Sucul de morcovi ajută ficatul şi ochii
Dimensiune font:
Se ştie că sucurile de legume şi fructe au beneficii imense pentru organism.
Corpul este mult mai capabil să asimileze nutrienţii în celule, mai ales când vegetalele nu sunt procesate şi îşi păstrează enzimele proprii. Unul dintre cele mai recomandate sucuri este cel de morcovi, legume bogate în vitamina A şi betacaroten. Cele două ajută la menţinerea vederii, susţin ţesutul epitelial din jurul organelor interne. Morcovii sunt, de asemenea, bogaţi în falcarinol, un antioxidant care distruge celulele pre-canceroase din tumori. Sunt, de asemenea, bogaţi şi în alte vitamine, inclusiv vitamina B şi folaţi, ultimii fiind furnizorul natural de acid folic foarte necesar femeilor care îşi doresc să devină mame.
Sucul de morcovi curăţă şi reface ficatul, organul care detoxifică organismul. Terapia Gerson, cunoscută în combaterea cancerului, se bazează foarte mult pe sucul de morcov, combinat cu cel de mere.
Pentru mineralizarea organismului, creşterea imunităţii şi a rezistenţei la infecţii este indicat consumul a 100-300 ml de suc pe zi, de preferat dimineaţa, pe stomacul gol. Consumul unui litru de suc pe zi ajută în tratarea bolilor de rinichi, în mărirea acuităţii vizuale, în refacerea ficatului după hepatită, ciroză şi ascită şi în mărirea secreţiei biliare.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau