Secretul tocăturilor delicioase

img

Dimensiune font:

| 30-06-2022 11:45

De ce să adaugi cartof crud în carnea tocată. Secretul genial folosit în restaurante. Cartoful crud adăugat în carnea tocată face minuni cu preparatul tău. La cât este de eficient, probabil este folosit și în bucătăriile restaurantelor.

Pentru ca tocătura să fie mai gustoasă, adăugați în carnea tocată ceapă crudă sau puțin cartof crud, ambele date prin răzătoarea mică.

Pentru a grăbi fierberea cărnii, pune în oală o linguriţă inoxidabilă sau un păhărel de ţuică. Nu-ţi face griji: ţuica se va evapora înainte de-şi lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, scoate linguriţa inoxidabilă şi adaugă legumele. Înainte de preparare, carnea pentru friptură nu trebuie sărată, altfel se va usca. Tot pentru a fi mai fragedă, carnea de miel sau de oaie se opăreşte în lapte clocotit.

Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.  

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

 Ce sunt florentinele Glyko?
19/08/2022 10:56

  Sunt create artizanal pentru cele mai pretentioase gusturi. Mai mult decat o bomboană sau o prăjitură, florentinele sunt pur si simplu un desert deosebit. Acest desert unic este recunoscut ca un sim ...

Ciulama cu carne de pasăre ca la mama acasă
19/08/2022 10:38

Ciulamaua cu carne de pasăre este o mancare specială, care duce mereu cu gandul la copilărie. Avem nevoie de * 50 ml ulei de floarea soarelui * 50 g faina * 500 ml supa de gaina/supa de pui * carne de ga ...

Juicing sau Smoothie?
17/08/2022 12:15

Una din intrebările frecvente este despre combinatiile de fructe - legume in sucuri sau “smoothie” - pro sau contra? Din considerente pur trofologice (nutritionale). Fructele si legumele se dige ...

Cele mai delicioase salate de vinete. Patru rețete care îți vor lăsa gura apă
17/08/2022 11:45

Foarte apreciată in orice anotimp, salata de vinete este un aperitiv gustos si delicios. Salata poate fi preparată atat cu vinete copate, cat si cu vinete proaspete. Salata de vinete romaneasca Ingrediente ...

Dieta cu castraveti. Slăbești 7 kilograme în 7 zile
16/08/2022 15:57

Castravetii au din belsug vitamine importante pentru sanatate, cum sunt vitaminele B, C si E. De asemenea, contin calciu, zinc si magneziu, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji ca risti o anemie severa dupa o a ...

FOTO - Ardei umpluți, vedetele verii
16/08/2022 15:15

Reteta de ardei umpluti cu carne tocată si orez, făcută la cuptor, cu sos de rosii si verdeată, este una dintre cele mai sătioase si gustoase preparate romanesti, care, dacă este gătit cu pricepere, po ...

Ce sunt maritozzi și când se consumă
15/08/2022 12:46

Maritozzi sunt niste briose umplute cu friscă, tipice traditiei italiene, consumate de obicei la micul dejun si prezente in toate barurile. Prăjitura datează din epoca romană, iar numele le vine de la obice ...

Beneficiile orezului negru. Face minuni în bucătărie!
15/08/2022 11:30

Orezul negru (numit si orez violet) este un tip de orez cu straturi exterioare pigmentate diferit.   Original din China, orezul negru este un orez cu bob intreg cu o culoare naturala inconfundabila de ne ...

Mic dejun delicios - Cremă de avocado cu brânză de vaci
14/08/2022 06:45

Crema de avocado cu branză de vaci este una dintre cele mai simple retete, foarte rapidă si extrem de usor de făcut. Practic, se amestecă toate ingredientele si se mixează in robot. Se poate servi ca : &n ...

Supa de rosii cu perisoare și bulgur
13/08/2022 16:15

Supa de rosii cu perisoare este delicioasa si usor de facut. Ingrediente * 1 cutie rosii decojite (400 g) * 2 rosii proaspete decojite * 1 morcov * 1 ceapa * 1 ardei gras * 1 bucata telina * patrunjel v ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei