Spălătoria robotizată Robowash revoluționează industria auto din Iași

logo-rowash

Dimensiune font:

| 29-03-2023 12:01

 Orașul Iași se poate mândri cu o nouă inovație în domeniul spălătoriilor auto. Spălătoria robotizată Robowash își deschide porțile, oferindu-le ieșenilor cea mai modernă, inovatoare și eficientă metodă de a-și spăla mașinile. Cu un sistem complet automatizat și robotizat, această "spălătorie auto Iași" promite să schimbe modul în care ne gândim la curățarea vehiculelor noastre.


Spălarea automată este una dintre principalele atracții ale Robowash. Utilizatorii trebuie doar să apese un buton, iar robotul se ocupă de întreaga operațiune de spălare, fără intervenția umană. Rezultatul este o spălare mai bună decât cea obținută cu un jet manual, deoarece robotul acoperă uniform și meticulos întreaga suprafață a mașinii.

Un alt avantaj major al Robowash este uscarea automată. Lavetele clasice devin inutile, deoarece sistemul sofisticat și eficient de uscare al robotului elimină riscul de îngheț al mașinii pe timp de iarnă. Astfel, Robowash oferă o soluție modernă și convenabilă pentru a menține aspectul impecabil al vehiculelor.

Spălătoria robotizată Robowash din Iași se mândrește și cu un timp scurt de spălare. În doar 10 minute, mașina este complet spălată și uscată, ceea ce înseamnă că șoferii pot economisi timp prețios și pot pleca mai repede la drum. Acest beneficiu se traduce și în economii financiare, deoarece timpul înseamnă bani în lumea modernă.

Alte caracteristici inovatoare ale Robowash includ clătirea cu apă caldă pentru protejarea vopselei și caroseriei pe termen lung, un program special pentru îndepărtarea insectelor și utilizarea apei dedurizate și a apei calde osmozate pentru obținerea unui efect hidrofob. De asemenea, spălătoria oferă un serviciu de spălare a șasiului, extrem de important mai ales în sezonul rece, când sarea de pe drumuri poate coroda metalul.

Cu toate aceste facilități, Robowash reprezintă o investiție importantă în industria auto din Iași, oferind șoferilor o soluție de înaltă calitate pentru întreținerea mașinilor lor. Acest nou tip de spălătorie auto ar putea să schimbe nu doar peisajul local, ci și la nivel național, pe măsură ce tehnologia se răspândește și în alte orașe.

Adoptarea sistemului Robowash în Iași marchează un pas înainte în direcția unei tehnologii mai verzi și mai eficiente pentru spălarea mașinilor. Impactul asupra mediului este redus, iar consumul de apă și energie este optimizat prin utilizarea tehnologiei robotizate și a sistemelor de clătire și uscare inteligente.

Confortul clienților este, de asemenea, sporit, deoarece ei pot aștepta într-o zonă special amenajată în timp ce robotul își face treaba. De asemenea, pentru cei preocupați de siguranța mașinii lor, Robowash reprezintă o opțiune excelentă, deoarece riscul de zgârieturi sau deteriorări cauzate de contactul uman este eliminat.

Fără îndoială, Robowash aduce un suflu nou în domeniul spălătoriilor auto din Iași și din România. Cu o combinație de tehnologie avansată, eficiență și grijă pentru mediul înconjurător, această "spălătorie auto Iași" ar putea să devină standardul pe care alte spălătorii auto vor căuta să-l atingă în viitor.

În concluzie, spălătoria robotizată Robowash din Iași reprezintă o inovație care merită atenția tuturor șoferilor și a proprietarilor de mașini din oraș și împrejurimi. Cu numeroasele sale avantaje, atât pentru clienți, cât și pentru mediul înconjurător, Robowash își propune să devină lider în domeniul spălătoriilor auto și să ofere servicii de înaltă calitate pentru toți cei care îi calcă pragul. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei spălătorii auto moderne și eficiente în Iași, Robowash ar putea fi soluția ideală pentru dumneavoastră.
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
T&R Millennium va prezinta un nou concept unic de apartamente moderne si spatioase in zona Pacurari cu 1,2,3 si 4 camere.
01/03/2023 13:01

TR Millennium cuprinde un ansamblu de apartamente  cu 1, 2, 3, 4 camere si penthouse dispuse la etajele 1-8, parcare subterană la subsol respectiv demisol, iar la parter sunt amplasate spatii comer ...

Fiscul din Iași a prins gigantul austriac Egger cum fura banii românilor prin inginerii financiare
05/01/2023 17:04

Peste urias prins de inspectorii de la Fiscul iesean. In urma unui control derulat la firmele din Romania ale grupului austriac Egger, s-a descoperit că acestea au trecut la cheltuieli deductibile contracte ...

Finanţatorul neoficial al campaniei lui „Pinalti” s-a săturat de-atâta puşcărie şi vrea afară
29/09/2022 23:59

Candva era pe cai mari, avea conexiuni directe cu preşedintele statului, fiind printre cei mai influenţi oameni din regiunea Moldovei. E vorba de nemţeanul Marius Crăciun, despre care se spune că ar fi fin ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei