MISIUNEA NOASTRĂ O REPREZINTA ASIGURAREA VIITORUL TĂU! Locuri de muncă în Norvegia

antet-art-oslo

Dimensiune font:

| 24-05-2022 16:20

 Sunteți un meșter calificat în căutarea unor noi provocări în condiții de salariu și de muncă sigure? Atunci grupul nostru are soluția pentru tine! 

Oslo Bemanningsbedrift AS recrutează meșteri vorbitori de norvegiană și engleză pentru zidărie, tâmplărie și zidărie. Avem nevoie de angajați pentru proiecte Oslo si Sørlandet.

 

Mediul dvs. de lucru, sănătatea și siguranța sunt pe primul loc

Angajăm doar pentru posturi permanente

 Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre viitorul tău în echipa noastră!

 

COMPANIILE DIN CONCERNUL NOSTRU ȘI DOMENIILE PE CARE  VI LE POT OFERI PENTRU NOUL DVS. LOC DE MUNCĂ (DETALII..) :

 

Oslo Entreprenørbedrift AS

Este un antreprenor la cheie în domeniul  tâmplăriei. Aici puteți gasi o slujbă interesantă ca tâmplar, unde puteți participa la construirea de noi clădiri de la zero sau la reabilitarea clădirilor existente.

- veti avea zile lucratoare variate

- vei avea posibilitatea de a urma cursuri de perfectionare pentru a avansa profesional

 

 

 

Oslo Murmesterbedrift AS

Este una dintre cele mai mari și mai solide companii de zidării din Oslo. Vă putem oferi multe locuri de muncă si diferite în profesia de zidărie:

 - Reabilitare fatada

- Lucrători în beton

- Reabilitare beton

- Reabilitare anticar

- Reabilitare conducte

- Tratament de suprafață

- Toată zidăria

 La Oslo Murmesterbedrift AS, aveți toate oportunitățile de a vă dezvolta în continuare ca meșter

 

 

 

 

Oslo Tegl og Puss AS

Este o companie de master în domeniul zidărie avand tradiții îndelungate. Furnizăm câteva mii de metri pătrați de fațade din cărămidă pe an.

Oslo Tegl og Puss AS a ales să se concentreze pe trei domenii:

- Fațade din cărămidă

- Zidarie bloc (leca, siporex etc.)

- Tencuiala

Cu noi, puteți obține oportunitatea de a vă specializa în domenii selectate, cum ar fi zidăria.

 

 

CUM SE PROCEDEAZA PENTRU A GASI UN LOC DE MUNCA  LA NOI

 

Procedura

Ca aplicant pentru un loc de munca in compania noastra vei fi contactat pentru un interviu in care vei fi intrebat despre experienta de munca, calificarile, precum si asteptarile pe care le ai. Daca cadem la un acord privind angajarea, vei primi contractul de munca pentru a-l citi, semna si a-l trimite inapoi la companie.

  

Cazare

 

 Odata ce contractul de munca este semnat si trimis inapoi, iar data de sosire in Norvegia este stabilita, vei avea nevoie de o locuinta.

Compania noastra a incheiat un contract de colaborare cu firma Prohousing pentru a asigura accesul angajatilor la piata imomiliara din Oslo si imprejurimi.

Contractul de inchiriere a locuintei va fi incheiat intre angajatul Oslo bemanningsbedrift AS si Prohousing.

ProHousing te va contacta, direct, inainte de sosirea in Norvegia cu o oferta de cazare.

Oferta descrie tipul de locuinta, adresa si cu specificatii despre distanta de la locuinta pana la mijoacele de transport in comun.

Pretul din oferta include internet, curent, caldura si apa. Daca nu esti multumit, poti cere o a doua oferta.

Trebuie sa confirmi una din cele doua oferte celor de la ProHousing.

Odata oferta de cazare confirmata vei avea rezervata o camera in locuinta respectiva.

Prohosing ofera ca alternative de plata deducere saptamanala de pe cardul bancar sau factura lunara. Plata se face in fiecare zi de Luni a saptamanii/lunii care incepe. Pentru plata cu factura lunara se percepe in plus o taxa de 230 nok.

 Transport

Transportul pana in Norvegia este suportat de catre angajat. Vei primi indicatii de la Prohousing cum sa ajungi de la locul de destinatie in Oslo(Aeroport, Autogara, gara) pana la locuinta.

 

Echipă

 

 În calitate de angajat al nostru, faci parte dintr-o echipă cu alți câțiva meșteri. Mărimea echipelor va varia, dar cel mai adesea acestea sunt formate din 3-8 bărbați. Președintele locului vă va instrui și vă va îndruma inițial. Urmărirea ulterioară va fi luată în considerare de către liderul echipei (BAS). Dacă există cerințe pentru, de exemplu, cursuri de siguranță sau alte cursuri speciale pentru utilizarea anumitor unelte etc., veți primi acest lucru înainte de a lucra pe șantier.

 

 Locul de munca

Compania asigura forta de munca la multe, interesante si diversificate proiecte, asa ca vei putea lucra la mai multe tipuri de proiecte.

 Ca angajat al OBB, iti vei desfasura activitatea la proiectele in desfasurare ale companiilor din concern.

 

 

Suntem ceea ce cauti?

Suntem in cautarea unor angajati dornici de munca si care doresc sa invete lucruri noi. Daca ai aceste calitati noi putem sa te invatam restul. De asemeni, pentru noi, dorinta de noi provocari precum si un comportament adecvat la locul de munca, sunt calitati pe care le cautam la angajatii nostri. La noi nu conteaza da ai 18 ani sau 60 ani, esti binevenit oricum. Cu noi, sunteți binevenit indiferent dacă aveți 18 ani sau 60 de ani. Oricum majoritatea angajatilor nostri au varsta cuprinsa intre 24 si 50 de ani. Nu conteaza limba materna, dar cunoasterea limbii engleze la un nivel acceptabil este una din conditiile cerute pentru a te putea intelege cu colegii la locul de munca, de aceea este o cerinta.

 

OSLO BEMANNINGSBEDRIFT AS, NOI DESPRE NOI...

 

 Industria construcțiilor din Norvegia este mai înfloritoare ca niciodată și există o lipsă de meșteșugari buni. Grupul nostru a văzut aceasta nevoie de a recruta permanent noi angajați pentru un număr din ce în ce mai mare de proiecte. Pe baza acestui fapt, Oslo Bemanningsbedrift AS a fost lansat în 2019.

 Curând a devenit clar că și alte companii de construcții și de zidărie ar putea avea nevoie de ajutor pentru recrutare. Prin urmare, oferim serviciile noastre întregii industrii de construcții din Oslo și din estul Norvegiei.

Meșterii sunt cea mai mare resursă a fiecărei companii de construcții. Asigurarea calității în angajarea angajaților calificați poate fi crucială pentru succesul companiei. Oslo Bemanningsbedrift AS se ocupă de procesul solicitant de a găsi meșterul potrivit la locul potrivit. Aici avem expertiza noastră.

 Când intrați în contact cu noi, ar trebui să experimentați că sunteți îngrijit și tratat cu seriozitate pe tot parcursul drumului. Suntem pasionați de îndeplinirea dorințelor și așteptărilor tale.

 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:04

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12012/99/2013 (1022/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „PRO CONSIM” S.R.L. Paşcani, cu sediul în loc. Paşcani, str. Camil Petrescu nr. 54, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Componenţa Valoare - lei - 1. Teren intravilan şi construcţii localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi Teren – 2.000 m.p. – C4 – magazie; Teren – 610 m.p. – C1 – hală, C2 – birouri, C3 – sticlărie 185.700,00 2. Centrală termică murală Ariston Meta 24 localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi -- 196,00 Total * * 185.896,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare sunt cele de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârilor adunării creditorilor din data de 28.02.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv în fiecare zi de joi până la data de 22.09.2022, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 1.000 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei GANESHA DREAM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 50% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr crt Denumirea bunurilor Buc Preț de pornire Lei – fără TVA 1 Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 1 153.076 2 Vidanja TESTORE model C160, fabricație 2015 1 39.150 3 Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 1 27.264 Licitațiile vor avea loc în zilele de 23.06.2022, 14,28.07.2022 respectiv 04.08.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei, exclusiv TVA;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO72PIRB2400741101002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Tribunalul Vaslui, prin lichidator judiciar desemnat în dosarul nr. 1163/89/2012, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „DARSANIT” S.R.L. Huşi, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Piaţa Vicoriei, bl. 2, sc. B, ap. 3, et. 4, judeţul Vaslui, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Valoare 1. Construcţii C 1 – locuinţa – 82,56 m.p. şi teren intravilan – 1.414,57 m.p. loc. Lunca Banului, judeţul Vaslui 45.100,00 lei Preţul de pornire al licitaţiei pentru activul scos la vânzare este cel de mai sus reprezentând 100% din valoarea de evaluare, iar vânzarea se va efectua la cel mai bun preţ oferit, imobilul fiind grevat de sarcina uzufructului viager. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile imobile ale debitoarei va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza 10 şedinţe de licitaţie publică săptămânal, respectiv până la data de 08.09.2022 la sediul lichidatorului judiciar, conform regulamentului de vânzare şi a hotărârii Adunării creditorilor din data de 13.06.2022. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, judeţul Vaslui sau la tel. 0727/850.575, 033/566.035,fax 0335/814.103, e-mail estconsult@yahoo.com. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Reguli și sfaturi pentru a economisi bani la cumpărături
25/06/2022 12:36

Economisirea este dorinta oricărei persoane, cu atat mai mult in această perioadă in care situatia economică generală nu este cea mai optimistă si multe familii sunt nevoite să-si folosească capul si ca ...

Aglomerație și zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni. Recomandările autorităților
25/06/2022 12:11

Sunt cozi uriase pe Aeroportul Otopeni, iar unele zboruri au fost anulate. Oamenii sunt nevoiti să-si anuleze vacantele. "În această perioadă din an, traficul - atat pe aeroporturile din tară, ...

Prețul gazelor în Germania s-ar putea tripla:
25/06/2022 10:08

Consumatorii germani s-ar putea confrunta cu o triplare a preturilor la gaze in următoarele luni. Rusia a redus cu 40% fluxul de gaz prin conducta Nord Stream 1, invocand motive tehnice pe care Berlinul le ...

Lufthansa anulează 3.100 de zboruri pe măsură ce numărul cazurilor de Covid continuă să crească
24/06/2022 23:59

Deutsche Lufthansa AG anulează un total de 3.100 de zboruri după ce valul de infecţii cu coronavirus a agravat deficitul de personal, creand un haos in industria călătoriilor aviatice din Europa, pe măsur ...

Roșiile de la Matca, orăvite cu substanțe toxice
24/06/2022 15:45

Percheziţii de amploare in bazinul legumicol Matca, din judeţul Galaţi, in cazul unui dosar pentru trafic de produse sau substanţe toxice. Au fost vizate sediile a două societăţi comerciale şi domicilii ...

Reabilitarea infrastructurii de transport în zona transfrontalieră Ungheni-Iași care vizează eficientizarea traficului în punctul de trecere a frontierei Sculeni/ RETRANS
24/06/2022 14:48

Reabilitarea infrastructurii de transport in zona transfrontalieră Ungheni-Iasi care vizează eficientizarea traficului in punctul de trecere a frontierei Sculeni/ RETRANS

Anunt finalizare implementare proiect POR 2.1 A Microintreprinderi IT PRINT SERV SRL
24/06/2022 12:37

 Anunt finalizare implementare proiect POR 2.1 A Microintreprinderi IT PRINT SERV SRL

Cum a vrut să fenteze statul un legumicultor din Bihor. Rămas în urmă cu recolta, el a legat roșiile cu o sfoară
24/06/2022 11:00

Înselătorie unică in Romania. Rosii legate cu ata, de plante. Un legumicultor a venit cu ideea trăsnită Publicat la 23 iunie 2022, 22:39 de Emma Cristescu Un legumicultor din Bihor a venit cu o id ...

Benzină cu porția în Ungaria. Șoferii pot cumpăra maxim 50 de litri de carburant pe zi la prețul plafonat
24/06/2022 10:18

Începand de vineri dimineată, benzinăriile Mol au introdus o limită la vanzările de carburanti de maxim 50 de litri pe zi la pretul plafonat. În plus, carburantul cumpărat in canistre va fi p ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei