Descoperă secretul succesului MAR&PET GRUP în industria tâmplăriei PVC

mar&pet grup

Dimensiune font:

| 27-05-2024 10:14

 Într-o industrie în continuă expansiune, cum este cea a tâmplăriei PVC, MAR&PET GRUP s-a distins printr-o abordare inovatoare și o dedicare neclintită pentru calitate. Această companie, renumită pentru producția de ferestre PVC de înaltă performanță, inclusiv termopane Salamander, termopane Rehau, și Termopane Veka, își consolidează poziția pe piață ca lider în soluțiile de îmbunătățire a eficienței energetice și confortului locativ. Cu o viziune clară și strategii bine definite, MAR&PET GRUP a reușit să se adapteze cerințelor din ce în ce mai exigente ale clienților și tendințelor de sustenabilitate din industrie.

Articolul evidențiază istoria și evoluția MAR&PET GRUP, punând accent pe inovație și utilizarea tehnologiei de vârf în producția de tâmplărie PVC. Vom arunca o privire asupra performanței financiare impresionante a companiei și a creșterii susținute, evidențiind rolul esențial al echipei și al rețelei de parteneri în succesul său. De asemenea, vom discuta despre angajamentul profund al MAR&PET GRUP față de satisfacția clienților, factor care stă la baza renumelui său pe piața de ferestre PVC. Prin urmare, acest articol oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra secretului din spatele succesului MAR&PET GRUP în industria tâmplăriei PVC.

Istoria și Evoluția MAR&PET GRUP

Fondată în anul 2003, MAR&PET GRUP a început ca o mică companie românească specializată în producția de tâmplărie PVC. În cei peste 20 de ani de activitate, compania a crescut semnificativ, transformându-se într-unul dintre cei mai mari producători de sisteme de uși și ferestre PVC din Europa. Dedicația pentru calitatea superioară și inovația tehnologică a fost constantă, ajutând MAR&PET GRUP să se distingă ca lider pe piața internă și să devină un exportator cu mare potențial.

Unitatea de producție, dotată cu tehnologie de vârf adusă din Germania, ocupă o suprafață impresionantă de 50,000 metri pătrați și include spații de producție, depozitare și birouri. Aceasta infrastructură permite companiei să mențină standarde înalte de calitate și eficiență, chiar și în fața provocărilor economice. De-a lungul anilor, MAR&PET GRUP a dezvoltat parteneriate solide atât pe plan național, cu peste 700 de colaboratori, cât și internațional, extinzându-și rețeaua în țări precum Italia, Franța, Germania, Elveția și multe altele.

Angajamentul față de inovație și personalizarea soluțiilor pentru fiecare proiect, utilizând sisteme de top precum VEKA, SALAMANDER și REHAU, a consolidat poziția MAR&PET GRUP ca un jucător de încredere pe piața internațională. Această abordare orientată către client și calitatea excepțională a produselor sale au contribuit la o creștere impresionantă a cifrei de afaceri, atingând 108,535,725 RON în 2022.

Inovație și Tehnologie de Vârf

Tehnologie Germană

Facilitatea de producție a MAR&PET GRUP este dotată cu tehnologie de vârf adusă din Germania, ceea ce asigură eficiență și precizie în toate procesele. Această tehnologie avansată permite companiei să își mențină angajamentul pentru calitate înalta, chiar și în condiții economice fluctuante. Aceasta infrastructură vastă include spații de producție, depozitare și birouri, ocupând o suprafață impresionantă de 50,000 metri pătrați.

Sisteme de La VEKA, Salamander și REHAU

· Termopanele VEKA AG este recunoscut la nivel global pentru inovația și calitatea superioară a profilelor PVC pentru ferestre și uși. Produsele VEKA sunt concepute pentru a oferi durabilitate, eficiență energetică și estetică deosebită, satisfăcând cele mai exigente cerințe ale clienților. În plus, profilele VEKA sunt produse într-un mod sustenabil, respectând cele mai stricte norme de mediu.

 

· Termopanele Salamander Industrie-Produkte GmbH, o altă companie de top din Germania, se remarcă prin soluțiile inovatoare în domeniul ferestrelor și ușilor din PVC. Cu o experiență vastă și un angajament ferm pentru calitate, Salamander oferă produse care combină designul modern cu performanțe tehnice excepționale, asigurând confort și siguranță în orice tip de locuință.

 

· Termopanele REHAU, un lider global în domeniul soluțiilor polimerice, furnizează sisteme complete pentru ferestre și uși, care se disting prin eficiență energetică, durabilitate și design elegant. Tehnologia REHAU se concentrează pe inovație continuă, garantând produse de înaltă performanță care răspund nevoilor complexe ale pieței de construcții moderne.

 

Certificări și standarde de calitate

MAR&PET GRUP se mândrește cu numeroase certificări de calitate, care atestă conformitatea produselor și proceselor cu standardele internaționale. Printre aceste certificări se numără ISO 9001 pentru managementul calității și ISO 14001 pentru managementul de mediu. Aceste standarde riguroase reflectă angajamentul companiei pentru excelență și responsabilitate ecologică.

Producție Personalizată

Compania noastră înțelege că fiecare proiect este unic și necesită soluții personalizate. De aceea, oferim servicii de consultanță și design adaptate cerințelor specifice ale clienților noștri, asigurându-ne că fiecare produs finit îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate. Echipa noastră de experți este dedicată să colaboreze îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluții inovatoare și eficiente, care să răspundă exact nevoilor acestora.

Sustenabilitate și Responsabilitate Socială

MAR&PET GRUP este dedicată principiilor de sustenabilitate și responsabilitate socială. Implementăm practici eco-friendly în toate etapele procesului de producție, de la selectarea materiilor prime până la gestionarea deșeurilor. În plus, susținem diverse inițiative comunitare și programe de responsabilitate socială, contribuind activ la dezvoltarea durabilă a societății.

 

Prin combinarea tehnologiei de vârf, a calității germane și a angajamentului pentru sustenabilitate, MAR&PET GRUP se poziționează ca un lider de încredere în industria ferestrelor și ușilor din PVC.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:20

Bancul Zilei

05:10

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Curajul vulnerabilității. Calea spre evoluție personală și colectivă
23/06/2024 17:51

Într-o lume in care puterea si invulnerabilitatea sunt adesea considerate semnele supreme ale succesului si respectului, vulnerabilitatea este adesea privită ca un semn de slăbiciune. Cu toate acestea, ...

Cum să alegi și să folosești corect cricul auto
21/06/2024 11:19

 Cum să alegi si să folosesti corect cricul auto Indiferent dacă este vorba de schimbarea unei roti pe un drum noroios sau de efectuarea unor interventii mai complexe sub masină, cricul auto reprezint ...

Recomandări pentru a cumpăra piese auto online în siguranță
21/06/2024 10:59

Recomandări pentru a cumpăra piese auto online in sigurantă   Platformele online care publică diverse anunturi cu piese auto de vanzare si site-urile de comert electronic ale firmelor care comer ...

Auditul de mediu: ce este și de ce este esențial pentru companii?
21/06/2024 08:49

 Sursă foto: Shutterstock  Responsabilitatea companiilor de a se asigura că isi desfăsoară activitatea intr-un mod care respectă mediul inconjurător este mai mare ca niciodată. Un instrument i ...

Cele zece porunci, afișate în școlile din Louisiana
20/06/2024 15:35

Autorităţile din Louisiana au impus, miercuri, afişarea celor „Zece Porunci” in toate sălile de clasă din acest stat conservator din sudul Statelor Unite. Această premieră a reaprins dezb ...

Floarea de frangipani, simbol al frumuseții și spiritului
16/06/2024 14:41

Floarea de Frangipani, cunoscută si sub denumirea stiintifică Plumeria, este un simbol al frumusetii si al spiritualitătii in multe culturi din intreaga lume. Originară din zonele tropicale ale Americii Cen ...

Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
15/06/2024 22:46

 Între probleme financiare, probleme de relatii si probleme de sănătate, există o multime de griji de-a lungul vietii noastre. Potrivit Asociatiei Americane de Psihologie, aproximativ o treime di ...

Bârfa, firul nevăzut dintre oameni
14/06/2024 07:58

Cand ne gandim la barfă, deseori ne imaginăm soapte indiscrete si judecăti pripite, dar acest fenomen este mult mai profund si mai semnificativ decat pare. Barfa nu este doar un schimb superficial de informa ...

  Neîncrederea, ruina din suflet
12/06/2024 16:51

Neincrederea este un sentiment complex si profund, care poate avea efecte majore asupra vietilor noastre. Acest sentiment poate afecta relatiile personale si profesionale, influentand modul in care interaction ...

Pericolul demotivării
11/06/2024 18:37

  Demotivarea este un fenomen psihologic complex care afectează indivizii la nivel personal si profesional. Ea apare atunci cand există o scădere a motivatiei de a realiza anumite activităti sau obiec ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei