Un gol de senzație al lui Campana îi oferă lui Inter Miami victoria în fața lui D.C. United

messi america 2023

Dimensiune font:

| 19-05-2024 13:04

 Campana (în față dreapta) își sărbătorește victoria

 Leonardo Campana (23 de ani) a ieșit de pe bancă și a marcat golul victoriei în minutele de prelungire, iar Inter Miami a învins D.C. United cu 1-0, sâmbătă, în Major League Soccer.

În ciuda revenirii lui Lionel Messi în echipa de start, după ce a lipsit miercuri la meciul de la Orlando (0-0), Miami s-a chinuit să își creeze ocazii în fața unei apărări foarte bine organizate a lui D.C..

 

Atacantul internațional ecuadorian Campana, care și-a pierdut locul de titular în acest sezon în favoarea lui Luis Suarez, a fost introdus în minutul 3 al prelungirilor și a marcat la prima sa atingere.

Campana a făcut o cursă săltăreață, în diagonală, peste linia de fund a lui D.C. și a fost luat în primire de Sergio Busquets, care a coborât pasa înălțată și apoi a trimis un șut imparabil pe lângă Alex Bono.

A fost un final de meci crud pentru echipa lui Troy Lesesne, care pare mult îmbunătățită față de performanțele pe care le-a avut sub comanda lui Wayne Rooney în sezonul trecut.

Cu această victorie, liderul campionatului, Miami, a obținut a noua victorie a sezonului - egalând totalul din sezonul trecut după doar 15 meciuri.

Startul meciului a fost amânat cu 25 de minute din cauza fulgerelor, iar la 15 minute după începerea partidei a început o ploaie torențială.

Miami s-a bucurat de marea majoritate a posesiei în primele 45 de minute, vizitatorii părând fericiți să cedeze mingea și urmărind să contraatace.

Această abordare aproape că a dat roade, după pauză, dar Jared Stroud a ratat o ocazie enormă trăgând  ezitant din apropiere.

Messi s-a limitat la două încercări din lovituri libere, ambele  în zid, iar argentinianul - care a ratat meciul de la mijlocul săptămânii cu o accidentare la genunchi - a fost mult sub nivelul său cel mai bun.

D.C. a crescut în joc și Matti Peltola a trimis un șut pe lângă poartă în minutul 69.

Două minute mai târziu, Messi a găsit spațiu în canalul interior stâng, aducând cu pieptul o minge înaltă, dar a trimis șutul său puțin peste bară.

United a avut o șansă de a câștiga meciul în ultimele momente ale timpului regulamentar după o acțiune inteligentă, dar șutul blând al lui Cristian Dajome a fost parat de Drake Callender.

Apoi a venit golul lui Campana pentru a extinde seria neînvinsă a lui Miami la nouă meciuri, după o seară în care puține lucruri au funcționat pentru echipa lui Gerardo Martino.

Campana a putut intra doar pentru că o înlocuire de contuzie pentru D.C. i-a permis antrenorului lui Miami, Gerard Martino, să mai facă o schimbare și a recunoscut că echipa sa abia a meritat victoria.

O echipă de leneși

"Cred că acest meci ar fi trebuit să fie o remiză 0-0. Nu am fost lucizi în acest meci, dar nu vreau să scot merite tuturor lucrurilor bune pe care le-a făcut opoziția, în special în defensivă... nu am fost buni în jocul nostru de construcție", a spus el.

"(Victoria) a fost produsul unei individualități. Cu un minut mai devreme, Drake ne-a salvat și puteam pierde. Am fost foarte leneși, ne-a lipsit dinamismul în mișcarea noastră", a mai spus antrenorul argentinian.

În "derby-ul râului Hudson", New York City FC a ieșit triumfătoare în fața celor de la New York Red Bulls pe Citi Field, după ce algerianul Mounsef Bakrar a reușit golul victoriei în minutul 64.

Internaționalul italian Federico Bernardeschi a marcat un hat-trick pentru Toronto FC, care a zdrobit cu 5-1 pe Montreal, în confruntarea dintre toate echipele canadiene.

Diego RossiChristian Ramirez și Jacen Russell-Rowe au marcat pentru campioana în exercițiu Columbus Crew, care s-a impus cu 3-1 pe terenul celor de la Chicago Fire.

Liderul Conferinței de Vest, Real Salt Lake, a fost condusă cu 3-2, cu cinci minute din timpul regulamentar, în derby-ul din Rocky Mountain, acasă cu Colorado Rapids, dar a marcat senzațional trei goluri pe final de meci și s-a impus cu 5-3.

Cristian Arango a egalat în minutul 85, cu al doilea său gol al serii, înainte ca Andres Gomez să aducă RSL în avantaj, oferindu-și și el o dublă, înainte ca Anderson Julio să adauge al cincilea în adâncime în timpul de întrerupere.

Internaționalul maghiar Daniel Gazdag a marcat de două ori pentru Philadelphia Union, în victoria cu 3-0 pe terenul lui New England Revolution.

Problemele luiPhil Neville la Portland au continuat, antrenorul englez văzând cum echipa sa a ajuns la a șaptea înfrângere în 14 meciuri, după ce a pierdut cu 2-1 la Minnesota.

Portland a condus cu 1-0, dar echipa gazdă, condusă de fostul antrenor al lui Manchester United Eric Ramsay, a luat punctele după un gol marcat în minutul 82 de sud-coreeanul Jeong Sang-bin.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Turneul de la Wimbledon a început luni. Prima tragere la sorți pe tabloul feminin. Cu cine joacă româncele
24/06/2024 20:33

 Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a inceput luni, la Londra, cu meciurile de calificare de pe tabloul feminin, cele de la feminin urmand să debuteze marti, cu cinci romance pe afis. Astfel, Gabriela ...

ACS USV Iași a promovat în Liga a III-a după o manșă-retur cu două penaltiuri ratate!
23/06/2024 20:20

ACS USV Iasi, formatia de fotbal a clubului sportiv al Universitătii de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi condus de prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitătile socia ...

La pomul lăudat...
23/06/2024 19:10

Romania a pierdut, sambătă seara, disputa cu Berlgia, din cadrul Campionatului European, si va trebui să astepte ultimul meci din grupă, contra Slovaciei, pentru a reusi o calificare in „optimi” ...

Poli Iași își completează pregătirea de vară în Bulgaria
23/06/2024 19:09

* iesenii vor disputa si cateva partide de pregătire, in compania formatiilor Montana (Bulgaria, Liga 2) – 26 iunie, Pirin Blagoevgrad (Bulgaria, Liga 1) – 27 iunie, CSKA Sofia (Bulgaria, Liga 1) & ...

„Tricolorii”, cu gândul la o nouă minune
22/06/2024 21:47

Euro 2024. Nationala Romaniei joacă, in aceasta seara, de la ora 22.00 (in direct la PRO TV), impotriva Belgiei, in etapa a 2-a a Grupei E a turneului final. Cele două nationale au inceput competitia din Ger ...

EURO 2024: Mesajul lui Iordănescu înaintea meciului cu Belgia
22/06/2024 21:34

Meciul cu Belgia are o incărcătură uriasă pentru tricolori. O victorie sau o remiză ar certifica o calificare prestigioasă a Romaniei in optimile de finală ale EURO 2024, desi acolo am avea parte, cel ma ...

David Popovici a revenit în ţară după ce a luat aurul european la 100 și 200 m liber: ”Mi-am întrecut aşteptările. Cred că sunt bun, cred că ar trebui doar să am mai multă încredere în mine”
22/06/2024 21:05

David Popovici a declarat, sambătă, la revenirea in ţară de la Campionatul Europeam de la Belgrad, unde a obţinut două medalii de aur, că şi-a depăşit aşteptările, avand in vedere faptul că nu a av ...

România - Belgia, la Euro! Iordănescu: „Am ridicat ștacheta și oamenii se așteaptă la mai mult”
22/06/2024 06:00

* astă-seară, de la ora 22, Romania va intalni Belgia, in al doilea meci din faza grupelor la Campionatul European de fotbal * partida se va desfăsura la Koln si va fi arbitrată de polonezul Szymon Marcinia ...

„Tricolorii
21/06/2024 06:01

 Romania pare să-si fi găsit cadenta pe care o căuta de vreo două decenii. A bătut Ucraina cu 3-0, in primul meci la actuala editie a Campionatului European, desfăsurat in Germania, si va incerca, ma ...

David Popovici, mai aproape de aurul european și la 200 de metri liber. S-a calificat în finală cu cel mai bun timp
20/06/2024 20:35

David Popovici s-a calificat in finala probei de 200 de metri liber de la Campionatul European de natatie de la Belgrad, cu cel mai bun timp. Sportivul roman in varstă de 19 ani a scos un timp de 1 min si 46 ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei