Cele mai populare branduri de ochelari de soare

97

Dimensiune font:

| 09-04-2024 12:18

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare 

Într-o lume în care protecția ochilor de razele soarelui nu mai este doar o necesitate, ci și o declarație de stil, este esențial să alegi corect brandul de ochelari de soare. În următoarele paragrafe vei descoperi caracteristicile distinctive ale celor mai populare branduri, printre care se numără Ray-Ban, Polaroid sau Guess. Te vom ghida prin motivele popularității acestor mărci și îți vom prezenta gamă variată de modele pe care acestea le oferă. Află cum să fii mereu în tendințele fashion actuale cu ochelari de soare de cea mai bună calitate! 

Branduri populare  de ochelari de soare și motivul popularității lor 

În lumea modei, ochelarii de soare au devenit un accesoriu indispensabil. Anumite branduri sunt apreciate însă în mod special pentru calitatea și diversitatea produselor lor, având o istorie îndelungată. Nu este însă obligatoriu să alegi astfel de ochelari de soare doar pe baza popularității sau a faptului că sunt modele în trend! 

Ceea ce recomandă mai mult este calitatea și designul materialelor folosite. De exemplu, Ray-Ban folosește lentile de sticlă de înaltă calitate, care oferă o claritate optică superioară. În plus, toate aceste branduri folosesc tehnologia polarizării, care reduce reflectarea luminii și îmbunătățește confortul vizual. Popularitatea crescută a acestor top firme de ochelari de soare demonstrează faptul că aceștia sunt aleși atât pentru designul unic, dar mai ales pentru beneficiile suplimentare pe care le oferă. 

Branduri precum Ray-Ban, fondat în 1937, au devenit populare pentru că modele clasice de ochelari aviator sau wayfarer erau purtați de celebrități și personaje de film. Guess, înființat în 1981, a devenit rapid un nume de referință în industria modei, oferind o gamă largă de ochelari de soare cu un design modern și atrăgător. Vogue, cu o istorie ce datează din 1973, este renumit pentru modelele sale elegante, iar Polaroid și Polarizen sunt apreciate pentru tehnologia lor inovatoare care protejează ochii de razele UV. Diversitatea modelelor îți permite și ție să găsești perechea perfectă pentru tine! 

Topul celor mai populare branduri de ochelari de soare 

1. Caracteristici ale ochelarilor de soare Ray-Ban 

Ray-Ban, un nume sinonim cu stilul și calitatea în lumea ochelarilor de soare și fondat de către compania americană Bausch & Lomb, a înregistrat o serie de inovații semnificative în domeniul protecției solare, stabilind adevărate standarde în domeniul eyewear de-a lungul decadelor. Astăzi, Ray-Ban este recunoscut ca un lider de piață global pentru ochelarii de soare premium. 

Unul dintre aspectele care diferențiază ochelarii de soare Ray-Ban de competitori este angajamentul său constant pentru inovație. Brandul a fost cel care a introdus primii ochelari de soare cu protecție UV și infraroșu, un avans major în protecția oculară. Lentilele sunt, de asemenea, recunoscute pentru polarizarea lor de înaltă calitate și tratamentele anti-reflex, care îmbunătățesc vizibilitatea și confortul la purtare. 

De la clasicii ochelari de soare Aviator, cu ramele lor de metal și lentilele mari, la ochelarii de soare Wayfarer, cu forma lor caracteristică rectangulară, există un model Ray-Ban pentru fiecare gust. Aceste modele vin într-o varietate de culori și finisaje, astfel încât îți poți alege și tu cu ușurință modelul favorit, fie că dorești un stil clasic sau mai modern!  

2. Gama de ochelari de soare Polaroid 

Brandul Polaroid s-a impus inițial pe piață prin producția de camere foto instant, dar și-a extins ulterior gama de produse spre domeniul ochelarilor de soare. Filosofia brandului american se bazează pe inovație, calitate și accesibilitate, cu un accent puternic pe design și tehnologie. Este recunoscut pentru producția de ochelari cu lentile polarizate, ce oferă o protecție solară superioară și o claritate vizuală îmbunătățită. 

Gama de ochelari de soare Polaroid este extrem de diversificată, satisfăcând o gamă largă de preferințe și necesități. Ochelarii sunt disponibili într-o varietate de forme, de la modelele clasice până la cele contemporane. Materialele folosite în producție sunt plastice și metale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și confort la prețuri accesibile.

Lentilele polarizate reduc reflexiile, îmbunătățesc contrastul și cresc claritatea vizuală, oferind astfel o protecție UV optimă. Confortul este asigurat de ramele ușoare și de designul ergonomic, iar durabilitatea este garantată de calitatea materialelor și de procesul riguros de fabricație. Polaroid se numără printre principalii jucători de pe piața globală de accesorii de lux, datorită reputației sale de inovație și calitate. 

3. Brandul Guess și colecțiile sale de ochelari de soare 

Guess este un brand de lux recunoscut la nivel global, cu o istorie bogată în industria modei. Înființat în 1981 de către frații Marciano, a devenit rapid un nume de referință în lumea fashion datorită abordării sale inovative și a calității superioare a produselor sale. În timp, brandul s-a extins dincolo de haine, pentru a include accesoriile, printre care și ochelarii de soare. 

Colecțiile de ochelari de soare Guess se disting prin calitatea materialelor, designul unic și inovativ, precum și prin nivelul de protecție UV oferit. Materialele ramelor sunt rezistente la zgârieturi, lentilele polarizate protejează ochii, iar dintre designurile atrăgătoare vei găsi și tu modelul care să se potrivească stilului tău! Vei vedea cum fiecare pereche este creată cu o atenție deosebită la detalii, combinând cu succes elemente clasice cu cele moderne, pentru a crea un produs final cu adevărat distinctiv. De la logo-ul emblematic Guess imprimat pe brațe, până la varietatea de culori și forme disponibile, ochelarii de soare Guess sunt un exemplu perfect de eleganță și rafinament! 

4. Caracteristicile ochelarilor de soare Polarizen 

Ochelarii de soare Polarizen sunt recunoscuți pe scară largă pentru calitatea superioară a materialelor utilizate, precum lentilele polarizate de înaltă performanță și ramele durabile. Tehnologia de polarizare avansată reduce strălucirea și îmbunătățește claritatea, oferind vizibilitate optimă în orice condiții de lumină. Designul unic al acestor ochelari se remarcă prin eleganță și stil, având o gamă largă de modele care se potrivesc oricărui gust și stil personal. Polarizen se concentrează mai mult pe funcționalitate, oferind protecție superioară împotriva razelor UV și confort excepțional.  

5. Stilul ochelarilor de soare Vogue 

Vogue este un nume de top în industria modei, iar ochelarilor de soare nu face excepție. Popularitatea acestora se datorează în mare parte colaborărilor cu celebrități, dar și campaniilor de marketing eficiente. Vogue oferă o varietate de stiluri pentru a satisface orice nevoi, de la modele clasice până la cele mai moderne și avant-garde. 

Vogue pune accentul pe aspectul fashion, așa că dacă ești pasionat/ă de modă poți alege unul dintre modele trendy care se potrivesc ultimelor tendințe, pentru a obține un look ca de revistă! 

Fiecare brand are caracteristicile sale unice, iar popularitatea acestor ochelari de soare se datorează calității superioare, designului distinctiv și funcționalității. De la stilul clasic și atemporal al Ray-Ban, la designurile moderne și inovatoare ale Vogue, există opțiuni pentru toate gusturile. Nu ezita, deci, să descoperi fiecare dintre aceste colecții și să găsești perechea perfectă pentru tine!  

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/woman-wearing-sunglasses-j9tcrdzYhUI 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:29

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Nicolae Balcescu, cu sediul in sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, telefon 0234.214.071, fax 0234.214.016, e-mail: registratura@primaria-nicolae-balcescu.ro, cod fiscal 4353234. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -spatiu cu suprafata de 10,95 mp, in vederea desfasurarii activitatii cabinet de oftalmologie si optica medicala, situat in imobilul Dispensar Uman din satul Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 8, avand nr. cadastral 61861, CF 61861, apartinand domeniului public al Comunei Nicolae Balcescu, conform caietului de sarcini, H.C.L. Nicolae Balcescu nr. 31/11.03.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: La cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu Publicul si Arhiva din cadrul Comunei Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str.Eroilor nr.380, judetul Bacau. 3.3.Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ: 30 Lei/exemplar, se achita numerar sau prin OP la Compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Comunei Nicolae Balcescu. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.06.2024, ora 13.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1.Data-limita de depunere a ofertelor: 14.06.2024, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Se depun intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.06.2024, ora 10.00, Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bacau, municipiul Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 4, judetul Bacau, telefon 0234.514.419, fax 0234.525.211, e-mail: tr-bacau-reg2@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 16.05.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 21,9 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, Bl. E2, Sc. C, Parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara Nr. 70102-C1-U74, Nr. Cadastral 70102-C2-U74, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 48/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, Parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6.Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
Cum ajuta eCommerce Today comerciantii sa-si creasca afacerile online
30/05/2024 11:47

Cum ajuta eCommerce Today comerciantii sa-si creasca afacerile online eCommerce Today este o agentie specializată in dezvoltarea si optimizarea magazinelor online, ajutand comerciantii să-si maximizeze poten ...

3 metode eficiente și accesibile pentru controlul plăcii bacteriene
30/05/2024 10:41

Cavitatea bucală găzduieste un ecosistem divers de bacterii, multe dintre acestea benefice, insă altele dăunătoare. Printre toate aceste microorganisme se numără si cele ce formează placa bacteriană, u ...

Redescoperă sănătatea strămoșilor. Totul despre dieta Paleo
29/05/2024 09:32

Dieta Paleo, cunoscută si sub numele de dieta paleolitică sau dieta vanătorilor-culegători, este un regim alimentar care se bazează pe alimentele pe care oamenii le-ar fi consumat in perioada paleolitică, ...

 Ce sǎ iei în calcul atunci când te muți într-o casă nouă
28/05/2024 13:12

Ce sǎ iei in calcul atunci cand te muti intr-o casă nouă Achizitionarea unei locuinte noi presupune un plan de economii si sacrificii, dar si mult entuziasm si nerăbdare. Dacă fericitul moment s-a apropia ...

O călătorie către echilibrul interior și armonia exterioară
27/05/2024 12:45

Într-o lume tot mai agitată si plină de provocări, mentinerea unui echilibru interior devine esentială pentru sănătatea noastră mentală si fizică. Curătările energetice, practici străvechi rev ...

Dansul delicat al cireșelor
27/05/2024 12:30

În grădinile noastre, sub cerul senin al verii, se desfăsoară un spectacol de culoare si aromă, iar in centrul atentiei se află ciresele – vedetele incontestabile ale sezonului. Cu fiecare bob ...

Naiul, sufletul muzicii prin timp și spațiu
27/05/2024 11:45

Instrument de suflat cu o sonoritate unică si o istorie fascinantă, naiul a captivat inimi si a transformat peisajul muzical al multor culturi. Originile lui sunt strans legate de istoria civilizatiei umane, ...

Băsescu explică decizia de a-l alege pe `maiorul Coldea` la vârful SRI dar și regretele sale după mandatul acestuia și al Laurei Codruța Kovesi
26/05/2024 22:22

Fostul presedinte Traian Băsescu, cel care i-a numit pe Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi la sefiile SRI, PICCJ si apoi DNA, explică la o televiziune felul in care i-a ales pe cei doi oficiali, ce a urm ...

Dieta FODMAP, un ghid complet pentru o viață fără disconfort digestiv
26/05/2024 16:20

Dieta FODMAP este un regim alimentar conceput pentru a ajuta persoanele care suferă de sindromul de colon iritabil (SCI) si alte tulburări digestive. Acronimul FODMAP provine din engleză si se referă la &bd ...

De ce sabia lui Ștefan cel Mare nu poate fi recuperată din Turcia? Schimbul propus de Ceaușescu
25/05/2024 19:38

 De ce sabia lui Stefan cel Mare nu poate fi recuperată din Turcia? Anul acesta se implinesc 520 de ani de la moartea marelui voievod al Moldovei. Sigur, o reusită de imagine ar fi reintrarea in posesia ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei