HOROSCOP 19 IANUARIE: Ce v-au rezervat astrele

default

Dimensiune font:

| 18-01-2017 18:35

Horoscop Berbec

Legătura cu partenerul de viaţă îţi va da astăzi ceva bătăi de cap. Şi asta deoarece simţi apropiindu-se valul unor schimbări în această zonă, dar încă preferi să afişezi o mină amabilă, fără a avea curajul de a-ţi expune adevăratele sentimente. Totuşi, spre seară, îţi va fi greu să te mai cenzurezi. În plus, eşti tentat să mergi încă pe mâna căilor bătătorite, a metodelor tradiţionale. Urmează o perioadă favorabilă introspecţiei, aşa că treci prin filtrul raţiunii sentimentele de acum.

Horoscop Taur

O dată cu intrarea Soarelui într-un sector social mai relaxat, mai scade puţin şi tensiunea care însoţea subiecte precum locul de muncă dar şi statutul tău. Relaţiile cu colegii se menţin bune datorită dispoziţiei de a păstra o pace aparentă, cu scopul de a face lucrurile să funcţioneze. Însă, asta nu înseamnă că eşti dispus să renunţi la conceptele după care te ghidezi, de altfel foarte bine înrădăcinate. Fii deschis către noi idei şi perspective, chiar dacă nu e comod la început.

Horoscop Gemeni

Afirmarea proprie va fi un subiect de actualitate în următoarele săptămâni dar astăzi încă eşti cuprins de o dispoziţie ludică, de care vrei să profiţi şi ieşi în lume, să te bucuri de o companie dar şi de o conversaţie plăcută, fără însă a fi nevoit să intri în profunzimi sentimentale. Aspecte aparent uitate le poţi folosi acum în evaluarea unor relaţii. La serviciu, va trebui să reinventezi modul de abordare a unor chestiuni juridice, renunţând la metodele tradiţionale.

Horoscop Rac

Rezistenţa la schimbarea atitudinii vizavi de persoanele dragi, inclusiv în relaţia cu copiii, nu te va face decât să laşi o impresie falsă precum că eşti mulţumit de situaţie. De fapt, tensiunea există şi probabil mai spre sfârşitul zilei se va manifesta cumva. De aceea acum ar fi indicat să treci prin filtrul raţiunii aceste chestiuni care te afectează la nivel subconştient, dar şi să extragi semnificaţia comportamentului celor implicaţi, găsind soluţii noi de rezolvare.

Horoscop Leu

De astăzi stăpânul zodiei tale, Soarele, păşeşte într-un sector mai introspectiv iar în perioada următoare ai ocazia să-ţi iei mai atent la puricat zona sentimentală, cu bune şi cu rele. Partea bună este că porneşti cu dreptul, fiind dispus să dialoghezi, să te aşezi la masa negocierilor în toate relaţiile parteneriale. Important este să nu te cramponezi de tipare de gândire moştenite de generaţii întregi legate de rolul fiecăruia în cadrul familiei. Fii deci pregătit pentru o zi interactivă.

Horoscop Fecioara

Discuţiile de la locul de muncă, mai ales cele care implică şi capitolul bănesc, sunt astăzi în centrul atenţiei tale. Vei fi provocat să-ţi reevaluaezi relaţiile cu cei din jur, fiind mai atent la situaţii care par a se repeta. Practic, trebuie să fii mai atent la ce-ţi spune intuiţia, fără însă a nu uita de filtrul raţiunii. În plus, este în avantajul tău să găseşti noi modalităţi de exprimare şi de a-ţi spune franc punctul de vedere, trecând peste neîncrederea că nu vei fi pe deplin înţeles.
Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

Horoscop Balanţă

Astăzi eşti dispus să te implici mai mult în rezolvarea chestiunilor domestice, mai ales dacă este vorba de relaţia cu copiii. Totuşi, nu se poate spune că o vei face prea uşor, fiind necesară mai întâi o înţelegere a motivaţiilor fiecăruia. În plus, nici calmul sau răbdarea nu sunt astăzi un capitol forte, cu atât mai puţin după lăsarea serii. Deşi e posibil să te îndoieşti de adevărata ta valoare, fii încrezător în relansarea unor idei creative şi transformarea lor într-un nou job.

Horoscop Scorpion

Se prefigurează o zi favorabilă retragerii din zona socială pentru că nici energia, nici optimismul nu par a te caracteriza şi probabil ai nevoie de o perioadă dedicată relaxării şi refacerii forţelor organismului. În plus, nu pari a găsi cele mai facile căi de a transmite ceea ce te preocupă şi cel mai indicat ar fi să-ţi iei timp să-ţi analizezi mai bine sentimentele, împletind intuiţia cu raţiunea în încercarea de a pune cap la cap discuţii şi evenimente legate de cei dragi.

Horoscop Săgetător

Simţi că familia ar trebui să beneficieze de mai multă atenţie şi implicare din partea ta, dar astăzi nu poţi lipsi din cercul tău de prieteni. Alături de aceştia poţi fi stimulat să readuci în discuţie proiecte comune. Însă, nu te simţi confortabil să te lansezi într-un demers financiar sau cel puţin nu pari a găsi partenerii potriviţi care să te susţină în ceea ce ţi-ai propus şi asta se poate solda în finalul zilei cu o stare interioară tensionată. Încearcă să te eliberezi de tipare mentale inhibitorii.

Horoscop Capricorn

Comunicarea şi accentul pe relaţionare pot fi o cale de asigurare a succesului în perioada următoare cu condiţia să mai temperezi doza de scepticism privind viabilitatea planurilor tale de viitor. Cauţi aprobarea publică şi vei reuşi să o şi obţii folosindu-ţi la maxim puterea analitică în reevaluarea persoanelor, a situaţiilor cu care ai de-a face, precum şi a potenţialului acestora. Important este să-ţi temperezi nerăbdarea sau stilul prea direct, înainte de a identifica adevăratele motivaţii.

Horoscop Vărsător

Sistemul tău de valori poate fi un subiect de interes în perioada următoare şi n-ar trebui să porneşti cu stângul îndoindu-te de capacitatea ta de a realiza ceea ce ţi-ai propus sau apelând doar la soluţiile clasice. Deschiderea către noi relaţii fie cu străinătatea, fie către legături cu posibili mentori poate fi umbrită de dificultatea de a găsi pe cineva cu care să dezvolţi o relaţie funcţională. Spre seară, canalizează excesul de energie către activităţi care-ţi lărgesc într-un fel orizonturile.

Horoscop Peşti

O dată cu intrarea Soarelui în semnul tău zodiacal, atenţia ţi se va îndrepta mai mult către propria persoană, felului cum te prezinţi dar şi cum eşti perceput de către ceilalţi. Astfel, va trebui să găseşti un echilibru între înclinaţia către idealism în relaţii şi posibile stări angoasante legate de concepte şi tradiţii la care te raportezi. Toate acestea trebuie bine cântărite dar apelând la unitatea de măsură dictată de ceea ce-ţi spune sufletul, fără însă a te lasă copleşit de puterea emoţiilor.

rtv.net

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei