Cafea și 5 gustări deosebite pentru micul dejun

brunch-coffee-afternoon-tea

Dimensiune font:

| 04-12-2022 07:30

Orice iubitor de cafea stie ca gustul bauturii sale preferate poate fi intensificat cu ajutorul asocierii culinare potrivite. La micul dejun, o cafea poate fi savurată alaturi de: 

1. Bacon. Gustul savuros si usor sarat de bacon este completat cu succes de taria unei cafele intense si puternice.

2. Branza la gratar. Textura sa cremoasa merge de minune cu o cafea.

3. Somon afumat. Pentru o gustare de nota zece, pregateste un toast cu unt si somon si savureaza-l dis-de-dimineata alaturi de cafeaua ta preferata.

4. Fructe de padure. Indiferent ca alegi sa consumi fructele ca atare ori in varianta de tarta cu zmeura, mure si afine, combina-le cu cafeaua ta preferata si vei ramane placut surprins.

5. Branza cottage. Pe langa faptul ca aceasta combinatie este recomandata celor care tin dieta, textura cremoasa a branzei cottage se potriveste de minune cu aroma cafelei.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

FOTO - Prăjitura magică
22/02/2024 07:15

Prăjitura magică este un desert spectaculos usor de preparat, fiind formată din trei straturi de consistente diferite. Este un preparat perfect pentru ocazii speciale sau pentru zilele in care ai musafiri la ...

FOTO/VIDEO - Mâncare de post - chiftele de cartofi
21/02/2024 10:15

O mancare de post foarte gustoasă si usor de preparat.    500 g Cartofi 1 bucată Ou ...

 Aromele iernii, călătorie sensibilă prin bucătăriile lumii
21/02/2024 09:23

Sub mantia albă a iernii, in adancul serilor lungi, oamenii din intreaga lume isi găsesc refugiul in căldura bucătăriilor lor, unde aromele traditionale se impletesc cu amintirile si povestile lor. O& ...

 Gogoșile, delicatesa culinară a lumii
21/02/2024 08:16

Gogosile, asa cum le stim astăzi, isi au rădăcinile in Europa medievală, unde erau cunoscute sub numele de „olykoeks” in Olanda. Aceste „prăjituri uleioase”erau preparate prin ...

 Arome de poveste - rahatul turcesc
18/02/2024 10:44

Nu există carte de bucate in care să nu se regăsească si o poveste desprinsă din minaretelor dedicată unei comori culinare care a incantat sufletele si papilele gustative de-a lungul secolelor - raha ...

 Povestea celor mai cunoscute deserturi din lume
18/02/2024 09:27

Baclava, răsfătul din Orientul Mijlociu Dacă ajungi intr-o cafenea din Istanbul sau Beirut, nu poti să treci pe langă baclava fără să te bucuri de aroma ei bogată si text ...

 Gustări divine. O călătorie culinară prin mănăstirile României
13/02/2024 13:04

În mănăstirile ortodoxe din Romania, postul reprezintă o perioadă importantă a vietii religioase, iar bucătăria este un loc in care se păstrează cu sfintenie traditiile gastronomice străvechi. M ...

 Călătorie în lumea dulce a brânzoaicelor. Tradiție și sărbătoare în fiecare bucată
13/02/2024 11:45

Sfaraitul usor al aluatului in uleiul incins, aroma inconfundabilă de branză dulce si stafide si acea notă de vanilie care te imbie si te incantă, acesta este portretul branzoaicelor, delicioasele prăjitur ...

Diferențele dintre cafelele arabica și robusta
02/02/2024 15:38

Pentru cunoscători, pe ambalajele de cafea sunt inscriptionate mesaje de tipul ,,100% arabica”, ,,cafea robusta” sau blend/amestec. Pe planetă există peste 100 de specii de plante de cafea. Arab ...

Povești îmbietoare din cuhniile Moldovei
02/02/2024 14:59

Originare din Balcani si răspandite apoi in intreaga regiune a Europei de Est, sarmalele au traversat secole de istorie si au devenit un simbol al familiei si al unitătii. Aceste mici „pachetele de ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei