5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă

rochie_landscape

Dimensiune font:

| 18-09-2023 16:00

 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă

Rochia se număra printre cele mai emblematice piese vestimentare din întreaga istorie a modei. Rochia simbolizează feminitate, eleganta şi rafinament, fiind potrivită pentru o mulţime de ocazii.

În ziua de astăzi, rochia nu este numai o alegere elegantă, ci şi o alegere care îţi uşurează viaţa. Nu mai trebuie să te gândeşti cum asortezi bluza cu pantalonii sau tricoul cu fusta. Mai mult, există rochii pentru aproape toate tipurile de ocazii. Poţi purta o rochie sport pe terenul de tenis, o rochie de ocazie la o nuntă sau o rochie office la birou. Această piesă vestimentară este super versatila şi merită un loc aparte în dressing-ul tău.

Descoperă 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderoba:

Rochia mini

Rochia mini îşi poate găsi locul în orice garderobă, indiferent de stilul tău vestimentar şi de anotimp. Există o mulţime de modele de rochii scurte din care poţi alege, aşa că va fi uşor să găseşti un model care să îţi flateze silueta. Rochiile mini se pot purta şi cu colanţi sau dresuri, în special dacă nu îţi doreşti o ţinută care să lase pielea la vedere.

Poţi purta astfel de rochii cu o mulţime de tipuri de încălţăminte, de la sandale şi pantofi cu toc şi până la adidaşi sau balerini.

Rochia mini se poate purta atât vară, cât şi iarna, însă este foarte important cum alcătuieşti întreaga ţinută. Vara, alege rochii din materiale subţiri, precum inul sau satinul, iar iarna optează pentru rochii mini din stofa groasă.

Rochia colorată

O pată de culoare este mereu binevenită în garderoba, în special dacă te îmbraci în negru sau în tonuri neutre în mod uzual. Rochiile colorate se pretează pentru o mulţime de ocazii. În funcţie de croi, le poţi integra în ţinute office, de zi sau chiar ţinute smart casual.

Este important să alegi culori care ţi se potrivesc. Spre exemplu, dacă nu îţi plac nuanţele extravagante, atunci nu ai de ce să alegi rochii în culori precum verde neon sau roz electric. O rochie colorată nu înseamnă neapărat nuanţe puternice. Poţi opta şi pentru lila, roz prăfuit sau verde ou de raţă.

Rochiile colorate sunt perfecte şi pentru ţinutele simple. Le poţi accesoriza uşor cu pantofi şi genţi în culori pământii, precum bej sau gri, dar şi cu non-culori precum alb sau negru.

Rochia de ocazie

Rochiile de ocazie sau rochiile de seară nu trebuie să lipsească din dressing. Fie că mergi la evenimente des sau foarte rar, ai nevoie de cel puţin o rochie de ocazie în garderoba ta.

Alege rochiile de ocazie în funcţie de siluetă, dar şi de stilul tău vestimentar. Poţi opta pentru modele tip sirenă, modele din dantela sau satin, dar şi pentru rochii colorate, cu pietre, pene sau perle.

Nu ai nevoie de o mulţime de rochii de ocazie în garderobă. De asemenea, nu trebuie să ai o rochie nouă la fiecare eveniment la care mergi. Este de preferat să ai în dressing câteva rochii de seară care te avantajează şi în care te simţi bine decât să ai zeci de modele de proastă calitate.

Materialul este şi el important când vine vorba de rochii de seară. Optează pentru materiale preţioase, de calitate, precum mătasea, tulul, stofa groasă, dantela sau catifeaua. În acest fel, vei avea un look desăvârşit, iar rochia se va păstra mult mai bine în timp.

Rochiţa de vară

Rochiţa de vară este un must be în orice fel de garderoba. Atunci când temperaturile cresc, ai nevoie de piese vestimentare din materiale prietenoase cu pielea, în care să te simţi confortabil indiferent de ocazie. Optează pentru rochiţe de vară din satin, bumbac, poplin sau în. Aceste materiale sunt perfecte pentru zilele călduroase.

Rochiţa de vară se asortează uşor cu sandale cu toc sau cu talpa joasă, saboţi, adidaşi sau espadrile.

Rochia din denim

Denimul este unul dintre cele mai populare materiale din lume. Blugii reprezintă cea mai cunoscută piesa vestimentară din denim, pe care milioane de oameni o poartă zilnic. Denimul este uşor de purtat, versatil şi accesibil din punct de vedere al preţului.

Este o super idee să incluzi o rochie din denim în garderoba ta, în special dacă îţi plac ţinutele casual şi smart casual.

Rochia din denim se poate asorta cu aproape orice tip de încălţăminte, însă trebuie să ţii cont de croi şi de culoare.

Dacă alegi un model din denim mai gros, va fi foarte uşor să creezi ţinute de iarnă cu o astfel de rochie. Pentru vară, alege denim subţire, în nuanţe deschise, precum bleu său alb.

Rochiile sunt un must-have în orice tip de garderoba feminină. Indiferent că te îmbraci sport, smart casual sau elegant, vei găsi modele de rochii care să se potrivească cu stilul tău vestimentar şi cu gusturile tale.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:22

Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice S.C. FRIZON HOLDING S.A., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada C. A. ROSETTI, Nr. 17, Birou 216 Campus 06, Etaj 2, telefon: 0726714275, e-mail: office@frizon.ro, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail office@frizon.ro pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: Punct de lucru - bază de recepţie şi depozitare Tătăranu - Sat Tătăranu, Comuna Tătăranu, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 17, Judet Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP5 NĂMOLOASA , cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0726714275, e-mail: ouai.spp5.namoloasa@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: * Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail ouai.spp5.namoloasa@gmail.com pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. * Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023, ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP10 GABANA FERM MĂICĂNEȘTI, cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0721253612, e-mail: frizonagra@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail frizonagra@gmail.com, pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Tratamente naturale eficiente împotriva celulitei
28/11/2023 10:40

Tratamente naturale eficiente impotriva celulitei  Celulita reprezintă o afectiune comună a pielii si a tesutului adipos subcutanat, care afectează in primul rand femeile. Aceasta se caracterizează ...

 Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024
27/11/2023 14:45

Momente si servicii ce au cucerit mirii si invitatii in anul 2023. Creează si tu spectacol la nunta ta in 2024              Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru ind ...

Profesoară de biologie despre invazia plosnitelor: „Principala cauză o reprezintă dobândirea rezistenței la insecticide
19/11/2023 19:22

O profesoară de la Facultatea de Biologie a Universitătii din Bucuresti răspunde la nouă intrebări referitoare la plosnitele de pat, după ce aceste insecte supărătoare au reapărut in marile orase, incl ...

Cât de scump este pentru românii care vor să țină Postul Crăciunului
18/11/2023 10:17

În postul Crăciunului, romanii mănancă doar legume si fructe si, in zilele in care este permis, peste. Acestea sunt tot mai scumpe, astfel că traditia este păstrată tot mai greu de credinciosi Săr ...

Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon: „Pentru ce-i trebuie? Are alte activități. , are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună
17/11/2023 00:10

Andreea Mantea refuză să-i cumpere un telefon fiului ei, David, in varstă de 8 ani. Prezentatoarea de la Kanald D spune că băiatul este supravegheat in permanentă, iar in timpul liber poate folosi un tele ...

Taylor Swift a doborât un record la Grammy
12/11/2023 08:00

Taylor Swift a doborat un record la Grammy cu cea mai recentă nominalizare pentru cantecul anului, potrivit BBC.   Selectia hitului Anti-Hero face din Swift primul compozitor care obtine sapte nominaliz ...

Mâncarea sănătoasă, o invitație la o viață plină de vitalitate și la o lume mai curată
08/11/2023 12:43

Pe măsură ce lumina zilei pătrunde timid prin ferestrele bucătăriilor noastre, multi dintre noi ne incepem ziua cu o cană de cafea si o decizie constientă sau inconstientă despre ce vom manca * in ...

 Ce trebuie să știi înainte de a tranzacționa indicele S&P 500
08/11/2023 11:08

 Ce trebuie să stii inainte de a tranzactiona indicele S&P 500      Dacă in trecut oamenii aveau tendinta de a economisi bani la bancă, pentru a-i avea la bătranete sau pentru z ...

 Cultură și divertisment în era digitală
06/11/2023 14:34

Streaming-ul a revolutionat industria muzicală si cinematografică. Platforme precum Spotify si Netflix au devenit noii giganti, oferind acces nelimitat la muzică si filme la cerere, afectand veniturile tradi ...

Pina Colada, furtuna din pahar
05/11/2023 15:34

  Piña colada este un cocktail dulce, bazat pe rom, preparat cu rom, cremă de cocos si suc de ananas, de obicei servit fie blenduit, fie agitat cu gheată. Poate fi garnisit cu o felie de anan ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei