Contract-Auto.ro adaugă noi servicii pentru contractul de vânzare cumpărare auto destinat persoanelor juridice! ‍

viteza-cadru (1)

Dimensiune font:

| 24-04-2024 09:12

 Contract-Auto.ro, platforma recunoscută pentru eficientizarea tranzacțiilor auto în România, a relansat recent serviciul său de generare online a contractelor de vânzare-cumpărare, introducând facilități importante pentru persoane juridice. Acestă inovație vine în întâmpinarea nevoilor companiilor din România, oferindu-le posibilitatea de a redacta și finaliza contractul direct pe site, simplificând astfel procedurile administrative.

Noutăți în serviciul Contract-Auto.ro

Platforma contract vanzare cumparare auto a adăugat noi opțiuni de servicii destinate să sporească comoditatea și accesibilitatea utilizatorilor. Aceste servicii pot fi incluse la comandă și sunt disponibile pentru orice firmă din România:

· "Cerere nr. preferențial" - Adăugarea acestei opțiuni la comandă costă doar 7,99 Lei.

· "Cerere înmatriculare" - Disponibilă la un cost adițional de 7,99 Lei.

· "Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscală pentru persoane juridice" - Poate fi solicitată pentru un plus de 7,99 Lei.

· Procedura de înmatriculare - O listă completă a tuturor actelor necesare pentru înmatriculare, disponibilă pentru 7,99 Lei.

· Consultanță telefonică - Expertiză privind procesul de vânzare/cumpărare și înmatriculare pentru 14,99 Lei.

Cum funcționează serviciul de contracte auto online și care este procedura de utilizare?

Contract-Auto.ro oferă un serviciu simplu și eficient pentru generarea contractelor de vânzare-cumpărare auto online. Iată cum funcționează acesta:

1. Completarea contractului de vânzare-cumpărare auto

Utilizatorii sunt îndemnați să completeze cu atenție toate detaliile necesare în formularul online. Este important ca toate câmpurile obligatorii să fie completate corect, pentru a evita erorile în documentul final. Platforma automatizează generarea contractelor, așadar informațiile introduse trebuie să fie precise. În cazul în care utilizatorul face greșeli în completarea formularului, platforma oferă asistență pentru corectarea acestora, dar suportul nu este disponibil în mod constant.

2. Procesul de plată prin NETOPIA Payments

Plata pentru generarea contractului se efectuează printr-un proces securizat, utilizând procesatorul NETOPIA Payments. Această platformă de plată online are peste 20 de ani de experiență în tranzacții online și este recunoscută pentru fiabilitatea sa în garanții de securitate a datelor cardului și integritatea procesului de plată.

3. Tipărirea contractului

După generarea contractului, este necesar să se imprime cinci exemplare ale acestuia. În cazul în care utilizatorul nu deține o imprimantă proprie, se recomandă vizitarea unui centru de copiere. Este esențial să se verifice cu atenție datele din contract înainte de tipărire, pentru a asigura acuratețea acestora.

4. Semnarea contractelor

Toate cele cinci exemplare ale contractului trebuie semnate de către ambele părți, atât de către vânzător, cât și de către cumpărător. Fiecare parte este obligată să semneze de două ori pe fiecare exemplar, pentru a valida documentul.

5. Legalizarea documentelor

Vânzătorul are responsabilitatea de a se deplasa la serviciul local de taxe și impozite pentru a legaliza cele cinci exemplare semnate ale contractului. Serviciul de taxe și impozite va aplica ștampila necesară pe documente. Dintre acestea, un exemplar rămâne la instituția fiscală, unul la vânzător și trei la cumpărător.

6. Finalizarea vânzării

Odată legalizate, cumpărătorul poate prelua vehiculul, având la dispoziție trei exemplare legalizate ale contractului, împreună cu documentele auto necesare, precum talonul, cartea de identitate a vehiculului, asigurarea și, după caz, rovinieta. Este important ca secțiunea "Înstrăinat către - NUME CUMPĂRĂTOR" de pe talon să fie completată și semnată de către vânzător.

Aceste etape sunt concepute pentru a oferi un proces cât mai simplu și eficient de tranzacționare auto prin intermediul platformei Contract-Auto.ro. Aceasta garantează securitatea și conformitatea legală a întregului proces.

Beneficii oferite de Contract-Auto.ro

Platforma Contract-Auto.ro aduce numeroase beneficii utilizatorilor săi:

· Disponibilitate Non-Stop - Serviciul este disponibil online 24/7, permițând completarea și semnarea contractelor chiar și în afara orelor normale de lucru.

· Costuri Reduse - Un contract de vânzare-cumpărare costă doar 27,99 lei, semnificativ mai puțin comparativ cu tarifele practicate de birourile de acte auto.

· Accesibilitate - Completarea contractului se poate face de pe orice dispozitiv conectat la internet.

· Securitate - Plata este securizată prin Netopia Payments, lider pe piața locală în plăți electronice.

· Conformitate - Contractele respectă formatul impus de autorități și sunt valabile atât la poliție, cât și la primărie.

Contract-Auto.ro continuă să inoveze și să faciliteze procedurile administrative pentru vânzările auto în România, punând la dispoziția utilizatorilor săi unelte eficiente și adaptate nevoilor actuale ale pieței. Aceste îmbunătățiri reprezintă un pas important în simplificarea și digitalizarea proceselor de vânzare-cumpărare auto.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Vaze Înnoite: Magia Hârtiei Creponate în Decorul Floral
17/05/2024 14:32

Vaze Înnoite: Magia Hartiei Creponate in Decorul Floral  Cunoscută si sub denumirea de hartie ondulată, este adesea folosită pentru a crea decoratiuni de sărbători, ambalarea cadourilor si real ...

Cosmoenergetica și puterea transformațională în dezvoltarea personală
15/05/2024 14:46

  Cosmoenergetica, o disciplină la intersectia spiritualitătii si stiintei, isi propune să armonizeze energiile umane cu cele cosmice. Originară din cercetările rusesti de la sfarsitul secolului XX, ...

Sindromul impostorului. O călătorie ascunsă în umbra succesului
13/05/2024 18:30

  O luptă tăcută, dar intens reală pentru multi dintre cei care par a fi pe culmile succesului, sindromul Impostorului poate atrage efecte dezastruoase. Recunoasterea si abordarea sa sunt esentiale pe ...

Se schimbă modul de generare a CNP-ului. Precizări de la Ministerul Afacerilor Interne despre semnificaţia cifrelor
13/05/2024 10:37

 Odată cu operationalizarea Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă, un element de noutate il reprezintă generarea codului numeric personal, sens in care Ministerul Afacer ...

VIDEO Kylian Mbappe a făcut anunțul momentului în fotbal
10/05/2024 23:19

 Paris Saint Germain nu a reusit nici in acest sezon să cucerească UEFA Champions League, iar vestea cea mai proastă pentru parizieni a venit vineri, cand Kylian Mbappe a făcut un anunt important privi ...

După carnea artificială, cafeaua sintetică e pe Agenda 2030. Si asta
10/05/2024 13:57

              "O băutură care va apărea in curand pe piată are un gust mai bun ...

Partidul Puiul Malefic și-a anunțat candidatura. Cele mai ciudate partide înscrise la alegerile europarlamentare 2024
10/05/2024 12:56

 Partide politice cu nume mai putin obisnuite vor participa la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Unele si-au inceput activitatea ca o glumă, altele si-au atribuit acest nume pentru atrage atentia as ...

Prizonieri în labirintul nefericirii personale
09/05/2024 10:30

Suntem oameni, făpturi condamnate la o existentă plină de nuante, unde lumina se impleteste adesea cu umbra. În această lume modernă, in care fiecare moment pare a fi subiect de evaluare, fiecare per ...

Salcâmul, o simfonie a naturii îmbrățișată de timp și tradiție
08/05/2024 15:02

În tăcerea dulce a primăverii, cand pămantul se trezeste la viată si cerul se imbracă in albastrul pur, un copac infloreste cu o gratie aparte, aducand cu el nu doar o frumusete efemeră, ci si o ist ...

Femeile încă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul în familie
08/05/2024 11:22

Femeile incă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul in familie, a declarat ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, cu prile ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei