 2011, 14.663 lei; autoturism volskwagen polo - 2015, 24.438 lei; electrostivuitor jungheinrich efg dh 15 - 1996, 2.444 lei; electrostivuitor jungheinrich le - ac 18 - 2006, 9.775 lei; manipulator manitou mt 732 - 2013, 141.740 lei; manipulator manitou mt 732 - 2016, 151.516 lei. Licitatiiile vor avea loc in zilele de 02.02.2023, 02.03.2023, 06.04.2023 respectiv 11.05.2023 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iasi, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Parter, Birou nr. 1, Jud. Iasi, putand participa orice persoana fizica sau juridica care va depune cerere de participare la licitatie insotita de: dovada achitarii taxei de participare in cuantum de 2.000 lei, la care se adauga T.V.A.; dovada achitarii garantiei de participare la licitatie in cuantum de 10% din pretul de pornire al licitatiei care se va achita in contul deschis pe numele debitoarei Arvi Agro S.R.L. Garantia nu este purtatoare de T.V.A.; actele de identificare a persoanei juridice/fizice, imputernicire pentru persoana care reprezinta societatea cu mentiunea ca are mandat de a licita indiferent de suma, stampila. Taxa de participare se va achita in contul lichidatorului judiciar deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, prin e-mail sau fax, cel tarziu cu 1 zi lucratoare inainte de ziua licitatiei, pana la ora 16.00. Ofertantii care se inscriu la licitatie, dar nu participa, pierd toate sumele avansate in vederea participarii la licitatie. Neplata pretului in termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitatiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achizitionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vanzare in sarcina cumparatorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, sub sanctiunea decaderii, se va adresa lichidatorului judiciar si va face dovada pana in ziua licitatei. Informatii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la tel: 0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Acestea sunt simptomele celor mai întâlnite afecțiuni ale pisicilor
29/01/2023 16:55

Acestea sunt simptomele celor mai intalnite afectiuni ale pisicilor. Primele semne care trebuie să-ti atragă atentia că ceva nu este in regulă sunt evitarea contactelor, retragerea in locuri ferite, lipsa ...

Semne care ne arată că pisicile sunt bolnave
29/01/2023 16:54

Semne care ne arată că pisicile sunt bolnave si ne ajută să descoperim nevoile micilor feline. Este bine să ducem animalele noastre de companie periodic la un medic specialist si să le privim cu atentie ...

Pisica ta. 5 sfaturi de care să ții cont pentru a-i oferi o viață frumoasă
29/01/2023 16:54

Dacă ai luat o pisicută ca animal de companie in căminul tău uite ce ar trebui să stii să faci mai departe. Dacă ii oferi un cămin confortabil, aceste animălute nu doar că oferă iubire neconditiona ...

6 motive pentru care să alegi un animal de companie
29/01/2023 16:52

Să ai un animal de companie este o responsabilitate mare. Asta inseamnă că in permanentă trebuie să decizi si să planifici timpul in functie de nevoile acestuia. Nu este usor, vacantele pot fi influenta ...

Singura metodă prin care poți topi grăsimea
29/01/2023 16:52

De vină pentru kilogramele in plus de grăsime sunt obiceiurile alimentare. Pentru a-ti da seama cat si ce mănanci si bei, fără a constientiza poate, ia o foaie de hartie si notează-ti tot ce mănanci si ...

Femeile care au o anumită vârstă ar trebui să mănânce cel puţin o portocală în fiecare zi
29/01/2023 16:51

Consumul acesteia ajută la menţinerea nivelurilor normale de hormoni importanţi. De exemplu, producţia de estrogen in corpul feminin scade după varsta de 40 de ani. Nivelul său normal menţine sistemul ...

Amestecă zahăr și oțet: o combinație miraculoasă pentru a economisi bani
29/01/2023 16:42

Acest amestec te poate ajuta la intretinerea curăteniei in casă si la treburile casnice. Vă impărtăsim cateva sfaturi despre cum să-l folosesti. Otetul alb este o necesitate pentru curătarea casei. ...

Între analfabetismul absolut și cel funcțional
29/01/2023 16:30

Stiu să scrie litere si cifre, stiu si să le citească, dar nu inteleg cum functionează lucrurile intr-un sistem de reguli si bune practici logice. Ce inseamnă, cu adevărat, să fii analfabet functional? ...

Un neurolog de la Harvard prezintă cea mai subestimată abilitate pe care o au oamenii de succes. Dar mai ales introvertiți
29/01/2023 16:25

Indiferent in ce sector activezi, o anumită aptitudine iti facilitează calea spre succes, arată un neurolog de la Harvard. Cea mai subevaluată calitate pe care o au oamenii de succes, in special cei intr ...

Trasaturi fizice masculine considerate atragatoare
29/01/2023 16:23

Cum decide o femeie daca un barbat este atragator sau nu? Care sunt acele trasaturi fizice considerate a fi deosebit de masculine si atractive? Raspunsul este extrem de complex deoarece frumusetea fizica de ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei