Chat roulette random: comunicare live de care nu te plictisești

img ze

Dimensiune font:

| 28-03-2023 10:39

 Nu e deloc ușor să-ți găsești jumătatea. Chiar și cu toate resursele din ziua de azi, toate serviciile de întâlniri online care sunt la dispoziția tuturor, uneori este foarte greu să găsești persoana potrivită. Tinder și Match pot deveni foarte repede o rutină plictisitoare dar chiar și așa unii sunt pregătiți să-și ocupe timpul cu asta pentru a găsi pe cineva. Alții aleg platformele alternative și cel mai des aceasta este alegerea corectă!

Mai jos vom vorbi despre comunicarea live, în special de formatul de video chat roulette. Cu toate că nu este nou, acesta se bucură de o renaștere în ultimii ani iar video chat-ul random (aleator) prinde noi culori așa că nu-l trece cu vederea. 

La care video chat-uri random ne referim?

Mai jos vom vorbi exclusiv despre un anumit tip de video chat random (aleator), adică site-uri și aplicații care te conectează la nimereală cu interlocutori prin apel video. Asta ca să nu lărgim prea mult posibilitățile conceptului de video chat deoarece categoria generală este prea largă.

Următoarele servicii atrag cea mai mare atenție:

 • Chatrandom — un video chat roulette foarte popular unde poți comunica față în față cu oameni noi selectați aleator, căuta interlocutori în funcție de sex și lista de interese, comunica în camere tematice cu mai mulți participanți sau chiar poți vizita un chat separat doar cu femei însă opțiunea asta e contra cost. 
 • Videochat RO — o super platformă pentru bărbații care vor să comunice doar cu femei și să nu piardă timpul. Filtrarea după sex nu dă greș niciodată iar datorită traducerii automate a mesajelor scrise, poți comunica confortabil cu persoane din orice colț al lumii. În plus serviciu cu tehnologie chatroulette Videochat RO are servicii excelente de moderare și asistență.
 • Bazoocam — nu e chiar cel mai performant video chat roulette dar se bucură totuși de ceva popularitate. Aici nu vei găsi filtre după locație, sex sau interese. Ai însă la dispoziție mini jocuri integrate și o platformă de video difuzare (streaming) unde poți să vizualizezi conținutul altora sau să-l împărtășești pe al tău. 
 • OmeTV — un video chat random bun pentru cei care apreciază simplitatea și conveniența. OmeTV are o interfață minimalistă și oferă căutarea interlocutorilor în funcție de sex și țară, precum și serviciul de traducere automată a mesajelor. În rest, acesta este un video chat roulette clasic fără prea multe zorzoane. 
 • Chatous — un video chat pentru telefoanele iOS și Android. Într-un fel, aplicația se aseamănă cu un messenger clasic. De exemplu, le poți trimite celorlalți clipuri video de 6 secunde, poți căuta oameni după interese folosind hashtags sau comunica direct din aplicație. 
 • Chatspin — un video chat random universal cu filtrare după sex și posibilitatea de a căuta și după țară. Una dintre cele mai interesante opțiuni de pe Chatspin sunt măștile artificiale. Datorită lor, nu doar adaugi un pic de sare și piper la conversație dar ai și un factor sporit de anonimat și confidențialitate pe platformă. Nimeni nu va putea să-ți vadă fața dacă tu nu vrei. 
 • Tinychat — nu chiar un video chat roulette clasic ci mai degrabă un serviciu de difuzare (streaming) care îți permite să transmiți video live sau să urmărești difuzările altora. În mare parte, Tinychat nu diferă față de celelalte platforme cu excepția unei opțiuni interesante — aici poți urmări difuzările persoanelor din apropiere.  

În general, formatul de video chat roulette este perfect pentru cei care mai pun baza și pe simplitate, conveniență și confort în comunicare, pe lângă siguranță, anonimat și confidențialitate. Mai jos îți prezentăm avantajele formatului de comunicare live. 

5 motive pentru care nu te plictisești pe video chat random

 • Motivul #1. O mulțime de oameni pe chat

Nu vorbim de zeci, ci mai degrabă de mii de oameni cu care poți comunica aproape pe orice temă. Platformele populare de video chat pot avea în jur de 20-30 de mii de utilizatori conectați în orice moment, ba chiar mai mulți la orele de vârf. Poți să fii sigur că nu vei duce niciodată lipsă de interlocutori. Cel mai important e că ai șansa de a discuta cu cineva “acum și aici” în loc să trimiți mesaje și să aștepți până primești un răspuns — asta dacă chiar îți răspunde.

 • Motivul #2. Contact vizual cu persoana cu care comunici

Posibilitatea de a putea să vezi persoana cu care comunici, fie și prin video apel, e o componentă a comunicării mai importantă decât crezi. Un simplu mesaj nu te ajută să îți dai seama cine este cu adevărat acea persoană. Trebuie să vă vedeți, să vă auziți, să observi cum se comportă, ce se află în jurul ei. Bineînțeles că video chat-ul nu este la fel ca o întâlnire în carne și oase dar este totuși o variantă mult mai bună decât mesajele scrise săptămâni la rând fără a înțelege dacă ai dat de o persoană potrivită.

 • Motivul #3. Interactivitatea comunicării

Comunicarea pe video chat nu se rezumă doar la conversații ci implică mai multe oportunități. Pe unele platforme poți trimite fișiere, poze, video, cadouri sau poți urmări difuzările altora și așa mai departe. Te sfătuim să te interesezi mai în detaliu de ce oferă fiecare platformă online pentru a selecta varianta cea mai potrivită pentru tine. Ai de unde alege!

 • Motivul #4. Conveniență și viteză

Pe majoritatea platformelor de live chat, ba nu e nevoie să te înregistrezi deloc, ba înregistrarea e super rapidă. Asta înseamnă că poți trece repede la ceea ce te interesează — comunicare! Mai mult, video chat-ul te conectează aproape instant cu oameni noi și nu vei avea de așteptat deloc. Dacă vreodată ești în situația în care nu îți place de persoana cu care te-ai conectat și nu te simți confortabil să continui discuția, poți trece imediat la următoarea persoană printr-un singur clic. În scurt timp vei da peste o nouă șansă de a comunica cu o persoană care îți apare pe ecran. 

 • Motivul #5. Economie de bani

Multe platforme de video chat random sunt gratuite. Unele au opțiuni contra cost dar în cele mai multe cazuri prețul nu este piperat, mai ales dacă compari cât costă abonamentele pe aplicațiile populare de întâlniri unde poți plăți câteva zeci de dolari lunar fără a avea niciun rezultat. Așa că dacă îți pasă de timp și bani, te sfătuim să încerci video chat. 

Pe scurt

Dintre toate posibilitățile pe care le oferă comunicarea din ziua de azi, formatul video este deasupra tuturor celorlalte tipuri. Video chat-urile au devenit extrem de populare în timpul pandemiei de coronavirus și încă sunt în top. Utilizatorii au apreciat avantajele comunicării live și nu vor să renunțe acum la acestea. 

Dacă totuși continui să preferi comunicarea prin mesaje, te sfătuim să încerci cel puțin o dată și formatul de video chat, măcar pentru a-ți lărgi cercul de cunoștințe și a varia un pic stilul de conversații. Ai mari șanse să-ți placă și să-ți schimbi radical întreaga viață. Poate așa îți vei găsi marea dragoste, nu ezita să încerci!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
TRANS SESE SRL, angajeaza Dispecer Transport International, se poate lucra de la distanta, dar trebuie experienta in domeniu si limba Spaniola la nivel mediu. DESCRIERE Candidatul ideal, Persoana analitica, cu buna capacitate de organizare si planificare; Persoana responsabila, organizata, atenta la detalii; Bune abilitati de comunicare, cu spirit de echipa; Cunostinte MsOffice (Word, Excel, Outlook); Buna intelegere a proceselor de rutare; Cunostinte de limba spaniola obligatoriu. Experienta de lucru in domeniu, ideal in companii cu activitate in transportul international de marfa reprezinta avantaj; Descrierea jobului Organizeaza, coordoneaza si planifica activitatea de transport zilnic; Transmite detaliile legate de transport soferilor si mentine legatura directa cu acestia; Monitorizeaza pozitia camioanelor si programul de activitate zilnica al soferilor pe care ii coordoneaza; Inregistreaza informatiile specifice curselor si conducatorilor auto in softurile interne; Urmareste si centralizeaza datele referitoare la situatia masinilor, status, pozitie, eventuale intarzieri la incarcare sau livrare; Mentine contactul permanent cu soferii pentru a remedia eventualele probleme ivite pe traseu (probleme tehnice, eventuale intarzieri, etc); BENEFICII: Pachet salarial motivant; Bonificari raportate la performanta si implicare; Mediu de lucru tanar si dinamic; Instrumente de lucru de ultima generatie; Formare profesionala continua; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul transporturilor. Pentru toate detaliile ne puteti contacta la: 0735316526
Cele mai importante aspecte la care trebuie sӑ fii atent atunci cȃnd cumperi farurile pentru tractoare
08/06/2023 10:47

Atunci cȃnd detii unul sau mai multe tractoare, ai nevoie constant de anumite piese de schimb. Este important sӑ cumperi tot ceea ce ai nevoie de pe un site care sӑ aducӑ piese de calitate, care sӑ te ajut ...

Planificare Calatorie: Ti-ai Adus Aminte de Toate?
08/06/2023 09:17

Planificarea unei calatorii poate fi o provocare, mai ales atunci cand te afli la inceput. Intre stabilirea destinatiei, rezervarea biletelor si pregatirea bagajului, exista o multime de aspecte de luat in cons ...

Care este poziția ideală de dormit în cuplu. Vei avea parte de armonie și romantism
07/06/2023 13:05

Modul in care doarme o persoană poate spune multe despre tipul său de personalitate. Ce se intamplă insă cand in acelasi pat se odihnesc doi parteneri? Află in randurile de mai jos care este pozitia ideal ...

Beneficiile nebănuite ale usturoiului. Ce fel de rețete poți pregăti cu el
04/06/2023 15:55

Usturoiul este aproape nelipsit din mancăruri, cărora le dă un gust special. Pe langă faptul că transformă gustul alimentelor, este parte din multe remedii terapeutice, cele mai răspandite fiind tinctura ...

Dezvăluirile unei chelnerițe de lux din Las Vegas: „Clienții nu se uită la bani, iar soțiile nu îi sună niciodată“
03/06/2023 13:43

O chelnerită de lux din Las Vegas a povestit pentru Insider care sunt avantajele si riscurile acestei meserii, atunci cand clientii sunt cei mai bogati oameni din lume. Carrie Orozco este chelnerită intr-un ...

De ce este mai bine sa iesi la intalnire cu barbati mai putin atractivi?
30/05/2023 12:34

Sunt multe elemente importante intr-o relatie de succes, cum ar fi pretinderea că asculti in pat, cand de fapt esti concentrat pe telefon timp de jumătate de oră, de exemplu. Cand vine vorba de aspect, majo ...

Heidi Klum, accident vestimentar pe covorul roșu de la Cannes
27/05/2023 11:56

Heidi Klum a fost protagonista unui accident vestimentar pe covorul rosu de la Cannes. Actrita, in varstă de 49 de ani, a fost prezentă miercuri la proiectia filmului francez „La Passion De Dodin Bouffant ...

Ceaiul de ghimbir – o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate
27/05/2023 10:22

Ceaiul de ghimbir este o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate. Aceasta rădăcină aromată, care face parte din familia Zingiberaceae, a fost cultivată de mii de ani ...

Culisele prostituției de lux de la Cannes: actrițe, modele, milionari arabi și tarife de 40.000 de dolari pe noapte
27/05/2023 07:13

Celebrul Festival de Film de la Cannes nu inseamnă doar strălucirea de pe covorul rosu, celebrităti si capodopere cinematografice, ci are si o parte „intunecată“. Orasul de pe Riviera franceză ...

 Terapia de logopedie - ajutor esențial pentru copiii cu autism
24/05/2023 09:51

Întarzierile de dezvoltare a limbajului nu sunt intotdeauna un semnal de alarmă, fiecare copil avand propriul ritm de a-si insusi abilitătile de vorbire. Cu toate acestea, depăsirea varstei de doi ani ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei